şöyle bir durum var aslında çok emek verdi çünkü ilk sezonu çok fazla gol yedi ve çok sabredildi… sonraki seneler aslında kaleci haline geldi… bana göre Galatasaray alırsa tabi büyük bir hamle yapmış olur fenere karşı… Altay’ın da çok fazla fenere aidiyet duygusuz hissedeceğini sanmıyorum…. olabilir inanırım
Gelmesin onun yerine Ama Fadıl hocanın yanında da iyi kaleci olur Gs tedavi merkezi artık Nerde düşüşte olan oyuncu var bizde iyi olur
Gs altyapısından jankat yılmaz ve enes emre büyük yedek kaleciler olsun Ve Altınordu dan serhat öztasdelen ya da Eyüpspor berke özer Danimarka dan Berkant bayrak üçlüsünden biri gelsin Ama Musleradan sonra ter Stegen dahi gelse hiç bir kaleci Muslera nın yerini tutamaz
Emin bayram, Metehan baltacı, Eyüp aydın, Gökdeniz gürpüz, Yunus Akgün, Yusuf akçiçek, Yasir boz, İsmail yüksek, Semih Can Terzi, demir ege tıknaz, Semih kılıçsoy, Enis destan say say bitmiyor bu kadar genç yetenek var oynatılmarı şart ama Galatasaray seneye mesela Sanchez, nelsson, Abdülkerim ve kaanı satsın Emin bayram Metehan baltacı ve Ali Yeşilyurt eren paşahan o boşluğu doldurur
Her zaman olduğu gibi Premier ligin artıklarına tonlarca para harcayıp kendi ligleri dışında hiçbir başarı elde edemeyen Türk takımlarımız beni hiç şaşırtmıyor.
O kazimcan varya o kazimcan 2 gol de onun bölgesinden 3. Golde onun sayesinde penaltı kazandirdi küme düşerler umarım ağzına çakacak bir tane o emreninde neymiş bu maç ders olmuş Fenerbahçe maçında taraftarı affetireckmis kendine
sen maçın tamamına bakmadın galiba iyi elma olsa, biz ham ederdik.. sen rize nin kalecisine bir şey de.. birinci kaleciyi son dakika maç kadrosından alanı söyle..
16 yaşında fanatik Fenerbahçeli oda babası gibi geleceğin potansiyal Fenerbahçe başkanı Çok bilmiyorum ailelerini çekirdek ailesini biliyorum birde kızı var yasitim O kadar ailesi zaten bir kızı bir oğlu vardı
Yok canım evlilik çekilmez bu hayatı yaşamaya engel Sarı laciverte engel koymak mümkün değil en son yine depresyona girmiştim fener yüzünden Max 1 ay küstüm takımla sonra yine fanatiklestim
Yok canım geçen gün sırf geselilerin arasına sızmak için bütün sosyal medyalarda hesap açtım gruplarına gireyim ne konuşuyorlar diye kendimden iğrendim yeminle kötü hissediyorum kendimi sahteden bile olsa hem geseli olursam kimi duvar kağıdı yapicam ben yakışıklı yok kimin fotograflrina bakicam
Bilmiyorum Alper çok degiisk bir oyuncu bazen verimli iyi yerli ama bazende çöp olmaktan ileri gidemiyor ama opsionel olarak bölge degistirebilmesi ferdi gibi değerli bir ozellik
Ferdiye aşkım szymanskiye olan aşkımla yarışır böyle bir oyuncu yok her bölgede oynar pırlanta gibi oyuncu karakterinde güzel ahhh birde manken gibi yakışıklı maşallahhh ama sezon sonu giderse çok üzülürüm Arsenal salmiyor bizi
Szymanski çok belli değil ya ama iyi bir teklif gelirse büyük ihtimal gönderirler ama ederinin altina asla salmayiz Çok aglicam sezon sonu çok hem ferdi hem szymanski giderse daha ardayı zor atlatmistim😥
Ya sende taktın beni evlendirmeye illa bugün beni biri ile evlendirecen ya da manit yapacan sjsjsjjssj Bilmiyorum Arda ile çok iyi arkadaş olurdum o kesin ama bir ilişki için bir kişiyi çok iyi tanımak gerek yakından bir şey diyemem
Ama sende yanlis dusuniyorsun renktas ne demek ali koc kalsin "Niye gitsin adamım ya mavişim benim seviyorum" sen adami gozleri icin mi seviyorsun? Yapmayin sunu FBden degerli hicbir oyuncu baskan yoktur bari burada tipe bakmayin takim tutun artik takim
Tiple alakası yok be bu sezon ki performasni gerçekten etkileyiciydi ondan dedim adam kaç tane transfer yaptı her bölgeye en iyi adamları getirdi en iyi satışları yaptı
Cevap sahibi
+1 yıl
6 sezon sonr babannem de bir seyler yapar asla kalmamali onun yuzunden takim batti rezil olduk karktersizlere ilk geldi kume dusurecekti bizi ne cabuk unuttunuz