Spor salonuna giden kadınların giyimi özellikle kendilerini teşhir etmeye yönelik değil mi?

İnstagramda spor yapan kadınların videolarına denk geliyorum. Olayın sağlıkla ya da sporla zerre ilgisi olmadığını düşünüyorum. Giyimleri o kadar açık ki yani kadının vajinasının büyük dudakları belli oluyor giydikleri taytlardan. Tanga giymişler tanga giydikleri belli oluyor. G. tlerinin arasına kıstırıyorlar bir de onları. Sütyenle duruyorlar. Bir de abartılı tuhaf hareketler görüyorum. Mesela birine demin denk geldim. Bu erkeklerin kol çalışmak için uzandıkları bir masa var. Onlar ona uzanıyorlar ve halter kaldırıyorlar. Kadının biri de sırf kalça çalıştıracağım diye git o masanın üzerine önce domal sonra yüz üstü kapan ayaklarınla halter kaldır. Ben spor yapmıyorum. Yapmak lazım orası öyle ama bunlar normal mi? İnsanda hiç mi utanma çekinme duygusu olmaz ya. Özgüven meselesi de değildir bu zannetmiyorum. Ben mesela birçok yerde medeni cesaretimle millete zıt bile gelsi düşüncelerimi çatır çatır söylerim. Zorundaysam kavgadan asla kaçmam üstüne giderim hatta ama bunlar bana çok garip geliyor. Mesela masaya yüz üstü domalmaya gerek yok kalça hareketi için benzeri hareketi sırt üstü de yaparsın squat olarak da yaparsın. Ya da insanın üstüne eğilen bacaklarınla ittirdiğin bir alet var onu kullanabilirsin. Garip olan ben miyim?

Güncellemeler
+1 yıl
Kadın olarak çok garip buluyorum. Ben de kadınım hormonlarım da normal hatta bazıları fazla salgılanıyor. Cinsel istek arzu vs ok bunlar da var. Bundaki olay ne? Bunu yapınca bakan tüm erkeklere veriyorlar mı? Ben kadın olarak niye bundan utanıyorum/hicap duyuyorum da bu kadar aşırı olmasından bu kadınlar nasıl duymuyorlar? Sonra erkekler belden aşağı yorum yapınca hareket edince adamlara kızıyorlar. İstedikleri bu değil mi zaten?
Güncellemeler
+1 yıl
Ben de çarşafla, şalvarla burkayla spor yapılsın demiyorum da kardeşim bunun bir dengesi olması lazım. Nedir o denge? Ayağına çok bol olmayan ama derin kadar da yapışmayan bir eşofman giyersin g. tüne de normal bir külot giyersin üstüne de bisiklet yaka bedeninden 1 beden büyük bir yarım kollu giyersin saçını da topuz yap topla bitti gitti. Spor kıyafeti bu işte.
Spor salonuna giden kadınların giyimi özellikle kendilerini teşhir etmeye yönelik değil mi?