FB - Samsunspor (16.00)
TS - GS (19.00)
Fenerbahçe ve Galatasaray kazanır
Fener kazanır, Gs kaybeder
Fener kazanır, Gs berabere kalır
Fener kaybeder, Gs Kazanır
Fener berabere kalır, Gs Kazanır
Fener ve Gs berabere kalır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Fenerbahçe ve Galatasaray kazanır
Fener kazanır Trabzon'da verir maçı geseme hakem jokerinide kullanır gesem
yani haksızsın diyemem ama umarım adil maç olur
ya her maç 50 tane penaltı kazanan saçma canım rakiplerin şikeli pas hatasından goller atan fener mi diyo yapmayın bize karşı tek isabetli şut çekemediniz 3 maçtır
@bakıpcıkcamlo Fener attığı gol sayısı en yakın rakibinden 20-25 fazla yani ceza alanında rakipler açısından daha tehditkar yani penaltı sayısının çok olması normal çünkü güçlü bir forvet yapısı var ve hep pozisyon arayan bir bir futbol aklı var sahada...
mevzuyu birde böyle gör
Galatasaray en çok ceza sahasında topla buluşan takım en çok şut çeken takım bunları aldığı penaltı 5 ama verilmeyen 7yi geçer fenere gelince anında elini düdüğe götüren hakemler gsye karşı suspus oluyor
@bakıpcıkcamlo 35 gol atmışsınız rakibiniz 58 falan,
benim gördüğüm şey bu kadar kötü futbola rağmen gs nin yarışta olması arkasındaki organize bir güce işaret, sen gs nin oynadığı futbolu beğeniyor musun ligin en iyi topunu oynuyor diyebiliyor musun merak ediyorum. FB nin oynadığı top sence gs nin altında mı üstünde mi bir futbol sever olarak cevapla tuttuğun gönül verdiğin renkleri kenara koy söyle ama
şu an fenerin bizden daha iyi oynadığını bizim iyi oynamadığımızı biliyorum ve söylerim dürüstçe ama bu puan farkı bu kadar azsa bu Galatasarayın kalitesini gösteriyor arkasında biri olduğunu değil zaten lig kalitesi iyice düşüyor bi şekilde dandik oynayarak da kazanabiliyosun bu ligde
@bakıpcıkcamlo ligin kalitesi düşük onu kabul ediyorum, yarın ki maç ne olur ts gs ve fb samson
gs alır fener alır
@bakıpcıkcamlo hadi bakalım
Fenerbahçe berabere
Galatasaray alir
trabzon yener
inşallah
Gs kaybedecek
normal şartlarda benimde beklentim öyle ama bu kadar kötü futbola rağmen yarışta olması arkasındaki güçlü güce işaret onuda es geçmeyelim
İcardisiz diğer takımlara zor dayandılar ve karşıdaki de Trabzon olunca sıkıntı
inşallah kazanırlar bakacağız :)
İyi olan alsın
güzel futbol izletsinler hasretiz güzel futbola ayrıca Ts kazansın :))))
Feneri saymıyorum zaten şampiyon o
Galatasaraya 2.1 skor veriyorum
Fenerin maçıda içerde oynayacak ama çok kolay geçmeyebilir yani cepte bir maç değil heleki golü erken bulamazsa
Her yıl şampiyon olacağız diyen febe mi 😆 şampiyon olacak 😆😆
@gölgedeyürüyenkız kötü mü gidiyor sence, o sene bu sene neden olmasın
Her yıl aynı muhabbet, Rams park arenada ağlayarak çıkacaksiniz
@gölgedeyürüyenkız iş o maça kalmaz, bence şampiyon olarak stadınıza geliceğiz ve şampiyonu izlemeye gelecek onca geseli :))))
Kendi stadınızda yendiniz de bizimki kaldı geçen seneki gibi üçleyeceğiz bizim rams parkta gözünüzün önünde alscağız kupayı
@gölgedeyürüyenkız kabul kendi sahamızda kötüydük, strestliydik bu baskıyı kaldıramadık yalan yok ama yazdığım her şey tek tek olacak. Takip et süreci hepsini bir bir yaşayacaksın. Senin sokağınada dev bir FB bayrağı asacağız :)
Senin başkanın klübü ticari şirket değil de futbol klübü gibi yönetirse belki olursunuz, her sene olduğu gibi ligin başında uzay takımı ligin sonunda ali koç istifa 😄
@gölgedeyürüyenkız bak inanmaya sende başladın belki olursunuz dedin, doğru yoldasın sende belki diyarsan oldu bu iş :) hele bi yarın ki maçtan çıkında hafta hafta bakalım maçlara
Sen bizi düşünme, önce kendi takımına bak hakemleri arkanıza almadan hareket edin önce. Sizin aldığınız penaltı bizim 3 katımız
@gölgedeyürüyenkız FB attığı gol sayısı en yakın rakibinden 20-25 fazla yani ceza alanında girdiği pozisyon ve atak zenginliği fazla yani penaltı çok olması normal, burada sayı önemli değil önemli olan penaltılar penaltı gibi penaltı mı? Ondada sorun yok hepsi penaltı :) gese bu kadar kötü futbol oynamasına rağmen yarışta olması arkasındaki güce bağlı, kesinlikle o gücü kücümsemiyoruz ama hepinizi yeneceğiz sezon sonundada kutlamayı yapacağız sende gelll :)))
Golleri nasıl attığı da belli konya defansı herkese otobüs çekerken menerime kayak merkezi gibi gerçi fark etmez sene sonu gole değil puana bakarlar canım ;)
Aynen hepsi penaltı ahahsuaksbusıs attığınız kadar sizin aleyhinize verilmeyen penaltı da var djiksj voleybol oynuyo ceza sahanızda
Gs sen nortbilmemne den 6 yerken manu yeniyodu çok gol atmak iyi futbol demek değildir kanka
Sen bizimkine gel söz veriyorum fazla dalga geçmicem
@gölgedeyürüyenkız dalga geçmiyeceksin doğru çünkü şampiyon biz olacağız :) yarın samsunu bi geçelim 3 puanı cebe atalımda akşamı ts gs maçına bakacağız ve o maçtanda güzel haberler gelecek, üzgünüm senin adına :)
Hayal dünyasında yaşıyorsun. Sana o dünyada mutluluklar iyi uykular 10 senedir olduğu gibi yine uyumaya devam et sen. 😌
Hadi iyihayaller.
@gölgedeyürüyenkız yarın ki sonuca göre soracağım soruyu bile düşündüm :) çok eğlenecez çoookkk
Göreceğiz. 💤😌
@gölgedeyürüyenkız aynan göreceğiz çok streslenme sonuçta bi maç
Tamammmm ahahahahhahsh
@gölgedeyürüyenkız. :)
Fener kazanır 3-0
Trabzon kazanır 2-0