Spor 45 kilo birinin neden göbeği çıkar çok hafif çıkıyor ama yinede sinir oluyorum? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Boyum 168 yani boyuma göre zayıfım ama yinede çok hafif göbek var düz değil tamamen neden 45 kilo birinin neden göbeği çıkar çok hafif çıkıyor ama yinede sinir oluyorum? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Bogaemre31 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 84% +1 yıl Yağ oranını düşürüp kas oranını arttırman lazım ayrıca postürüne de bak. Hiperlordozun varsa o yüzden göbeğın öne çıkık gibi de duruyor olabilir 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Kas kollarımda ve bacaklarımda var ama işte göbek tarafı niye böyle anlamadım belki dediğin gibi duruş bozukluğu olabilir Yorumla Bogaemre31 +1 yıl Kol ve bacaklara göre karın daha çok vücuttaki yag oranından etkileniyor. Bir de kişinin vücut tipine göre de karın kaslarının gözükmesi degisiyor. Yorumla Bogaemre31 +1 yıl Aynada düz dur ve bir bak kalcan disari cikik mi diye. Hiperlordozu araştır antrenmanla düzelir postürün bozuksa Yorumla
junPyo Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Spor yap toplar skinny fat bir vücut tipin var demekki 🤔 0 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 895 cevap paylaştı. Bel vukurun vardir durus bozuklugudur 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl benim de çıkıyor takmıyorum 1 15 Yorumla Lieutenanttt45 +1 yıl Kilo kaç ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Lieutenanttt45 1.55 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ay pardon kilom 48 nfnfnfnfj Yorumla Lieutenanttt45 +1 yıl 😄 48 de göbek yoktur ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Lieutenanttt45 cidden var jfjfjf ama böyle kıyafetten falan belli olacak tarzda değil Yorumla Lieutenanttt45 +1 yıl Crop falan giyiyo musun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Lieutenanttt45 hayır Yorumla Lieutenanttt45 +1 yıl O zaman sorun olmaz ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Lieutenanttt45 takmıyom ki zaten ya ngncn Yorumla Lieutenanttt45 +1 yıl Partnerin falan var mıydı Yorumla Lieutenanttt45 +1 yıl Minikoo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Lieutenanttt45 yok Yorumla Lieutenanttt45 +1 yıl İlgini mi çekmez, istemiyor musun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Lieutenanttt45 istemiyorum Yorumla Lieutenanttt45 +1 yıl Tamamdırr iyi akşamlar minik hanfendi Yorumla
Sedefimsii Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Çünkü rahmimiz var? 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Diğer kizlarda yokmu mesela fotoğraftakinin gibi niye olmuyor Yorumla Sedefimsii +1 yıl Sen onlara ne bakıyon. Bunların hepsi sahte. Montaj. Her kadının çok hafif göbek çıkıntısı olur. Çünkü mesafe ve Rahim kendini hafif belli eder. Regl halindeyken daha çok şişmemizin sebebi de bu. Dümdüz bir vücut olmaz tahta gibi o ne öyle Yorumla Soran +1 yıl Hmm anladım bir sorun yokmus o zaman Yorumla
ProofStriker06 Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Spor konusunda 353 cevap paylaştı. Yağlı beslenme 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Yok beslenmede problem yok Yorumla ProofStriker06 +1 yıl Yani cips kola tarzı tüm şeyler göbek yapıyor biliyosun Yorumla Soran +1 yıl Tüketmiyorum Yorumla ProofStriker06 +1 yıl Alkol? Yorumla Soran +1 yıl Yok henüz gencim alkol için Yorumla ProofStriker06 +1 yıl Biz mi çok erken başladık ya 😆 Yorumla Soran +1 yıl Erkenmis 🥲 Yorumla ProofStriker06 +1 yıl 12 😑 Yorumla Soran +1 yıl Çocukken nerden buldun 🫣 Yorumla ProofStriker06 +1 yıl Alkole ulaşmak o kadar kolaydı ki 😊 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yaş kaçkide 0 7 Yorumla Soran +1 yıl 18 . Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Spor yap Yorumla Soran +1 yıl Sonra daha çok kilo verip 40 kilo olayım dimi djdjdjdjdjdj Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Oeospdocon üni 1 misim Yorumla Soran +1 yıl O ne?🥲 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kaçıncı sınıfısn Yorumla Soran +1 yıl Daha girmedim sınava ben Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Yağ oranını düşürüp kas oranını arttırman lazım ayrıca postürüne de bak. Hiperlordozun varsa o yüzden göbeğın öne çıkık gibi de duruyor olabilir
Kas kollarımda ve bacaklarımda var ama işte göbek tarafı niye böyle anlamadım belki dediğin gibi duruş bozukluğu olabilir
Kol ve bacaklara göre karın daha çok vücuttaki yag oranından etkileniyor. Bir de kişinin vücut tipine göre de karın kaslarının gözükmesi degisiyor.
Aynada düz dur ve bir bak kalcan disari cikik mi diye. Hiperlordozu araştır antrenmanla düzelir postürün bozuksa
Spor yap toplar skinny fat bir vücut tipin var demekki 🤔
Bel vukurun vardir durus bozuklugudur
benim de çıkıyor takmıyorum
Kilo kaç ki
@Lieutenanttt45 1.55
Ay pardon kilom 48 nfnfnfnfj
😄 48 de göbek yoktur ya
@Lieutenanttt45 cidden var jfjfjf ama böyle kıyafetten falan belli olacak tarzda değil
Crop falan giyiyo musun
@Lieutenanttt45 hayır
O zaman sorun olmaz ki
@Lieutenanttt45 takmıyom ki zaten ya ngncn
Partnerin falan var mıydı
Minikoo
@Lieutenanttt45 yok
İlgini mi çekmez, istemiyor musun
@Lieutenanttt45 istemiyorum
Tamamdırr iyi akşamlar minik hanfendi
Gecici dir o yemekten sonra olur
Spor yapmalısın
genetik oluyor sanırım
Yok be ne göbeği o kiloda
Çünkü rahmimiz var?
Diğer kizlarda yokmu mesela fotoğraftakinin gibi niye olmuyor
Sen onlara ne bakıyon. Bunların hepsi sahte. Montaj. Her kadının çok hafif göbek çıkıntısı olur. Çünkü mesafe ve Rahim kendini hafif belli eder. Regl halindeyken daha çok şişmemizin sebebi de bu. Dümdüz bir vücut olmaz tahta gibi o ne öyle
Hmm anladım bir sorun yokmus o zaman
Yağlı beslenme
Yok beslenmede problem yok
Yani cips kola tarzı tüm şeyler göbek yapıyor biliyosun
Tüketmiyorum
Alkol?
Yok henüz gencim alkol için
Biz mi çok erken başladık ya 😆
Erkenmis 🥲
12 😑
Çocukken nerden buldun 🫣
Alkole ulaşmak o kadar kolaydı ki 😊