Spor Spor yapıyor musunuz spor yaparken örnek aldığınız bir sporcu var mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Jimnastik, parkur, tekvando gibi sporlar bana çok çekici geliyor Spor yapıyor musunuz spor yaparken örnek aldığınız bir sporcu var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 29 +1 yıl Spor konusunda 13,7b cevap paylaştı. Cetin çetintas yoga egitmeni 0 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 +1 yıl Spor konusunda 795 cevap paylaştı. Sadece yuruyus 0 0 Yorumla
CoolErkekk Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Eski tekvandocuyum, bacaklarımı 180 derece açıp oturabiliyorum haha, herkes yapamaz😎 0 0 Yorumla
k1ssee Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 890 cevap paylaştı. Benjamin ahlblad 1 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Spor konusunda 1,9b cevap paylaştı. Günde 1 şınav çekerim kâfidir spor önemli 1 5 Yorumla To_Be_Honestt +1 yıl Kasların yorulmuyo mu🌸🤭 Yorumla Rascoln36 +1 yıl İşte bende yorulmasın diye 1 tane çekiyorum asdfhjasdf Yorumla To_Be_Honestt +1 yıl Ben bi tane bile yapamam 🙊 Yorumla Rascoln36 +1 yıl Hoaydaaaa olsun şart değil hem yorulmamış olursun Yorumla To_Be_Honestt +1 yıl Ewtt 😊😊 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Cetin çetintas yoga egitmeni
Sadece yuruyus
Eski tekvandocuyum, bacaklarımı 180 derece açıp oturabiliyorum haha, herkes yapamaz😎
Benjamin ahlblad
kapkaçcıyım kardio oluyo
Günde 1 şınav çekerim kâfidir spor önemli
Kasların yorulmuyo mu🌸🤭
İşte bende yorulmasın diye 1 tane çekiyorum asdfhjasdf
Ben bi tane bile yapamam 🙊
Hoaydaaaa olsun şart değil hem yorulmamış olursun
Ewtt 😊😊