Nasil Vücüt yaglarimdan verebilirim ve Kalcami büyütebilirim?

Kisa ve Özet geciyorum. Kilo: 59-60 Boy:165 Vücüt Yagi Orani Ortalama : 26%-28% Ben Kücüklükten beri kilolu biriydim fakat kilo verdim ve rahatim. Rahatsiz oldugum tek sey Yagi Oranim. Ben Spor salonuna gidiyordum fakat bir basari elde edemedim. Basarisiz gecti maalesef. Yanlis yaptigim cok seyler oldu mesela Beslenme, Spor hareketleri ve Spor Aletleri yanlis kullanma. Yanlis spor aletlerdende basladim. Ben Kalcami büyütmek ve güzel sekilendirmek istiyorum. Bacaklarim kalinlasabilir illa ki Kalca yapacagim icin kalinlasicaktir sorun yok. Belimin incelmesinide istiyorum. Kol yaglarimdan vermeyi ve Bel yaglarimdan vermeyide. Kisacasi Vücüt yagi oranini düsürmeyi ve vücüdümü istedigim vücüt sekline gelistirmeyi istiyorum. Ama Beslenme ve Hangi Spor aletlerinden baslayacagim bilmiyorum. Günlük kac Protein almaliyim ve Kcal kac almaliyim neyden az neyden fazla almaliyim bilmiyorum. Coaching Trainer cok aradim ama maalesef cok Pahali ve herkes farkli farkli seyler söylüyor. Lütfen spordan anlayan ve bilgisi olanlar yazsin.. Spor salonunda kayitliyim..

Nasil Vücüt yaglarimdan verebilirim ve Kalcami büyütebilirim?