bu genel olarak fener camiasının köklerinde var yani genlerine işlemiş. birileri engel oluyor. yoksa fener şampiyon olacak. sav bu. kim o birileri. o muallak. söylenmiyor. sezonlara geri dönüp teker teker bakmak lazım. ali beyin dediğine göre sürekli olarak yani bi kerelik değil hep fenerbahce aleyhine kararlar alınıyor federasyonca. hakemler fenerin aleyhine kararlar veriyor maclarda en cok hakkı yenen takım fener. ligde 20 mı takim var hepsinin icinden fener. eğer böyle ise bu bence yönetici olarak size yazar. ben acıkcası katılmıyorum. elbette bilerek bilmeyerek bazı aleyhte kararlar alınır herhangi bi takım icin. denge işi bu. birinin işine gelen bi diğerinin işine gelmez illaki birilerini de üzüceksiniz kararlarınız ile. ama totalde baktıgımzıda fenerbahce en üst lobiye sahip olan 2 klupten biri. bu lobiler ne işe yarıyor. benim dusuncem bu türk liginde fener ve galataya en az dezavantajlı kararlar cıkar. bi yapay zeka hesap etse bunları acıklasa puanlasa. misal verilmeyen penaltı su puan vs diye. bence o zaman fener ya 1. ya 2. cıkıcaktır. ki aslında asıl lig fenerin galatanın macları. diğer maclar zaten kendi haline bıraksanızda rekabet olusturcak kadar bir takımı sivriltmiyor. türk ligi yunan ligine döndü su anda. 2 takım var. sürklase ediyorlar ligi. fenerin misal bakın mac basına puan rtalamasına eminim cok yukardadır. olimpiyas panatinaykos gibi yunanda. besıktas garibim anadolu takımı huvviyetinde su anda. mesele ne kadar fazla torpil gs ye gidiyor fenere göre. ya da tersi. fark burada. kendisi güclü biri agırlıgı var. arkasında duranlar var. bi zahmet engel olsun o gizemli kişilere. bana cok yavan geliyor boyle acıklamalar. elbetteki kurtlar sofrası türk ligi. her alanda birileri kendine yontuyor herseyi. oyle bakıcak olursak merak ediyorum ali beye soralım. misal ankaragücü. aranızdaki adalet ne durumda. 50 50 mi. illa fenere biraz yukardadır terazi. keza kasyeri spor. hepsinde böyledir. asıl onlar opuluyor. bence fenerbahce olumlu imaj kasmalı. su anda itici. bu işler varsada arka planda savassınlar. sürekli aglayan isyan eden tavır itici cidden.
Galatasaraya karşı sürekli 8 savunma hattıyla kapanan Konyaspor dün Fenerbahçeye karşı sürekli saldırı halinde oynadı defansta sadece 1-2 adam bıraktılar ve 7-1 lik bir skor olarak döndü bu, Büyük şike dönüyor ve Fenerbahçe bunun en büyük destekçisi