Biraz uzun olucak özür diliyorum qma lütden okuyup kendi fikrinizi belirtmrnizi ve bana yardım etmrnizi rica ediyorum...
5 ay önce spora (vucut gelistirme basladim hersey guzel giderken nerdeyse bi 1 ay once bi anda ortalikta hiçbişey yokken spor performansim düştü yani 2 gunde bir giderken spora simdi 1 gun arayla bile gidemiyorum ki cok yorgun oluyorum Mesela sırt gününde gittim salona cable row atiyorum eskisi gibi guclu ve enerjik atamiyorum o yuzden oldugum kilodan bazen dusuyorum hemde ilk hareketten sonraki hareketlerde gucum direk dusuyo sirttan sonra kola geciyorum elime dumbell aliyorum aynaya bakiyorum 2-3 tekrardan sonra bombos bakiyorum kalkmiyo dambil küfredip dambili atip eve gidiyorum biktim valla set aralarindada yeterince dinleniyorum anlamadim cidden. Ne güzel 4 öğüne çikmistim derken bi anda böyle olması çok sinir bozucu ayrica bu olduğundan beri p*nisimde kalkmıyor isteksizim bitek elleyip zorlarsam hani eskiden kendi kendine bile kalkiyodu sabah uyaninca dimdik olurdu simdi isteğimdede olmuyo nerdeyse 4-5 gunde bi boyle oluyo o gundede enerjik oluyorum eskisi gibi rahat rahat sporumu yapiyorum ertesi gun gene ayni bununla alakası olabilirmi diyorum cunku spor performansim dustugunden beri s*kimde kalkmiyor psikolojik mi bilmiyorum pek bi sorunum yok dışarı cikan birisi degilim evden okula okuldan eve gidiyorum uzulcek veya kirilcak biseyimde yok pek arkadasimda yok daha onceden basina gelmis olan var mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer