Kilosu 55e yakın ve spor yapan tanıdığım bir erkek var ve düşündüğün gibi güçsüz değil boş şeyler soruyon
1
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bu bahsettiğim erkek sporcu değil ama hatta şöyle söyleyim 5 kg lik dumbelli bile zor kaldırıyor ağır geliyor çalışamıyor onla.. bu durumu göz önüne alırsan sence böyle bir erkekle bilek güreşi denesen sonuç ne olurdu tahminin?
O kadar mı ya. Bu soruda bahsettiğim erkek benim bu arada yalan olmasın:) Sen 5 kg dumbella çalıştın mı ki hiç herkes yener diyorsun 🙄 o kadar hafif bir şey değil o yalnız?
Kızlar Ne Diyor
Kilosu 55e yakın ve spor yapan tanıdığım bir erkek var ve düşündüğün gibi güçsüz değil boş şeyler soruyon
Bu bahsettiğim erkek sporcu değil ama hatta şöyle söyleyim 5 kg lik dumbelli bile zor kaldırıyor ağır geliyor çalışamıyor onla.. bu durumu göz önüne alırsan sence böyle bir erkekle bilek güreşi denesen sonuç ne olurdu tahminin?
Herkes yener onu
O kadar mı ya. Bu soruda bahsettiğim erkek benim bu arada yalan olmasın:) Sen 5 kg dumbella çalıştın mı ki hiç herkes yener diyorsun 🙄 o kadar hafif bir şey değil o yalnız?
Üç buçukla çalışmıştım ama ne önemi var damacana kaldırıyorum
Bitmişsin
Damacana derken şu 19 litrelikler?
Başka mı var
Anladım. Ben şu 5 litrelik en fazla 10 litrelik olan su şişelerini taşıyabiliyorum. Damacana beni aşar...
Güres sevmiyorm ya
Rabbimden onun için şifa dilerdim
Evet zayıf baya değil mi.. Peki soruya cevabın nedir böyle bir erkekle bilek güreşine girdeydin tahminin sonuç ne olurdu?
O sonuçta bir erkek onunla kadının gücü bir olmaz büyük ihtimal sonuç o kazanırdı
Yenerim