Ben antrenörüm, o üye. Kolay gelsin hoş geldin beş gittin diye sürekli söylüyorum. O da maximum hosbuldum falan diyor iyi akşamlar diyor bu kadar. Salon fazla elit bir salon ve böyle şeylerin duyulması hoş olmaz bu yüzden birine sorup adını da öğrenemiyorum sonuçta burada hocayım. Öğrensem instgramına hikayesine falan bakarım dikkatini çekmek için ama öğrenemedim:( Sizce nasıl tanışabilirim dikkatini çekebilirim, ilgimi anlar? Ve sevgilisi var mıdır? Böyle bakışıyoruz da kafa sallayıp geçiyoruz en fazla …
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Yalandan sistemde karısıklık var senin isim soyisim neydi diye muhabbete gir bir isim uydur atıyorum emre çetin diye birisini arıyorum da sagol de geç
Sadece ona dikkatin kesilmiş şekilde bak. Başka bir şey yapma. Bir süre devam ettir, eğer o da hoşlanırsa yanına gelip olaya girecektir zaten.
Oh be sonunda güzel cevap
Üyenin ilgisini çekecek kadar etkileyici görünmüyorsun anlaşılan, bence hiç şansını zorlama. 🤷
Belkide senin kapısından üye olarak bile giremeyeceğin o fiyatları veremeyeceğin bir yerde çalışıyorumdur, İstanbul’un en prestijli spor salonunda. Bu yüzden bir adım atmamışımdır, çok dikkatli olmam gerektiği için sadece her üyeye söylediğim gibi merhaba iyi günler kolay gelsin diyorumdurda kendini özel hissedip harekete geçmemiştir? İnstgramımı verebilsemde böyle donup kalsan keşke ya hahahahaha hem yüz hem fizik güzelliği bir görsen. Acı 😀
Parayla imanın kimde olduğu belli olmaz.
Maaşla çalışıp aman kovulmayayım diye dizlerinin titrediği bir salonun prestijiyle zenginlik taslamaya kalkmak tam da varoşluğun zirvesidir. Instagramda gösterdiklerini bir doktor 1 ayda hazır ediyor neden bahsediyorsun acaba?
Maaşla çalışmıyorum? Kendi adımıza şirketimiz var eğitmenin? Bireyseliz. Sadece kendi özel derslerimizden para alıyoruz. Salondan herhangi bir maaş almadan. Senin gibi 9-6 masa başında oturup maaş beklemiyorum yani hahah. Gelirimi benim performansım ve öğrencilerim belirler yani. Aşırı çok ya da az olmasınıda. Hani beni eleştirmiştin ya instgramda görsen güzelliğimi şu yorumunu silersin anlamında söylemiştin. İnstagramda fitness videosu paylaştığımdan değil hahahah
Karnitin içek bacaklara basakmı
https://youtu.be/PmyiaLMwudIVeya selam tırtılım kasları parçalıyormuyuz parçalanıyor muyuz today de
Koşarak yanina git çekiljn ben antrenörüm de ajsjsjss
Bir gün tavuk pilav gömmeye davet et oradan öyle ilerlersiniz artık 🤔😂
Yanına git ve ona deki :
Dostum o hareketi yanlış yapıyosun..
Profesyonel sporcu anladığım kadarıyla ya bu tutmaz hahah
Spor konusunda asla yalan soylemem biradarim bak on numara bi vücudun var... Da olabilir
Bunu bir deneyeyim 😂😂
Hatalı hareket yaparsa doğrusunu göster o bahaneyle konuşun
Hocam besyo okumaya gerek var mı fitness antrenörlük icin?
Hayır şart değil. Ama tavsiyem niyetim varsa kaliteli bir eğitim alman. Athletic house level 3 fitness eğitmenliği eğitimini araştırabilirsin, aşama aşama hem. Detaylı bir eğitim ve başlangıç için en kaliteli geçerli eğitim diyebilirim. Tabi kolay değil
Besyo okumak gözüme 4 sene yorucu geliyor
Dışardanda kaliteli eğitimler alabilirsin. Cpt ces pes gibi uzmanlık alanları vs de var araştır bi dediğim gibi. Besyo okursanda antrenörlük okuyup fitness uzmanlık seçmelisin, Besyo okumak için okuma yani diğer uzmanlıkların alakası yok, ne için yapacaksan ona yönel kaç yaşındasın bilmiyorum ama
22 ime giricem hocam
Üni son subufım zatende fitness ya da pilates cok cok ilgimi cekiyor
Güzel daha gençsin 🙌 ben 28 ime giriyorum hahah
Siz besyo mezunumusunuz
Evett, fitness uzmanlığımda
Yanına gidip kaynaşmayı dene gerisi olur gider diğer türlü olmaz o iş
İşte ne diyim
Kolay kaynaşabilirsin aslında tek çalışıyorsa sonuçta orada hocasın git başımdan dicek hali yok şu hareket daha etkili flan filan
O hareketi yanlış yapıyorsun de tanış
Profesyonel sporcu kesinlikle ya bunu diyemem..
Tavsiye verirsin şu da sana çok iyi gelir diye. Sorun olmaz ya niye olsun ki ☺️Güzel bi hatunsan hoşuna da gider
ilgisini çekememişsin demekki. çekici değil misin?
İşte ilgisini çekmek için bir şey yapmadım ki bende ne yapayım diye soruyorum ya? hoş geldin diye her üyeye diyorum zaten
spor hakkında konuş. yaardımcı olabileceğim bişey var mı de. ya da bir hareketi yaparken temas et
fiziğinle cezbetmeyi denedin mi?