Evde, Doğada ve Salonda Spor yapmayı seviyorum…. Heryerin avantajları farklı…
Siz Spor Salonuna kayıtlı mısınız, yoksa tercih etmeyenlerden misiniz?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Evde, Doğada ve Salonda Spor yapmayı seviyorum…. Heryerin avantajları farklı…
Siz Spor Salonuna kayıtlı mısınız, yoksa tercih etmeyenlerden misiniz?
Egzersiz yapma alışkanlığımı desteklemek için spor salonuna yıllık üyelik aldım ve zaman zaman bu imkandan faydalanıyorum. Ancak, benim için sadece spor salonunda değil, evde ve dışarıda da spor yapmak önemli. Evde spor yapmanın rahatlığını ve özgürlüğünü seviyorum; kendi programımı kendim belirleyebiliyor ve zamanı daha etkili kullanabiliyorum. Ayrıca, doğada spor yapmanın da benim için ayrı bir çekiciliği var. Sahil kenarında koşmak veya ormanda yürüyüş yapmak, sadece fiziksel sağlığımı değil, aynı zamanda zihinsel ve duygusal iyi oluşumu da destekliyor. Doğanın güzelliklerini keşfetmek ve taze hava almak, benim için stresi azaltıcı ve yenileyici bir deneyim. Dolayısıyla, spor yapma ortamlarının her birinin kendine özgü avantajları var ve değişik zamanlarda farklı tercihlerde bulunmak bana keyif veriyor.
⭐ Fitness salonlarına üye değilim gerçekten o kadar çok rahatsızlık veren başka üyeler oluyor ki. Erkeklerden bunaldığım için hem de maddi olarak katkısı olduğu için günlük sporumu evimin salonunda yapıyorum en mantıklısı böyle oluyor ⭐
Bence de mantıklı …. Artık zaten imkan var ozmana Bence yazdım tam bunla alakalı :
Spor Salonuna Gitmeden Evde Fitleşme Tüyoları 💪🏼 ↗
Cevap
3Cevap
Ben evde spor yapmayi tercih ederim başka yerde rahat edemem. Bir de oradakileri izlemekten kendime odaklanamam shdjflkld 😅
Haydaaa smsnns
Bizim binada hem sipor salonu hemde yüzme havuzu var 🤗🤗
Wow çok güzelll komşularla iç içe mi 😁
Yok ki iniyorum kimse yok boş harbuki 50 kata daha çok var dır kimseyle karşılaşmıyorum bile 🤦♀️🤦♀️
Oh ne güzel sana özel sksjsjs
Evet yüzme havuzu bile boş oluyor rahat rahat yüzüp çıkarım ve sporumu da yaparım 🤗🤗😂😂😅
Ben de istiyorum 😁😎 kendime özel
😂😅😂🤣🤣
Kayıtlı değilim eskiden bir ay kayıt oldum bir hafta gittim üşendim sonra
Ben normal spor yapamıyorum bedensel engelli olduğum için fizik tedavi alıyorum
Bağlarda mı bu salon?
Yok degilkm
Memnunum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?