Balık severim, enaz 15 kg fazlan var. 44 bedensin. 85 kg X 0,40 gr = 2,5 lt günlük su tüketmeyen iyidir. Bol yürüyüşün ve mekik, şınav, barfiksin yanında benim gibi olgun, tecrübeli, arzulu, ateşli ve doyumsuz erkekle günlük 3-4 kez seks yapman gerekir. ÇünküSeks Kalbi Korur
Seks iyi bir kardiyovasküler egzersizdir. Diğer kardiyo egzersizler gibi kalp sağlığını artıracak yararlı bir aktivite olduğu söylenebilir.
Kalori yaktırır
Kan basıncını düşürür
Kasları sıkılaştırır
Libidoyu artırır
Kalp krizi, inme (felç), hipertansiyon riskini azaltır
Seks hem kadın hem de erkekte pozitif feedback mekanizma ile çalışır. Yani seks yaptıkça libidonuz artacak, daha sık yapmak isteyeceksiniz. seks yapmadıkça da cinsellikten soğuyacak, libidonuz daha da düşecektir.
Bu durum özellikle kadınlarda daha aşikar görülür. Yani cinselliği “işleyen demir ışıldar” atasözüne benzetebiliriz.
Göbek eritmekle mekik çekmenin uzaktan yakından alakası yok 2.5 litre suyu arttır sert diyetle başlangıç yap ilerleyen zamanda biraz daha cheat meal yaparsın. Günlük minimum 2 km tempolu bir şekilde yürü veya interval cardio tarzı 2 dakika depar 1 dakika normal yürüyüş tarzı spor yap. Göbek mekik çekildiği zaman kasları aktif edeceğinden ve karın kaslarındansa sırtı ve beli aktif edeceğinden hiç bir işe yaramaz.
Beyaz ekmek yemeyi, şekeri ve hamur işini bırakıyorsun. Her öğünü doymayacak şekilde ekmeksiz ve az yiyorsun. Bol bol yürüyüş yapıyorsun. Evde de şınav mekik planc hareketi yapıyorsun en az 10 kg verirsin 2 ayda
Dalga geçmeleri iyi bir şey yolun sonunda işin bittiğinde sen kazanicaksin😏 düzenli ve sıkı çalişirsan olur bu arada şu içmeye devam et bol bol yürüyüşte yap bence koşu felan mekiğe de devam et arkadaşim olsan beraber yapardik hocan ben olurdum😁😁
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
22
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bunlar ek ve temel güzel şeyler bunlara devam et…
Sadece şunu yapacaksın ! Beslenmenden şekerli , tuzlu soslu ve Hamur işi ve paketlenmiş tüm gıdaları çıkar …
Paketlenmiş gıdalarda tutucu madde var.
beslenmen değiştikten 40 gün sonra vücudunda hissedeceksin …
Çöp kutusunu temizleyip bir Hediye 🎁 kutusuna çevirmiş gibi olacak
Ve şunu yap : karın bölgeden zayıflamak istiyorsan: karın egzersizleri yap orayı iyice çalıştır ve hemen akabinde koşu, yüzme, bisiklet gibi herhangi bir Kardiyo yap sırılsıklam terleyecek şekilde …
buna devam et …
Çoks sonra son evrede yoga pilatesle sıklaşma detay çalışması yaparsın
Gunluk ihtiyacin 2000 kaloriyse 2000 kaloriden az yiyeceksin demek. 50 mekiktense tempolu kos ya da yuru, bu da kalori yakar sadrce ama yedikleine her turlu dikkat etmelison
Evet ama duzenli yapman lazim. 1 ay ekmek, patates, havuc, unlu ve sekerli gidalar yeme. Bol su ic. Az ye ama proteini ve yagi cok olsun. Faydasini gorursun
(Saglik problemlerin varsa bir doktora ve diyetisyene danis once)