Az önce bi arkadaşım "futbolu değil, sadece tuttuğum takımı seviyorum" diyince aklıma böyle bir soru geldi

Az önce bi arkadaşım "futbolu değil, sadece tuttuğum takımı seviyorum" diyince aklıma böyle bir soru geldi

Takımımı severim, 4 yıldır deli gibi gece gündüz futbol takip ederdim ama artık etmiyorum. Futbolu artık sevmiyorum. Sebebi ise futbol ülkemizde kutuplaşmaya ve düşmanlığa sebep oluyor. Dostu dosta kırdırıyor. Mesela 3 büyüklerden örnek vereyim. Üçü de birbirinin TFF tarafından kollandığını, hakemleri satın aldığını iddia eder. Bu üç kulüp ve taraftarları ülkede önemli bir olay olmadığı sürece asla birlik beraberlik içinde olmaz. 365 günün 10 gününde birlik beraberlik içindelerse geri kalan 355 günün tamamında birbirlerine düşmandırlar. Farklı takımların tutulduğu bir ortamda futbol konusu açıldığında kavga, tartışma çıkmama ihtimali neredeyse yoktur. Futbolun kendisine gelirsek, eski futbolda bireysel yetenekler ve mucizeler olurdu. Mucizelerden kastım Porto'nun CL kazanması, Inter'in prime Barça ve Bayern'i eleyerek CL kazanması gibi olaylar. Artık günümüz futbolunda bunlar yok. Bireysel yeteneğin hiçbir önemi kalmadı, her şey teknik direktörün taktiksel oyun sisteminden ibaret oldu ve parayı veren düdüğü çalıyor.
Ben takım tutmuyorum. futbola da ilgim azaldı ama Messi en iyisi..
Cevap
26Cevap
Arkadaşlar üzerlerine alınmasınlar ama futbol kadar saçma ve gereksiz bir spor bilmiyorum. Sıkı bir F1 takipçisiyim benim için spor o.
Takım tutmuyorum futbola ve tüm sporlara ilgiliyim.. İyi futbolculara hayranım.. İleride belki takım tutarım..

Bu adamı Seviyorum
Tuttuğum takımı seviyorum, sevdiğim takımdan dolayı futbolu da çok seviyorum
Futbolu severim spor yapmıyorum ama izlemesi keyifli.
Lali ya maçları çok efsane mbapppe haland vs
ben futbolu çok severim takım fanatikliğim yok sevdam topla :D ve stratejilerle
bizim lig pek iyi değil futbolu severim ama daha çok kendi takımımı yani Galatasaray
Tuttuğum takım sayesinde futbol aşığı oldum. seyir zevki verdikçe her maçı seyrederim.
Tuttuğum takımı seviyorum. Futbolu da eh işte
Galatasarayı seviyorum
İkisini de sevmiyorum.
Önce tuttuğum takım, sonra futbol...
futbolu seviyorum
Futbolla ilgilenen biri değilim
Güzel bir tespit, Fenerbahçe'yi seviyorum..
İkisindende haz etmiyorum
Fenerbahçeliyim onun için her bedel ödedim
Galatasarayımı seviyorum
Futbol ve vimbom
Tabiki takımı💙💛
Futbolu
futbolu sevdiğim için takımımı seviyorum
Tuttuğum takımı..
Fenerbahçe Gerisi Teferruat ❤️
Takım tutmuyorum
Kara kartal
Tuttuğum takımı