Spor Kızlar, Bazı kadınlar k... lçalarını büyütmek için farklı yöntemler kullanıyorlarmış büyük olmasının ne gbi iyi bir yanı var ki? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Orijinalinde. Büyük olanlara bişey demiyorum o Allah vergisi zaten çok Kızlar, Bazı kadınlar k... lçalarını büyütmek için farklı yöntemler kullanıyorlarmış büyük olmasının ne gbi iyi bir yanı var ki? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bunu mu dert ettn kendine 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Dert ettiğimden değil saddeece merak ettim Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl görsellik dışında hiç bişey yok 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sadece görsellik içinse mesela bana göre fazla büyük kalçalı eşim ya da sevgilim olsun istemem Yorumla Soran +1 yıl Büyük kalçalı bir sevgilim olmaktansa orta dereceli olsun kalçası ama sıkı olsun mesela Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Nasıl yöntemler squat mi? 0 27 Yorumla Soran +1 yıl Yani büyütmek için çeşitli cerrahi operasyon olanlar var sporlar bunun gibi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ameliyat çok riskliymis diye duydum acabs doğru mu Yorumla Soran +1 yıl Evet çok riskli çünkü ilerleyen yaşlarda sorun olur bence Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Orijinalde büyük olanlar derken dar dolgun olanlar mi bahsettiğin orijinal büyük ya da güzel olan Yorumla Soran +1 yıl Orijinal büyük olan aynı zamanda sıkı olmalı Yorumla Soran +1 yıl İnce bele çok yakışıyor sıkı bir kalça Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Büyük olan nasıl bak geniş olmayıp sıkı olan var o büyük sayılmıyor mu Yorumla Soran +1 yıl Valla resim atabilsem burdan örnek atardım ssana😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Örnek bak geniş düz var bide dar dolgun var hangisi sen büyük dolgun olsun diyorsun yani geniş ve dolgun mu Yorumla Soran +1 yıl İnstan varsa ordan sana bir resim atayım bak Yorumla Soran +1 yıl Feyya_4567 Yorumla Soran +1 yıl Vallla ordan göstereyim sana Yorumla Soran +1 yıl Sonrada engelllle istersen sorun yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İnstam yok kalsın boş ver ben. Sordum zaten ona göre cevap versen de yeterliydi:)) Yorumla Soran +1 yıl Benm Instagram'ım Yorumla Soran +1 yıl Benim içinde sorun yok😊😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benim Instagram yok dedim Yorumla Soran +1 yıl Geniş sevmem be ben o ne öyle yastık gbi 😊 Yorumla Soran +1 yıl Dar olsun ama böyle sıkı ve sert olsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ee dolgun olanlar dar sıkı oluyor bu na mı büyük diyorsun onu merak ettim zaten Yorumla Soran +1 yıl Tamm instegramı boş ver Yorumla Soran +1 yıl Ya bu istek nasıl oluştu biliyoomususun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tm Yorumla Soran +1 yıl Burdan takip. atsana bir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gizliden cıkıçam mesaj kutumu açıcam. mesajj yaz tekrar gizli oluyum ben takip isteği almıyorum Yorumla Soran +1 yıl Gürkanbkr takip atta nasıl olduğunu söyleyeyim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mesaj kutum açık mesaj yaz gizli olayım Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Bunu mu dert ettn kendine
Dert ettiğimden değil saddeece merak ettim
görsellik dışında hiç bişey yok
Sadece görsellik içinse mesela bana göre fazla büyük kalçalı eşim ya da sevgilim olsun istemem
Büyük kalçalı bir sevgilim olmaktansa orta dereceli olsun kalçası ama sıkı olsun mesela
Nasıl yöntemler squat mi?
Yani büyütmek için çeşitli cerrahi operasyon olanlar var sporlar bunun gibi
Ameliyat çok riskliymis diye duydum acabs doğru mu
Evet çok riskli çünkü ilerleyen yaşlarda sorun olur bence
Orijinalde büyük olanlar derken dar dolgun olanlar mi bahsettiğin orijinal büyük ya da güzel olan
Orijinal büyük olan aynı zamanda sıkı olmalı
İnce bele çok yakışıyor sıkı bir kalça
Büyük olan nasıl bak geniş olmayıp sıkı olan var o büyük sayılmıyor mu
Valla resim atabilsem burdan örnek atardım ssana😊
Örnek bak geniş düz var bide dar dolgun var hangisi sen büyük dolgun olsun diyorsun yani geniş ve dolgun mu
İnstan varsa ordan sana bir resim atayım bak
Feyya_4567
Vallla ordan göstereyim sana
Sonrada engelllle istersen sorun yok
İnstam yok kalsın boş ver ben. Sordum zaten ona göre cevap versen de yeterliydi:))
Benm Instagram'ım
Benim içinde sorun yok😊😊
Benim Instagram yok dedim
Geniş sevmem be ben o ne öyle yastık gbi 😊
Dar olsun ama böyle sıkı ve sert olsun
Ee dolgun olanlar dar sıkı oluyor bu na mı büyük diyorsun onu merak ettim zaten
Tamm instegramı boş ver
Ya bu istek nasıl oluştu biliyoomususun
Tm
Burdan takip. atsana bir
Gizliden cıkıçam mesaj kutumu açıcam. mesajj yaz tekrar gizli oluyum ben takip isteği almıyorum
Gürkanbkr takip atta nasıl olduğunu söyleyeyim
Mesaj kutum açık mesaj yaz gizli olayım