Spor Mauro İcardı, GQ "Men of the Year" ödül töreninde "Yılın En İyi Sporcusu" ödülünü aldı! Size göre yılın en iyi sporcusu kim? helraiseR Takip Et Xper 5 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 25 Yapay Zekaya Sor bana göre de icardı :) fenerliyim ama hakkını yemeyelim. Mauro İcardı, GQ "Men of the Year" ödül töreninde "Yılın En İyi Sporcusu" ödülünü aldı! Size göre yılın en iyi sporcusu kim? Cevapla En İyi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 20,4b cevap paylaştı. İcardi bence 0 0 Yorumla
Geiltoy Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Türk Volleybol Milli Takim (Dünya/Avrupa Sampiyonu)Vede Eczacibasi Volleybol takimi (Dünya Sampiyonu) 1 0 Yorumla
orkob17 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kadın erkek eşit ise o kategoride EDA ERDEM DÜNDAR olurdu! 1 0 Yorumla
Nehir006 Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl (p) icardi Ahahahaha güldürmeyin beni obez picardimi yılın en iyisiymis 1 13 Yorumla 1Adnanbeo +1 yıl Futboldan anlamayanlar futbol konuşmasın goblin tadicle moruk ceko mü alacaktı kadro dışı kalan aboubakarmı Yorumla Nehir006 +1 yıl Bayağı futboldan anlayiyormussun ya o dediğin kişiler birisi süper ligin asist kralı birisi gol hemde penaltisiz gol kralı 🤨 Yorumla 1Adnanbeo +1 yıl Yaw he ezik fbli Yorumla 1Adnanbeo +1 yıl Rütbemiz dahi farklı aynı yollardan geçmedik aynı tecrübelerimiz de yok Yorumla Nehir006 +1 yıl Tamam he öyledir aynen aynen kesin ağlamayı Yorumla 1Adnanbeo +1 yıl Üff alfa betaya haddini bildiriyor Yorumla Nehir006 +1 yıl Tamam kes dedik ya uğraşamam seninle Yorumla 1Adnanbeo +1 yıl Üff baba noktayı koydu Yorumla dorothealily +1 yıl Ya ne diyon aq uc6besi goblin sensin Yorumla Nehir006 +1 yıl Hiç olucak ismi işte yakışıklı manken gibi adama dediği şeye bak Tadicim hem fiziği ile hem futbolu ile konuşur Yorumla 1Adnanbeo +1 yıl Üff üff kızlar futbol konuşursa Yorumla dorothealily +1 yıl Ee konuştuk adnan napcan Yorumla 1Adnanbeo +1 yıl Üff ucube dendi bana ben bunun altında nasıp kalırım off nası koydu bana bu üff Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Haaland varken bu 2. lig topçusunu mu layık görmüşler? :d 0 1 Yorumla Kuzyoterapi21 +1 yıl Bu kadar akıllı olduğunu bilmiyordum bu ödül Türkiye'de seçilmiş 😂 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Spor konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ulan başka ülkelerde yedek olan topçular bizim ülkede ödül alıyor. 1 0 Yorumla
FreePowerFullll Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 91% +1 yıl Hak etmiyor diyen gitsin iki lahmacun yesin 0 2 Yorumla dorothealily +1 yıl Yok ihtiyar ben dürüm söyledim Yorumla FreePowerFullll +1 yıl @dorothealily bonkör ya künefe nerde Yorumla
MasumBirCocugum Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Bu adam ırz düşmanı neden bunu seçtiler ya 😅 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Spor konusunda 1,1b cevap paylaştı. türkiye için icardi gerçekten 0 0 Yorumla
gizliyimgizliii1905 Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Tabi ki İcardiii 🥰✋👱♂️🤚💛❤️🦁 0 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 868 cevap paylaştı. İcardi haketti. Kıskananlar çatlasın. 0 0 Yorumla
suskun3949 Takip Et Xper 5 Yaş: 43 , eic 67% +1 yıl Futbolla alakam yok umarım hak etmiştir 0 0 Yorumla
aerolite Takip Et Master Yaş: 57 , eic 31% +1 yıl Spor konusunda 1,7b cevap paylaştı. Naim Süleymanoğlu 0 0 Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Spor konusunda 1,2b cevap paylaştı. Köküne kadar hak etti 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Spor konusunda 927 cevap paylaştı. İcardi hak etti. Ahlaklı sporcu 0 2 Yorumla dorothealily +1 yıl Puhahaha ulan gece gece😂😂 Yorumla mdrx592 +1 yıl @dorothealily Sizin ahlak anlayışınıza uymayabilir. İş ahlakı, takıma uyumu, alçakgönüllülüğü kaç Türk futbolcuda var? Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Spor konusunda 967 cevap paylaştı. Khamzad 0 0 Yorumla
Yellowtulip Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Sağolasın 0 2 Yorumla Yellowtulip +1 yıl Aslan gibi adamsın Yorumla Yellowtulip +1 yıl Yok sen de bizdensin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
İcardi bence
Türk Volleybol Milli Takim (Dünya/Avrupa Sampiyonu)
Vede Eczacibasi Volleybol takimi (Dünya Sampiyonu)
Kadın erkek eşit ise o kategoride EDA ERDEM DÜNDAR olurdu!
(p) icardi
Ahahahaha güldürmeyin beni obez picardimi yılın en iyisiymis
Futboldan anlamayanlar futbol konuşmasın goblin tadicle moruk ceko mü alacaktı kadro dışı kalan aboubakarmı
Bayağı futboldan anlayiyormussun ya o dediğin kişiler birisi süper ligin asist kralı birisi gol hemde penaltisiz gol kralı 🤨
Yaw he ezik fbli
Rütbemiz dahi farklı aynı yollardan geçmedik aynı tecrübelerimiz de yok
Tamam he öyledir aynen aynen kesin ağlamayı
Üff alfa betaya haddini bildiriyor
Tamam kes dedik ya uğraşamam seninle
Üff baba noktayı koydu
Ya ne diyon aq uc6besi goblin sensin
Hiç olucak ismi işte yakışıklı manken gibi adama dediği şeye bak Tadicim hem fiziği ile hem futbolu ile konuşur
Üff üff kızlar futbol konuşursa
Ee konuştuk adnan napcan
Üff ucube dendi bana ben bunun altında nasıp kalırım off nası koydu bana bu üff
Haaland varken bu 2. lig topçusunu mu layık görmüşler? :d
Bu kadar akıllı olduğunu bilmiyordum bu ödül Türkiye'de seçilmiş 😂
Ulan başka ülkelerde yedek olan topçular bizim ülkede ödül alıyor.
sağırlar körler birbirini ağırlar gibi olmuş ödül töreni :D
Sonuna kadar hak etti. <3 <3
mert hakan yandaş :) :) :) :)
İcardi sonuna kadar haketti.
Hak etmiyor diyen gitsin iki lahmacun yesin
Yok ihtiyar ben dürüm söyledim
@dorothealily bonkör ya künefe nerde
Mauro Emanuell İcardiiii 😂👍
Bu adam ırz düşmanı neden bunu seçtiler ya 😅
Melissa Vargas olmalıydı.
türkiye için icardi gerçekten
Tabiki İcardi
Tabi ki İcardiii 🥰✋👱♂️🤚💛❤️🦁
Bu aralar düşüşte ama Icardi
Bence de bunu icardi hak ediyordu.
İcardi haketti. Kıskananlar çatlasın.
Futbolla alakam yok umarım hak etmiştir
Naim Süleymanoğlu
Köküne kadar hak etti
Ama söylenmedi hiç 🙉🙉🙉
İcardi hak etti. Ahlaklı sporcu
Puhahaha ulan gece gece😂😂
@dorothealily Sizin ahlak anlayışınıza uymayabilir. İş ahlakı, takıma uyumu, alçakgönüllülüğü kaç Türk futbolcuda var?
💯💯💯
İcardi iyiydi ama nazar değdirdiler
Khamzad
Ferdi kadioglu
Dzeko babaaaaaammm
✋😃🤚 Mauro İcardiii
Sağolasın
Aslan gibi adamsın
Yok sen de bizdensin
İsabetli
Kararında 👍