Spor Sabah 5te kalkıp koşuya gideceğim erkeği nereden bulurum? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 17 Yapay Zekaya Sor Tek git demeyin ıssız oluyor bir de hafiften romantik olsun Güncellemeler+1 yıl Ankara 'da yaşıyorum arkadaşlar Sabah 5te kalkıp koşuya gideceğim erkeği nereden bulurum? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
citcatcot Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Her gün koşuyorum ama angelina ile megan fox birlikte gelip hadi sabah 5 te koşalım deseler gene umrumda olmaz 😂😂😂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 5 abartı olmuş cidden. Ama gelip duş alıp işe gideceğim. Ben en iyisi salona yazılayım Yorumla citcatcot +1 yıl Bence de salon mantıklı. Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Vay arkadaş aradığım hatunsun arkadaş bile olsa benim etrafındakiler tembel bende şimdi girdim koşudan evet hangi şehirdesin sen 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ben de tembelim o alışkanlığımı yenip sportif ve çalışkan biri olmak istiyorum. Ve disiplin kazanmak zorundayım GaraGuru +1 yıl Haydaaa 🤦 yaşın kaç nerdesin de? Soran +1 yıl 22 yaşındayım Ankara 'da yaşıyorum GaraGuru +1 yıl Ankara 'nın bu soğuğun da çoğu kişi çıkmak istemez sizin orada hele de alan yoksa koşacak:)
hakan-salihoglu Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Sokak köpeği sorunu yoksa evlenince eşin eşlik eder 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Var o yüzden yalnız çıkamıyorum Yorumla hakan-salihoglu +1 yıl Bende Ankara 'da yaşıyorum ve sokak köpekleri sebebiyle 8 den önce çıkamıyorum. Yorumla Soran +1 yıl Gece de aynı sorun var bir de sürüyle geziyorlar Yorumla hakan-salihoglu +1 yıl Evet maalesef ki gece gündüz bitmiyorlar. Yorumla
alwaysbefree Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Ankara 'nın ayazında da o saatte romantizm olmaz be 😂 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Soğuk girer aramıza Yorumla
Muharrem018 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Bazen ben de gidiyorum sabah yürüyüşüne ama Ankara nın ayazı meşhur kış günü 😀😀 0 43 Yorumla Muharrem018 +1 yıl Ankara nın neresindensin sen Yorumla Soran +1 yıl Seni tanıyor gibiyim Yorumla Muharrem018 +1 yıl Nerden Yorumla Soran +1 yıl Sende Ankara 'da yaşamıyor musun Yorumla Muharrem018 +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl Motosiklet kullanıyor musun Yorumla Muharrem018 +1 yıl Hayır iki teker kullanmaya tövbeliyim minimum 4 teker 😀😀 Yorumla Soran +1 yıl Ama çok benziyorsun. Ankara 'nın neresi Yorumla Muharrem018 +1 yıl Pursaklar sen Yorumla Soran +1 yıl Çankaya Yorumla Muharrem018 +1 yıl İşim gereği Çankaya bölgesi daha doğrusu Ankara nın her yerini geziyorum Yorumla Soran +1 yıl Sensin o eminim Yorumla Soran +1 yıl Motosikletin vardı doğru mu Yorumla Muharrem018 +1 yıl Hayır ya ben motosiklet e binmedim hiç Yorumla Soran +1 yıl Allah Allah çok benziyorsun isminiz de aynı ama onun yaşını bilmiyorum Yorumla Muharrem018 +1 yıl Doğrudur benim 33 doğru yaşım Yorumla Soran +1 yıl Ne iş yapıyorsun Muharrem Yorumla Muharrem018 +1 yıl Kırtasiye de şoförüm Yorumla Soran +1 yıl Kolay gelsin galiba o değilsin cidden ama çok benziyorsun Yorumla Muharrem018 +1 yıl Teşekkür ederim insan insana benzer derler Yorumla Soran +1 yıl Doğru Yorumla Muharrem018 +1 yıl Gittin mi yürüyüşe sen 😀😀 Yorumla Soran +1 yıl Gitmedim kimse yok köpek çok Yorumla Muharrem018 +1 yıl Hmmm benim niyetim de bu sabah Göksu parkı vardı uyanamadım 😀😀 Yorumla Soran +1 yıl Göksu çok uzak nasıl gideceksin Yorumla Muharrem018 +1 yıl Araba ile oraya gidip sonra yürüyüş sonra da güzel bi kahvaltı niyetim vardı 😀😀 Yorumla Soran +1 yıl Aa çok güzel olurdu öyle haftaya kaldı galiba Yorumla Muharrem018 +1 yıl Evet kesin giderim ya değişiklik iyi oluyor Yorumla Soran +1 yıl Kesinlikle güzel olur Yorumla Muharrem018 +1 yıl Gelirsen beklerim Yorumla Soran +1 yıl Sanmıyorum teşekkür ederim Yorumla Muharrem018 +1 yıl Ben teşekkür ederim ne demek Yorumla Muharrem018 +1 yıl Umarım denk gelirim sana o zaman bi selam verirsin artık 😀😀 Yorumla Soran +1 yıl Pursaklarda mı çalışıyorsun Yorumla Muharrem018 +1 yıl İş yeri Ostim de Yorumla Soran +1 yıl Denk gelmemiz çok zor Yorumla Muharrem018 +1 yıl Ankara küçük ya bilemeyiz daha doğrusu ben seni bilmiyorum ama sen beni biliyorsun artık 😀😀 Yorumla Soran +1 yıl Biliyorum muhtemelen tanırım görürsem Yorumla Muharrem018 +1 yıl Hadi bakalım ☺️☺️ Yorumla Muharrem018 +1 yıl Çankaya da gitmediğim yer kalmadı neredeyse yine mi görmedin 😀😀😀 Yorumla Soran +1 yıl Hahaha işteydim ben görmemişimdir Yorumla Muharrem018 +1 yıl Sen ne iş ile meşgulsün peki Yorumla Muharrem018 +1 yıl E hadi o zaman yürüyüşe 😀😀😀 Yorumla
Sanalpsikoloq Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Sen nerede yaşadığını söyle sana çok eşlik eden olur hatta maraton koşusu bile düzenleyebilirsin 0 0 Yorumla
Pattes_love Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Fikrim yok ben 5 te uyumaya gidiyouem genelde helal bacım tembellik yapmayip 5 te kosuya gidiyorsan harbi helal 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Daha gitmedim gideceğim deneyeceğim Yorumla
Restters Takip Et Xper 6 Yaş: 48 +1 yıl Sabah o saatlerde sana eşlik eden sokak köpekleri olur adrenalin dolu bir spor yaparsın artık. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet o yüzden yalnız çıkmak istemiyorum Yorumla
Astrax Takip Et Xper 2 Yaş: 33 +1 yıl Ahaha ilan aç gelir belki xd sabah koşu akşam da spor ve hafif bir sahilde yürüyüş sonrasi yüzme nasıl uyar mı sana 😆 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sahili nerede bulacağım Yorumla
AnneSütüİçenYetişkin Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Ya sabah sabah rahat mı batıyor anlamıyorum ki. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Batmalı Yorumla
Ya_özgürlük_ya_ölüm Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl O kadar erken olmasa da gidiyorum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Senin vücudun da güzelmiş Yorumla Ya_özgürlük_ya_ölüm +1 yıl Teşekkür ederim 🙏 Yorumla
kuzeyavcısı Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 92% +1 yıl 5 degilde 7 uyarmj 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Uymaz gelip duş alıp işe gideceğim anca yetişir Yorumla kuzeyavcısı +1 yıl Ankaranin ayazi cekilmez spor salonuna git Yorumla Soran +1 yıl Ayaz yoktur yanlış giyim vardır. Spor salonları kaçta açılıyor ki Yorumla kuzeyavcısı +1 yıl Ankara'da kalmasaydim bu kis ortasinda soguk degil derdim. Hangi ilce Yorumla Soran +1 yıl Yok yok soğuk gerçekten hele sabah kesiyor insanı Yorumla kuzeyavcısı +1 yıl Bende sabah kesilmek istemem sogukta. Ama spor yaptigin alan tekin ise guzel aktivite yazin daha cekici gelir Yorumla
MarcoVan_Basten Takip Et Xper 5 Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Evlenirsen eşinle koşarsın sabahları. 0 0 Yorumla
Diyarbakirli_mavis21 Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl tamam olur koşuya aday adayım 😅🤭 0 0 Yorumla
perqoloq-33 Takip Et Xper 5 Yaş: 118 , eic 100% +1 yıl Çöplere bak belki içinde yatan vardır 😁😁 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ben gelirim ama küçük bir şartım var 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Nedir Cevap sahibi +1 yıl Koşarken giyeceğin tayti bizzat ellerimle ben giydirecegim. Saçını da at kuyruğu yapacağım ellerimle. Şartım bu Soran +1 yıl Ahaha aynı evden mı çıkacağız koşuya Cevap sahibi +1 yıl Benim eve uğraşacaksın önceTaytini ellerimle giydirecegimSaçını da at kuyruğu yapacağım Sonra birlikte koşacağız 😀 Soran +1 yıl Erkeklerin kafası niye sadece tayta eteğe çalışıyor Cevap sahibi +1 yıl Çünkü içindeki kalça ve kuku çok kıymetli 😀
Gizli Üye (30-35) +1 yıl 5 degilde 7 de kalkıp gidiyorum ben 0 5 Yorumla Soran +1 yıl İdeal aslında Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yarın yine giderim kosu 1 saat sonra karın antremenı kahvaltı öyle Yorumla Soran +1 yıl Süper bende o irade yok sonra da iş akşama kadar fırsat da yok aslında Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benim de aynı dipislin şart Yorumla Soran +1 yıl Disiplin şart hem de döve döve şart Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kız arkadaş olmaz mı? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Çok daha iyi olur aslında Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ayni şehir olsaydı keşke. Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ben varım nerelisin 0 2 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eskişehir olmaz mı Yorumla Soran +1 yıl Ankara Yorumla
pıhhml Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 90% +1 yıl Nerde yaşıyosun 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ankara 'da Yorumla pıhhml +1 yıl Tüh uzak, yoksa seni kaçırmazdım Yorumla Soran +1 yıl Sende çıkıyor musun Yorumla pıhhml +1 yıl Seninle çıkardım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Her gün koşuyorum ama angelina ile megan fox birlikte gelip hadi sabah 5 te koşalım deseler gene umrumda olmaz 😂😂😂
5 abartı olmuş cidden. Ama gelip duş alıp işe gideceğim. Ben en iyisi salona yazılayım
Bence de salon mantıklı.
Vay arkadaş aradığım hatunsun arkadaş bile olsa benim etrafındakiler tembel bende şimdi girdim koşudan evet hangi şehirdesin sen
Ben de tembelim o alışkanlığımı yenip sportif ve çalışkan biri olmak istiyorum. Ve disiplin kazanmak zorundayım
Haydaaa 🤦 yaşın kaç nerdesin de?
22 yaşındayım Ankara 'da yaşıyorum
Ankara 'nın bu soğuğun da çoğu kişi çıkmak istemez sizin orada hele de alan yoksa koşacak:)
Sokak köpeği sorunu yoksa evlenince eşin eşlik eder
Var o yüzden yalnız çıkamıyorum
Bende Ankara 'da yaşıyorum ve sokak köpekleri sebebiyle 8 den önce çıkamıyorum.
Gece de aynı sorun var bir de sürüyle geziyorlar
Evet maalesef ki gece gündüz bitmiyorlar.
Ankara 'nın ayazında da o saatte romantizm olmaz be 😂
Soğuk girer aramıza
Bazen ben de gidiyorum sabah yürüyüşüne ama Ankara nın ayazı meşhur kış günü 😀😀
Ankara nın neresindensin sen
Seni tanıyor gibiyim
Evet
Motosiklet kullanıyor musun
Hayır iki teker kullanmaya tövbeliyim minimum 4 teker 😀😀
Ama çok benziyorsun. Ankara 'nın neresi
Pursaklar sen
Çankaya
İşim gereği Çankaya bölgesi daha doğrusu Ankara nın her yerini geziyorum
Sensin o eminim
Motosikletin vardı doğru mu
Hayır ya ben motosiklet e binmedim hiç
Allah Allah çok benziyorsun isminiz de aynı ama onun yaşını bilmiyorum
Doğrudur benim 33 doğru yaşım
Ne iş yapıyorsun Muharrem
Kırtasiye de şoförüm
Kolay gelsin galiba o değilsin cidden ama çok benziyorsun
Teşekkür ederim insan insana benzer derler
Doğru
Gittin mi yürüyüşe sen 😀😀
Gitmedim kimse yok köpek çok
Hmmm benim niyetim de bu sabah Göksu parkı vardı uyanamadım 😀😀
Göksu çok uzak nasıl gideceksin
Araba ile oraya gidip sonra yürüyüş sonra da güzel bi kahvaltı niyetim vardı 😀😀
Aa çok güzel olurdu öyle haftaya kaldı galiba
Evet kesin giderim ya değişiklik iyi oluyor
Kesinlikle güzel olur
Gelirsen beklerim
Sanmıyorum teşekkür ederim
Ben teşekkür ederim ne demek
Umarım denk gelirim sana o zaman bi selam verirsin artık 😀😀
Pursaklarda mı çalışıyorsun
İş yeri Ostim de
Denk gelmemiz çok zor
Ankara küçük ya bilemeyiz daha doğrusu ben seni bilmiyorum ama sen beni biliyorsun artık 😀😀
Biliyorum muhtemelen tanırım görürsem
Hadi bakalım ☺️☺️
Çankaya da gitmediğim yer kalmadı neredeyse yine mi görmedin 😀😀😀
Hahaha işteydim ben görmemişimdir
Sen ne iş ile meşgulsün peki
E hadi o zaman yürüyüşe 😀😀😀
Sen nerede yaşadığını söyle sana çok eşlik eden olur hatta maraton koşusu bile düzenleyebilirsin
Fikrim yok ben 5 te uyumaya gidiyouem genelde helal bacım tembellik yapmayip 5 te kosuya gidiyorsan harbi helal
Daha gitmedim gideceğim deneyeceğim
Sabah o saatlerde sana eşlik eden sokak köpekleri olur adrenalin dolu bir spor yaparsın artık.
Evet o yüzden yalnız çıkmak istemiyorum
Ahaha ilan aç gelir belki xd sabah koşu akşam da spor ve hafif bir sahilde yürüyüş sonrasi yüzme nasıl uyar mı sana 😆
Sahili nerede bulacağım
Ya sabah sabah rahat mı batıyor anlamıyorum ki.
Batmalı
O kadar erken olmasa da gidiyorum
Senin vücudun da güzelmiş
Teşekkür ederim 🙏
5 degilde 7 uyarmj
Uymaz gelip duş alıp işe gideceğim anca yetişir
Ankaranin ayazi cekilmez spor salonuna git
Ayaz yoktur yanlış giyim vardır. Spor salonları kaçta açılıyor ki
Ankara'da kalmasaydim bu kis ortasinda soguk degil derdim. Hangi ilce
Yok yok soğuk gerçekten hele sabah kesiyor insanı
Bende sabah kesilmek istemem sogukta. Ama spor yaptigin alan tekin ise guzel aktivite yazin daha cekici gelir
Evlenirsen eşinle koşarsın sabahları.
Woow ne güzel olurdu he😆
Saldırın erkekler hücuuuuuuuuum
Spora yazil mis gibi koş
tamam olur koşuya aday adayım 😅🤭
Çöplere bak belki içinde yatan vardır 😁😁
Ben gelirim ama küçük bir şartım var
Nedir
Koşarken giyeceğin tayti bizzat ellerimle ben giydirecegim. Saçını da at kuyruğu yapacağım ellerimle. Şartım bu
Ahaha aynı evden mı çıkacağız koşuya
Benim eve uğraşacaksın önce
Taytini ellerimle giydirecegim
Saçını da at kuyruğu yapacağım
Sonra birlikte koşacağız 😀
Erkeklerin kafası niye sadece tayta eteğe çalışıyor
Çünkü içindeki kalça ve kuku çok kıymetli 😀
5 degilde 7 de kalkıp gidiyorum ben
İdeal aslında
yarın yine giderim kosu 1 saat sonra karın antremenı kahvaltı öyle
Süper bende o irade yok sonra da iş akşama kadar fırsat da yok aslında
Benim de aynı dipislin şart