Futbol seven kızdan nefret ederim futboldan hiç bir kız anlayamaz. Abi anlıyorum diyen net yalan söylüyordur. En son ben fanatik fenerbahceliyim diyen kız arkadaşım kaleci topu tutunca penaltı diye bağırmıştı
23 Yorumla- +1 yıl
Kahkaha attım 😂
- +1 yıl
Tamam sakin ol 😂
En İyi Cevaplar
+1 yılNeden olmasın futbol sadece erkeklere özel diye bir kural olmadığına göre insan olduğumuza ve hobilerimiz , zevklerimjz olduğuna göre pek tabi olur futbol seven kızdan, erkekten, insandan amaaa bağımlılık düzeyinde ise o olmaz o ayrı konu
10 Yorumla
Valla erkekler sevmesede umrumda değil bırakmam Aşkımı Fenerimi galerim full fener doldu artık odamda full fener yatağımda tut duvarlarıma kadar bı erkek için vazgeçemem bunlardan
51 Yorumla- +1 yıl
Yürü bee
+1 yılOlabilir maç günleri iddiaya gireriz 😂
Rakip takım olursa daha iyi olur 😂 Trabzonsporluyum. Tüm fener, galata ve beşiktaşlı kızları iddia için beklerim 😂😂
121 Yorumla- +1 yıl
Kaybedersen nolucak😂
- +1 yıl
Nesine iddiaya girdiysek artık 😂 ben genelde lahmacunumu dürüm yaptırırım 😂 çok da absürt iddialar olmaz. "Kimse kendi yapamayacağı şeyi iddiada karşı tarafa sunamaz" diye kural koyarım 😂
- +1 yıl
Guzel o zaman😂
- +1 yıl
Hangi takımı destekliyorsun 😈😈 maç günü bulurum seni 😂😂
- +1 yıl
Fenerbahce. Gorusucez yigidim😎
- +1 yıl
Zor olacak 😂
Galataya yattı feneri yendi demesinler diye fenerden de fark yer bizimkiler. 😂
Maç günü gelsin hele bakalım 🤔 😂 - +1 yıl
Ya bi yuru git isine giciga bak
- +1 yıl
17 martta görünüyor maç. O zamana kadar hesabını kapatma 😂 ulaşacağım sana 😂 sorunu takibe alıyorum 😂
- +1 yıl
17marta kadar ben 6284727 tane hesap siler acarim😂
- +1 yıl
Hay maşallah 😂 bu kaçıncı hesabın diye sormaya korkuyorum şu an 😂
Bundan önceki nicklerinden birkaçını yazsana denk geldiğim var mı diye bakayım 🤔 - +1 yıl
Bundan once yine qasanova vardi iste. Cook eskiden _Rainbow_vardi sonraa medician vardi nebiliyim harbiden sayisini unuttum arkadasa soriyim dur @hopppahop
- +1 yıl
Rainbow nicki tanıdık geliyor ama animelerle alakalı bir forumdan hatırlıyorum. Öyle bir yerde öyle bir nick kullanmış olabilir misin acaba 😂
Maşallah teknik yardım alacak kadar çoklarmış 😂
Benim bu altıncı. Ama üç tanesi birkaç günlük filandı. Onları saymasak da olur 😂 - +1 yıl
Yok sadece burada kullandim aynen arkadas 10 senelik arkadasim da bugun tersinden kalkmis anlasilan sjbs tum nicklerimi ezbere biliyodur
- +1 yıl
Hesapları aldığın mail hesabındaki onay kodlarına bakarak tüm nicklerini gün yüzüne çıkarırsın da kim uğraşacak ve ne gerek var 😂
Hesap değişirsen maç günü yeni hesabınla yorum yaparsın artık 😂 veya arkadaşının hesabı aktifse ona sorarım 😂 - +1 yıl
@hopppahop lan niye bozuyosun beni düt belani he
- +1 yıl
Düt mü KAJDJSHDJSBDJSBDKSBSBD
- +1 yıl
Unutmazsam yaparim taam
- +1 yıl
Her şeyin başladığı o soru. Senin sorduğun beşinci soruymuş 😂 Bir güzel dayak yiyeceğiz ama dayağın yanında lenkaran levengisi ve lahmacun kazandım. Buna değer deyip avunayım 🥴🥴😂😂
- +1 yıl
😂😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
101Cevap
- Spor konusunda 20,3b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet aşıksam olur bu tür şeylere takılmıyorum ben
10 Yorumla Olur ya neden olmasın ki. Ilgiye bağlı bir şey neticede, bununla da yargılanmazsın diye düşünüyorum🙄
25 Yorumla- +1 yıl
Yargilayani kim takar😂konu makara
- +1 yıl
İslak tualet terligi həmdə 😂
- +1 yıl
Sagol çiçeğim 😂
Gizli Üye(18-24)+1 yılacıkcası ben hıc anlamıyorum abım bugun bır seyler anlatı dınledım dınledım sonra bır sey dıyemedım neden yorum yapmıyorsun dogru anlamıyorsun dıyerek kahka attı benım ılgı alanım olmadı ama ılgı alanı olan kızlar cok tatlı gelıyor boyle sırın sırın futbolcu ısımlerını sayıyorlar falan erkekler sevmesede sevmıyorum yazsada buralarda bence umursama sonucta senın zevkın senın ılgın kımseyı ılgılendırmez
10 YorumlaYoo sevebilir ama Fakat bu tarz seçimleri olan kızların eril enerjisi yüksek oluyor genelde..
12 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂
abartırsa harun abi bu arada tipin hiç öyle fanatiğe benzemiyor
16 Yorumla- +1 yıl
Taktiniz he tipime ne varmis
- +1 yıl
Fanatik diyince akillarda ne canlaniyo acaba kotu bisey mi dedim😂
- +1 yıl
Haa
Gizli Üye(30-35)+1 yılGalatasaraylı olan kız çıkarcıdır, anında satar. Haklı haksız ayırımı yapmaz. Daha fazla imkan sunan erkeğe gider.
11 Yorumla- +1 yıl
Konus bee
Benim ilgi alanıma giren birsey değil futbol, ama insanlar sevebilir farklılık doğal birsey. Özünde bir spor dalı bunu cahil oyunu haline getiren oyuncular ya da kuralları değil izleyicileri.
10 YorumlaŞahsen fanatik değilim fakat fanatik olsaydım bunu isterdim sonuç olarak birlikte bağıra çağıra vakit geçirebileceğin tutuğun bir takımın maçına gitmek veya izlemek güzel aktivite olurdu
10 Yorumla
u +1 yılOlur neden olmasın. Kızlar maç sevemez diye bir şey yok ki. Bir çok erkekten daha fanatik olanlar var
20 YorumlaHarun abi değil, Harun ağadır. Dbsbs futbol bana çok saçma geliyor. Tarihe baktığımızda zaten böyle bir oyunun ne kadar etik olduğu tartışılır.
10 Yorumla
+1 yılOlmaz. Ben bir erkek olarak da pek ilgilenmiyorum; ilgilenen erkek arkadaşlarıma dahi zor katlanıyorum. Fanatiklik boş iş.
10 Yorumla
+1 yılBana göre olmaz çünkü ben takip etmiyorum ama seven ve fanatik olanlar için tam aradıkları kız modeli :)
10 Yorumla- Spor konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılBen futbolu çok seviyorum şansıma konuştuğum erkeklerin futbolla arası yok ya
20 Yorumla
+1 yılOlur. Galatasaray forması çok yakışır mesela :D
10 Yorumla- Spor konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılDünya kupasını izlerim ama diğerleriyle ilgilenmiyorum. Maç sevmiyorum.
10 Yorumla
+1 yılBenim hoşuma gider önce maç izler sonra maç yaparız😂
10 Yorumla- Spor konusunda 923 cevap paylaştı.
+1 yılOlur abi hemde en hası olur tabi ev hayatıda önemli yemeği temizliği saygısı varsa alabilirim hemen
10 Yorumla
+1 yılDaha güzel olur hep bir hayalim var
Kızım, eşim ve ben Galatasaray maçında olmak10 YorumlaGenelde futbol değil de fubolcu severler ve bu tiplerin ayaklarının kokuyor olma ihtimali de hiç az değildir..
12 Yorumla- +1 yıl
Öğk kızdan bahsediyoruz dimi iğrençleşmee
Seni burada göreceğimi düşünmüyordum. Seni nerede görsem tanırım. Sen beni iyi tanıyorsun, ben seni. İsmini burada söyleyip birilerinin bilmesine gerek olmadığını düşünüyorum.
00 YorumlaSeni burada göreceğimi düşünmüyordum. Seni nerede görsem tanırım. Sen beni iyi tanıyorsun, ben seni. İsmini burada söyleyip birilerinin bilmesine gerek olmadığını düşünüyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAllah korusun. Kızım ama öyle kiz arkadas da istemem. Hic sevmem futbolu ama kucukken cok oynardim. Oynamasi eglenceli de izlemesi hic değil
10 YorumlaBeyaber gidip hunharca takimi desteklicek cinstense kesinlikle olur hacı abi😅
16 Yorumla- +1 yıl
Hskabdksbdkabdkabdak 50 senedir burdasin hala olmadiysan
- +1 yıl
Nealaka be 2 gundur geldim her sordugum gunun sorusu oluyo benim sucum mu calis senin de olsun😂
- +1 yıl
😂
- Spor konusunda 545 cevap paylaştı.
+1 yılOlmaz kırsın dizini hanım hanımcık otursun. Şaka şaka 🤓
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılFutbolla hiç içim yok be öyle bi manita olsa nasıl olur bilemedim şimdi soruyu görünce
10 Yorumla
+1 yılEskiden olurduda şimdi işten güçten zaman kalmıyor bana göre olmaz bee 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılFutbol seven kız yoktur. Futbolcu sevip elde edemeyen bunun da üstünü futbol seviyorum ayağına örtmeye çalışan kız vardır.
02 Yorumla- +1 yıl
Oha ne alaka ya
Cevap sahibi+1 yılAcı gerçekler...
Gizli Üye(18-24)+1 yılEğer aynı takımlı değilsek ve ikimizin takımı arasında derbi olursa yenilirsek acımı gidermek için onu s---- eğer yenersek mutlu olduğum için s----
00 Yorumla- Spor konusunda 877 cevap paylaştı.
+1 yılOzobic atti Qarabag 2 oldu
11 Yorumla- +1 yıl
😂
Hayır asya futbol sevebilir ler
16 Yorumla- +1 yıl
Sen kimsinn dudu bubuu
- +1 yıl
Cok seviyorum dudu ve bubuyu😂
- +1 yıl
Tesekkur ederim senin dee
Olmaz başka bir şey sevsin
18 Yorumla- +1 yıl
Niye
- +1 yıl
Oldum olasi sevmemişimdir Voleybolu
- +1 yıl
Nerden anladiniz efenim
- +1 yıl
Yanlışınız var efenim
- Spor konusunda 592 cevap paylaştı.
+1 yılo değil de çok güzelsin ya <3
19 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim site guzellige aç galiba herkes aynı şeyi söylüyo😅
- +1 yıl
rica ederim. açlıktan değil ama bu gerçekten çok güzelsin. kızıllara zaten ayrı bitiyorum ddkkdkkd
- +1 yıl
yüklenmeyin kıza be :)
- +1 yıl
🥲
- +1 yıl
bu arada Fenerbahçeli misin?
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
harikasın be dişi kanarya 💛💙
- +1 yıl
Eyvallah😎💛💙
- +1 yıl
💛💙
+1 yılFanatiğim takımıma bağlıyım ama maganda değilim 🤣
153 Yorumla- +1 yıl
Fenerliye benziyor sun açalım size Azer bülbül
- +1 yıl
Fenerli olmak zor çünkü bir Galatasaraylı olarak söylüyorum
- +1 yıl
Hadi ordan dağ ayıları
- +1 yıl
Gercekten de dag ayıları gsliler jsbsjs
- +1 yıl
Takılıyorum hakaret e ne gerek var
Fener Galatasaray da Kardeştir birbirimize takılmamız lazım - +1 yıl
@Asiadam209 yok sahada ayilar😅
- +1 yıl
Adamlar kalıplı vurduğunu devirir kişilikte ne yapsınlar faulsüz mü oynasınlar
- +1 yıl
Futbol sert oynanır
- +1 yıl
Dağ ayısı derken sizsizniz taraftarlar oynadığınız bi futbol yok direk dansı yapıyorsunuz ya da yerlere yatıyosunuz koşan bizleriz saygılar 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
- +1 yıl
Off konuş kız agzin bal yesin😅 direk dansı bsjdbajdbs
- +1 yıl
İş kazanmak biz daha kaç futbolcu Avrupa'ya satacağız devre arasında min 70 milyon Euro para geliyor tete , boey, barış Alper ve sanchezden para basıyor uz
- +1 yıl
Futbol bilen kız dedim açık tribün fanatik leri geldi
- +1 yıl
Penaltısız gol atmamıs picardi sağa sola atlamaya alışınca direğe yapışır sonrası mağdurluk acitasyonluk bize de bol kahkahaaaa🤣
- +1 yıl
Soruyu kız sormus sen neden atlıyorsun gsliler işte hep atlama hep atlama 🤣🤣🤣🤣🙂🤣🤣🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂
- +1 yıl
İcardi sezon sonu Real Madrid Inter ya da Milan da hiçbir oyuncuyu bu klüpler boş yere almaz
- +1 yıl
Kaç kupanız var
Galatasaray kupa sayısı sizin kaç katınız
- +1 yıl
@Asiadam209 sen misin fulbol bilen ya adamlar kalipli vurdugunu deviriyo diyosun jshdbajd arkadasim futbol ayakla oynanır omuzla degil benim bildigim mdndjs
- +1 yıl
Futboldan anlaması faul 🤣🤣🤣
- +1 yıl
Ay durun çekirdek alıp geliyorum konu uzayacak gibi
- +1 yıl
Gerektiğinde devireceksin adamı nizami olarak omuzla
Futbol kibar oyun değildir - +1 yıl
Tdk mısın gıcık
- +1 yıl
Sert oynamayalım diye hakem her hareketimize faul çaldı sırf gol atmayalım gs üzülmesin diye berabere bırakmak için kendini yırttı hakemspor 🤣🤣🤣
- +1 yıl
Mhk başkanı kimin personeli koç holding in değil mi
- +1 yıl
Konu sert oynamak değil yerlere durduk yere yatmak futbol koşmaktır yatağınızda yatın aslancıklar 🤣🤣🤣
- +1 yıl
Ben galibiyet e bakarım bitti
- +1 yıl
E bosuna demiyorum paspassaray diye yerleri sildiler hep jsbdjs
- +1 yıl
Hak edilmeyen galibiyet bitti 🤣
- +1 yıl
Bu sene şampiyon Galatasaray
- +1 yıl
20. Sıradaki takıma 2.0 yeniliyordu hemen bi komut geldi maç satıldı ne olduysa penaltılarla 3.1 oldu bizde yedik 🤣🤣🤣🤣
- +1 yıl
Daha yeter pes ettim iki kızın arasında kalmak çok zor
- +1 yıl
Rambo Okan modunu açtınız
- +1 yıl
Oğlum siz şampiyon olmazsanız batarsınız bitersiniz paranız yok borçlarınızı ödeyin diye şampiyon yapılıyosunuz 🤣🤣🤣🤣🙂
- +1 yıl
Fenerbahçe atatürkçü takım o yüzden şampiyonluğu engelleniyor yalaka değiliz bize bıraksalar her sezonun şampiyonuyuz ama siz kaldırmazsınız hadi bye 🤣
- +1 yıl
Devre arasında tete 8 Zenit, boey 32 Bayern Münih, barış Alper 15 Napoli, kerem 15 Lazio 70 milyon Euro burada satılacak lar bunlar daha nellsson 14, sanchez 16 etti sana 100 milyon Euro
- +1 yıl
Nani nani
- +1 yıl
Boey , tete , barış Alper gitti
- +1 yıl
Gibi
- +1 yıl
Diğer oyuncular a teklif var
Bunlar yerine düşük maliyetli oyuncular scouting transferi boey gibi ucuza alınacaklar
Yusuf yazıcı, erencan yardımcı, Berkay yılmaz, Rıdvan yılmaz, kaluzinski geliyor - +1 yıl
Hay hay hadi ayıralım yollar bay bay
- +1 yıl
Yani bizde para bulunur sponsorluk , oyuncu satışı
- +1 yıl
Gelenler de iyi Yusuf yazıcı, zeki çelik, erencan yardımcı Berkay yılmaz Rıdvan yılmaz kaluzinski
- +1 yıl
Ya kes be 🤣🤣
- +1 yıl
Noldu gıcık
- +1 yıl
Uzatma paragrafları okumuyorum 🤣🤣🤣🙂🤣🤣🤣🤣🤣🙂
- +1 yıl
Uzatmaları seversiniz hahahhahahahahahsnbsjshshshsjsjskjsks
- +1 yıl
Yine işine gelmedi bayan gıcıkın
- +1 yıl
Cevaplarım yeterli
- +1 yıl
Kız seni alacak adama Allah yardım etsin
Adam yandı
Adam bir laf söyleyene kadar on laf söylersin - +1 yıl
On laf eden sensin ben tek kelime ettim 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
- +1 yıl
Pes ettim yeter sal beni
- +1 yıl
@Asiadam209 cekirdek bitti sizin tartisma bitmiyo😂
- +1 yıl
Gazi verdin kaçtın gıcık
- +1 yıl
Daha sonra atışırız sizle
Keyifli sohbet için sağolun
+1 yılSitenin en güzel kızı gelmiş açılın beyler
15 Yorumla- +1 yıl
Oouu tesekkurler😄
- +1 yıl
Nedemek nedemek hanımefendi güneş gibi doğdunuz buralara sizi hep görmek isteriz :D abazalar uzak durun len bu kızdan
- +1 yıl
Evet uzak dursunlar bıktım🥲
- +1 yıl
Bişey olursa buralardayım bi seslen koşar gelirim :D
- +1 yıl
Eyvallah😅
Makbulü maç günü fanatik olanıdır zaten diğer türlüsü olmazzz
10 Yorumla
+1 yılPek anlamam ama bursa taraftarı bir başka
30 YorumlaFanatik kız itici gelir herzaman
20 Yorumla
+1 yılOlur ben de seviyorum çünkü
20 Yorumla
+1 yılSeverim 😂
Kaleye gelince o gerginlik 😂😂🤣20 YorumlaÇok güzel olur
10 YorumlaSpor konusunda 335 cevap paylaştı. Eksiğimiz yok niye olmasın 😄
10 Yorumla
+1 yılOlmaz. Fanatiklik büyük saçmalık.
10 YorumlaGalatasaraylıysa olur
10 YorumlaSpor konusunda 766 cevap paylaştı. Futbolun kendisi yeteri kadar önemli
10 Yorumla
+1 yılAşırı fanatik olmazsa olur 🤔
10 YorumlaHarun abi olmasa da en az Ayvaz abi kadar vardır.
10 Yorumla
+1 yılEvde izlediğim zamanlar oluyor.
10 Yorumla
+1 yılMasraflı değilse olur dk
10 YorumlaGalatasarayli kizdan olmaz
10 Yorumla- Spor konusunda 449 cevap paylaştı.
+1 yılFanatiklikten pek haz etmiyorum ya
10 Yorumla
+1 yılFutbol seven kız mı keskeee bulsam 😂
10 Yorumla
+1 yılgayet güzel olur
10 Yorumla
+1 yılBenimle maç yapacaksa olur
10 Yorumlabeşiktaşlıysa evet gkxkxlx
10 Yorumla
+1 yılSevebilir benimle izlemesini de isterim evet.
10 YorumlaHayır ya ilgilenebilir ne güzel
10 YorumlaGalatasaraylıysa olur
10 YorumlaGalatasaraylisa olmaz
10 Yorumla- Spor konusunda 308 cevap paylaştı.
+1 yılGalatasaraylıysa sıkıntı yok 💛❤️🦁
10 Yorumla Çok güzel olur hem de
10 Yorumla- Devamını Gör (69)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler