Dünya şampiyonu dövüşçüleri dövebilecegimi sanıyorum normal mi?

Bir Kurşuna bakar diyenler siteyi terketsin onu biliyorum zaten 6 sene kickboks muaythai eğitimi aldım güreş ve jijutsu egitimide aldım boksum çok iyi zaten antrenman maçlarında Avrupa şampiyonu türkiye şampiyonu çocuklarla dövüşüyordum hatta boksör bir çocuk vardı benle antrenman maçı yapan çocuga yarı gücümle vurmuyordum bile canı çok acıyordu bana yavaş vur diyordu sonra bu çocuk dünyada derece elde etmiş türkiye şampiyonu olmuş türkiye şampiyonusun benden dayak yiyordun sparing maçında çevrem de beni az çok tanıyan insanlar da boks Sparinglerinden falan kesin MMA e girsen şampiyon olursun UFC ye katılırsın gözü ile falan bakıyor dövüşmekte çok iyiyim çünkü eğitimini aldım bu nedenden dolayı şu anki agırsiklet MMA şampiyonu Francis NGANOU YU hatta khabibi Mike Tysonı bile kuralsız bir dövüşte dövebilicegimi düşünüyorum boyum 1.90 kilo 80-83 arası sizce kendimi bu kadar saglam ve tehlikeli sanmam normal mi eğitimini aldım ve antrenman maçında türkiye şampiyonu boksörler bile bana yeniliyordu yoksa kendimi biraz abartıyormuyum beni dövücek MMA çiler illaki varmıdır? Ben abarttıgımı düşünmüyorum ciddiyim Mike Tyson mış khabibmiş kuralsız bir dövüşte 40 saniyede alabilirim gibi hissediyorum benimle dövüşmek için hem iyi bir boksör hemde iyi bir güreşçi olması lazım bir insanın sizce kendimi bu kadar sağlam sanmam normal mi? MMA dövüşlerine çıkmalımıyım sizce? Belki UFC ye katılırım bu sitedede kendini benim kadar sağlam bulan arkadaşlar var mı?

Dünya şampiyonu dövüşçüleri dövebilecegimi sanıyorum normal mi?