Hayatımda ilk defa vücut ölçülerimi hesapladım belden fazlam var göbekten dolayı şimdi youtubeden egzersiz yapıyorum da enn hızlı başka nasıl erir
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Protein ağırlıklı beslen egzersizlere devam et hızlı sonuç için daha fazla egzersiz yap yagdan karbonhidrattan uzak dur
Direkt beslenmemeyi düşünüyorum ben ya birkaç hafta
Kardiyo egzersizlerini deneyebilirsen. Bunu protein ağırlıklı beslenmeyle desteklersen kısa sürede etkilerini görürsün.
69 dan 60a iner mi ölçülerim
Kaç ayda iner
Bel erimez komple yağ yakarsın tüm vücut erir bel en zor eriyen bölgedir, bölgesel kilo vermek diye bir şey yok saçmalıktan ibaret kısaca hepsi ( 5 yıl profesyonel spor yaptım)
Nasıl yani belim böyle mi kalacak 90 60 90 hayaller suya mı düştü nfkfogfıf ciddi misin ya göbek eriyince belde incelmez mi
Bak şimdi belimi ölçtüm 69 cm çıktı 9 cm incelmesi hadi 61 olsun 8 cm incelmesi mümkün değil mi
Hayır sana söylemek istediğim şey şu. Kilo verdiğin zaman tüm vücudundan kilo verirsin, hususi belinden kilo veremezsin diğer yerlerin aynı kalırken, orantılı olarak gider yağ yakımı vücutta
Hayır tek belimden göbeğimden vermek istiyorum kiloyu bu mümkün değil mi
Youtubeden yazdım çıktı onları yapıyorum karnım eriyor gibi işte kasılmış gibi herkes çok memnundu yorumlarda
Mümkünatı yok, sadece biraz işe yarar bir nebze kilo verirsin o bölgeden o kadar, tamamen diğer yerlerin aynı kalırken oradan tek başına gitmez yağlar
Ne yapayım o zaman çapıt mı bağlayım belime korseyle kasıla kasıla mı gezmeyim
90 69 93 çıktı ölçülerim bence göbeğim erirse 60 olur öbürlerine bir şey olmaz
Sen baya takıntı haline getirmişsin mevzuyu 90 60 90 ölçüsü günümüz standartında güzel kabul edilen bir ölçü değil zaten, tahta gibi bir fizik çoğu erkeği etkilemezde, keza erkeklerin aşırı kas yapmasına benzetiyorum bu olayı, ben mesela spor yaparken belimde biraz yağ bırakırım diyet yapsamda, erkeğe kalın bel yakışır ince bel kadına yakışır
Standartların dışına çıkabilirsin kısaca
90 60 90 zayıf değil ki kum saati
İşte benim belim ince değil 3. Köprü gibi
Standartı deşmiş adeta
Güldüm dbJJzhshshsh
Gülme, zorbalama beni sinirlerim bozu şu an
Umutlarımı kırdın kaç gündür egzersiz yapıyordum karnım kasıldı dedim eriyor herhalde şu an umutlarım yerlere serpildi
Çok iyi devam et ama bölgesel etme, hit kardiyo öneriyorum sana hızlı yağ yakımı için, karın kası egzersizleride yaparsan, 90 60 90 a ulaşabilirsin kısa sürede, ama bence yine de ulaşmana gerek yok kadına ayva göbek yakışıyor, şahsen ben karın kaslarımda en üst iki baklava gözükecek kadar yağ yakıyorum alt kısım gözükmesede olur daha tatlı duruyor yeterli geliyor bu kadarı, çünkü yağ aynı zamanda faydalıda kaslar yağdan beslenir zaten, boyundan 10 eksik kiloda kal yeter her zaman, benim boy 190 idealim 80 kilo yani, sende kendi idealinde kal, ayva göbek kal, etkileyici zaten illa kum saati olma
Ne zorbalıcam kız xhzjznznz
Karın tarafını çalıştır
Çalıştırıyorum 2 gündür karnım kasıldı bayağı sanki işe yarıyor daa 4-5 dilim baklava, makarna yedim birde kendim avutmak için salata yedim
Düzenli yaparsan faydasını görürsün
Yaş kaç önce bi görmek lazım
18
Yazsana bama
Hiç kafana takma akışına bırak
İnceletelim mi