Ben Futbol ilgilenmeden önce, takım tutmuyordum. Futbol ile ilgilendikten sonra, GS li oldum. Ve gidipte takım değişenlerin üstüne gitmem çünkü, isteyen istediği takımı tutar. bu benim fikrim. sizin fikiriniz nedir? Takım değişmek yanlış mıdır?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yanlis tabi döneklik oluyor ama sen yinede doğru yola dön
Doğru yoldayım zaten GS her zaman en iyisi💛❤️
Sen öyle san 😅
Öyle ;)
Çalgıcı karısı Cimbom puahahahahahaha
Görüyoruz çalgıcı karısını (10 yıldır GS ye sövdüğünüz çok fazla marş var ama 10 yıldır Şampiyon değilsiniz)
Kızım bizim aldığımız kupalar helal kupa sizinkilerin hepsi haram olduğu için normal yani herkes TFF baskanina tepki gösterirken sizin başkan başkan ne diyorsa odur çünkü bizi beleşe şampiyon yapiyorsn diyordu
Helal kupa derken☠️ olm bütün febe oyuncuları kendilerini yere atıyorlar hatta düşmek için uğraşıyorlar ve hakemde zaten fenerli bide gelip "hElAl kUpA" diyosun ayrıca GALATASARAY ın kupaları seni fena ağlatmış
18 Türkiye Kupası 16 Türkiye Süper Kupası 23 Şampiyonluk kupası 1 Uefa kupası ve 1 tanede Uefa süper kupası yok febemde
Max fenerli zekası
Fenerli olduğumu kim söyledi sana a*k mali kadro say desem icardi der Muslera dersin anca a*k karısı Galatasaray hiç sevmem helal kupasida yoktur aldığı penaltılar hep yere atma kendini biliyoruz merak etme her takım TFF ye tepki gösterirken sizin takımın TFf başkanına destek çıkmasi torpil kanıtı daha ne istiyon a*ck
Siz okadar malsınız ki ya ben istesem 1905 deki oyuncuları bile sayarım yani GALATASARAY a okadar bağlıyım sen düşün ayrıca Sekiztaş ve şikebahçe kadar ezik takımlar yok söyliim yani bejekem 16 şampiyonluğu var febemin 19 şampiyonluğu var aralarında en çok Şampiyon olan takım GALATASARAY yani boş yapma bu Türk ligi olan Süper ligin tanınmasını sağlayan takım zaten GALATASARAY ama sen gelip bu Türk Liginin tanınmasını sağlayan GALATASARAY a hakaret edemezsin a*k malı oe
Ayrıca bejekem pendikten 4 yiyo okadar küçük takım febem ise 10 yıldır Şampiyon değil ve penaltısız bir s*k yapamıyorlar hatta her maç hakemlere yaranıyorlar tesemde 39 yıl şampiyon olamadı ve sen gelip burada SÜPER LİGİN EN BAŞARILI TAKIMI OLAN GALATASARAY a laf atıyorsun çok saçmasın varya
Sizin Uefa kupanız nerede? Sizin Uefa Süper kupanız nerede? Sizin Milenyum kupanız nerede? Sizin emirtes Kupa nız nerede? SÖYLESENE NEREDE? SEN GALATASARAY'I SEVMİYORSUN ÇÜNKÜ GALATASARAY SÜPER LİGİN EN BAŞARILI TAKIMI VE BU SENİ KUDURTMUŞ SENDE AĞLIYORSUN
Biraz beyin kk ayrıca UCL de 4 kez çeyrek finale ve 1 kezde yarı finale giren takım bejeke veya febe değil
Hatta Avrupa da başarılı olan tek Türk takımı GALATASARAY DIR VE BU ONLARIN AVRUPA DA KAZANDIKLARI KUPALAR İLE BELLİ OLUYOR HATTA AVRUPA DAKİ İSTATİSTİKLERLEDE BELLİ OLUYOR ZATEN GALATASARAY TÜRKİYE LİGİNDE UCL YE EN ÇOK GİDEN TAKIM VE HATTA GALATASARAY AVRUPA KULÜPLER SIRALAMASINDA 1. OLARAKTA TEMSİL ETTİ
Febe veya bejeke nin bu tür başarıları yok istediğin kadar ağla
Kes fanatik değilim diyor futbolla alakam yok diyor şimdi dediğine bak a*k mali dediğin dediini tutmuyor daha a*k Galatasarayin da a*ni s*kym bizi tanıtmış bak sen Galatasaray benim bı s*kmi tanıtamaz
Ben hiçbir zaman "futbolla alakam Yok" falan demedim şu an 18 imdeyim ama 7 yaşımdan beri futbol izliyorum hatta 7 yaşımdan beri fanatiğim ve doğuştan GS liyim ama harbi söylüyorum SENİN GALATASARAY I SEVMEME SEBEBİN GALATASARAY IN EN BAŞARILI TÜRK TAKIMI OLMASI NOKTA
Şikebahçe+sekiztaş benim bi *mcığım olamaz kanka ben senin s*kini bi keserim görürsün o zaman sekiztas ve şikebahçeyi
Ya s*ktir git a*k s*ktimin salağı seni GS nide s*kerim senin a*ni da s*kerm bana yazma a*na k*dum şikesaraylisi şikesarayli f*his seni
Tabi laf bulamayınca ya da takımını savunamayınca söversin kuşların veya hamsilerin Şampiyonlar liginde işi yok bb
Yürü git suriye ligi izle
Sen izle a*k karısı
neden insanları her konuda eleştirme içerisindeyiz bırakın insanlar istedikleri gibi yaşasınlar bir yanlış arıyorsan bu tavrına bak
Futbolu tutunca elinize bir şey geçiyormu boş şeyleri ne çok seviyorsunuz futboldan daha önemli şeyler var
Futbolda bir spor alanıdır bunu sevmemiz tutmamız normal
Döneklik oluyo
Sana adannmis bütün y*lar s*lcek çok cimbomlu var
Yanlış yapmış
Değişsin
Değil yanlis