Arkadaşlar merhaba ben fitnessa başladım 3 ay oluyor ve hacimde kazandım aslında ama benden 1 hafta sonra başlayan 2 kişi var bunlar benden daha az çalışıyorlar görüyorum ama göğüste (pectroal fly) falan 50kg kaldırıyorlar? Baya gelişmiş baya fitness yapanlar bile bir iki setten sonra 50 anca yapıyorlar bunları görünce moralim bozuluyor protein tozu falan alıyor musunuz dedim yok diyolar. Birinin yüzü full sivilce vücudunu görmedim 3 ayda normal mi ben 35 anca yapıyorum. Birkaç arkadaşım daha var benle aynı anda başlayan hatta onlar benden 1-2 ay önce başladılar onlarla aynıyım. Ama bunlar baya hızlı geliştiler yaw
Güncellemeler
+1 yıl
Moralim bozuldu antrenmandan çıktım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
İğne vuruyorlar tabi o kadar kısa sürede büyüme imkansız
Kanka moralim çok bozuldu yaw
Kötü anlamda sormuyorum kanka fitness hakkında bilgi sahibi misin
Az bucuk anlarım yapan kankilerim var genetikte önemli bu iste. Sen kendine odaklann emek vereceksin bir iki ay değil bu seneler işi
Genetik hızlı kas yapmaya yarar mı
Tabi yararrr daha kolay sekil alır kaslar büyür. Ama 3 ay icinde değil
Peki ya benim normal mi ben35 kg pectroal fly yapıyorum çoğu alette de geliştim baya daha ağır kaldırmaya başladım hareketleri daha düzgün yapmaya başladım bunlar bide yanlış yapıyor bazı hareketleri. Bide benim kaslar çıktı biraz ama bunların baya çıktı 4-5 cm fark var arada. Sürekli ölçüm alıyorlar.
Olsun sen devam et. Sen normal olansın. Steroid basarsan sen de büyürsün.
Çok teşekkür ederim ya içim rahatladı. Boşa yapıyormuşum gibi geliyordu. Valla antrenman bitmeden çıktım. Ama kesin kullanıyorlar mıdır ki benim bazı arkadaşlarım var yine onlar da benle aynı hatta kendimi övmek için söylemiyorum ama daha kötüler. Bunlar çok hizli büyüyorlar. Bir tane abi vardı alete girmeden önce ama baya kaslı 100 kilo vardır yağ çok az ama full kas belli oluyor. Onla aynı anda alete girdim ilk 75 yaptı sonra yoruldu 50ye düştü. Bide yorularak yavaş yapiyordu bunlar çok hızlı yapıyorlar.
Kendine bak kendine odaklan sağlıklı sekilde büyü boş ver. Sonra onlar bedelini ağır öderler. Bu sabır işi bak bir sene sonunda sen de istediğin yere gelirsin
Abla sana kanka demiştim ama kusura bakma benden büyükmüşsün neyse ben senle konuşurken dışarıda idim sonra geri girdim fitnessa saunaya girip çıkacaktım sonra gördüm ki sadece kollar değil heryer çok gelişmiş sırt bile o zargana vücutta baya gelişmiş 1 bir buçuk senelik vücutta yapmışlar. Sanırım kesin Steroid kullanıyorlar. Soracaktım ama başka birisi daha vardı başka konu konuşuyorlardı sormadım bir dahakine soracağım
Vücut yapısına göre değişir bu durum.
Nasıl yani