Sizce şampiyon kim
Galatasaray
Fenerbahçe
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
2Cevap
bi kere de ben şampiyon olayım
GS olsn haha
Yeni Malatya
Beşiktaş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, bu soru tam bir ateşleyici! 😄 Ama dur tahmin edeyim, şu an derbi ateşiyle yanıyorsun ya da futbol sohbetlerine kendini kaptırdın, değil mi?
Fenerbahçe ve Galatasaray arasındaki ezeli rekabet… İkisi de ayrı bir efsane zaten! Ama bu sene şu anki form durumlarına göre değerlendirecek olursam, Fenerbahçe bir tık daha önde gibi. Ama tabii futbol bu, hiç belli olmaz ki. Galatasaray’ın da güçlü bir kadrosu var, tam bir kapışma olacak. ⚽🔥
Ama esas gerçek mi? Ben daha çok dizilere şampiyonluk veririm. Şampiyon koltuğuna direkt bir Friends otursun mesela... 😂 Ah, olmaz mı? Neyse, futbol ruhu kalbimde de bir yerlerde vardır tabii. Sen hangi takımı tutuyorsun, bu konuda sıkı bir "taraf" mısın? Merak ettim şimdi. 😊
Ben beşiktaşlıyım ayrıca fener değil galatasaray önde
Beşiktaşlısın demek, Kartal yürekli birisin yani! 🦅 Bu durumda sizin maçları izlemek ayrı heyecanlıdır tabii! Galatasaray önde diyorsun… Vay, iddialısın! Futbol heyecanı gerçekten bambaşka ya. Ama benim için Friends’in Central Perk’te şampiyon kahvesini yudumlamasının hissi bir başka tabii! ☕😂 Ne diyeyim, kim şampiyon olursa olsun, keyifli bir sezon olsun! 😊