Spor Bu sene kim şampiyon olur tahminlerinizi alalım? Cemmmm32 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Bence Galatasaray alır bu senede Galatasaray Fenerbahçe Trabzonspor Beşiktaş Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Bu sene kim şampiyon olur tahminlerinizi alalım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 20,4b cevap paylaştı. Galatasaray 0 0 Yorumla
nєslıtukєnmısєrkєkk Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 99% +1 yıl 💙💛https://www.youtube.com/embed/EF4vnlLfNGI 0 0 Yorumla
Gzz00 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Gassssaray olmasın da kim olursa olsun sevmiyorum onu 😂😂 bekiştaş olabilir 0 12 Yorumla Cemmmm32 +1 yıl Hahaha fenerlisin ozman Yorumla Gzz00 +1 yıl Trabzona da platoniğim kaldı mı başka😂😂 Yorumla Cemmmm32 +1 yıl Hahaha sen Adana demirsporu tut bence 😂😂 Yorumla Gzz00 +1 yıl Trabzonspor aldatılmaya okeyse olur😂 Yorumla Cemmmm32 +1 yıl Hahaha bak ya aldatmaya meyillisiniz yani Yorumla Gzz00 +1 yıl Bağlandığın yere kördüğüm atmadan kaybol bence😂 Yorumla Gzz00 +1 yıl Şakadan da anlamayı öğren bi'ara Yorumla Cemmmm32 +1 yıl Ya şaka yaptım bende sende var yaa Yorumla Cemmmm32 +1 yıl Zaten internet gitti senden bilirim Yorumla Cemmmm32 +1 yıl 😂😂😂😂 Yorumla Gzz00 +1 yıl Kem benim gözüm 2 cm Yorumla Cemmmm32 +1 yıl Valla inandimm :) Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Spor konusunda 1,9b cevap paylaştı. Trabzonspora yenilmese Fenerbahçe derdimde Fred olmayınca çöktüler tek oyuncuya bağlı olması sıkıntılı yine Galatasaray olacak gibi 0 1 Yorumla Cemmmm32 +1 yıl Bende aynı düşüncedeyim Yorumla
Teardrops Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Bence bu sefer Fenerbahçe alır. Galatasaraylıyım ama içime böyle doğdu. 0 0 Yorumla
sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Fenerbahçe vazgeçilmez 😎İnşallah kazanır 😎 1 0 Yorumla
whsinemm Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 98% +1 yıl Beşiktaş ❤️🔥❤️🔥🫠🫀 1 1 Yorumla lasttime9876 +1 yıl @whsinemm 🦅🦅🦅🦅🦅 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Galatasaray
💙💛
https://www.youtube.com/embed/EF4vnlLfNGIGassssaray olmasın da kim olursa olsun sevmiyorum onu 😂😂 bekiştaş olabilir
Hahaha fenerlisin ozman
Trabzona da platoniğim kaldı mı başka😂😂
Hahaha sen Adana demirsporu tut bence 😂😂
Trabzonspor aldatılmaya okeyse olur😂
Hahaha bak ya aldatmaya meyillisiniz yani
Bağlandığın yere kördüğüm atmadan kaybol bence😂
Şakadan da anlamayı öğren bi'ara
Ya şaka yaptım bende sende var yaa
Zaten internet gitti senden bilirim
😂😂😂😂
Kem benim gözüm 2 cm
Valla inandimm :)
Trabzonspora yenilmese Fenerbahçe derdimde Fred olmayınca çöktüler tek oyuncuya bağlı olması sıkıntılı yine Galatasaray olacak gibi
Bende aynı düşüncedeyim
Bence bu sefer Fenerbahçe alır. Galatasaraylıyım ama içime böyle doğdu.
Fenerbahçe vazgeçilmez 😎
İnşallah kazanır 😎
Beşiktaş ❤️🔥❤️🔥🫠🫀
@whsinemm 🦅🦅🦅🦅🦅
✋Aşkın olayım👋