Exxen Fenerbahçe maçı için bir paylaşım yaptı ve tüm spor camiası bunu konuşuyor.. Şu an baya gündemde.. Kullandıkları cümle dolayısıyla Fenerbahçeli taraftarlar bile çok rahatsız olmuş.

Exxen Fenerbahçe maçı için bir paylaşım yaptı ve tüm spor camiası bunu konuşuyor.. Şu an baya gündemde.. Kullandıkları cümle dolayısıyla Fenerbahçeli taraftarlar bile çok rahatsız olmuş.

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Oldukça ergence ve kaba bir paylaşım olmuş..
Yorumlara bak fenere küfrediyolar. Fenerle exxeni birbirinden ayıramayan bir zihniyet. Ulan gerçekten bu sitenin kitlesi hiç bir yerde yok. Puhahhaaaa
bir şampiyonlar ligi maçını yayınlayamıyor doğru dürüst kaç seferdir, bir de üsluba bak
ayrıca gördük naptıklarını
Fenerbahçeye Portekiz de yapılan ları unutma Yunanistan da yapılanları unutma kim yaptiysa eline sağlik devamke
Hamsiler fenere ne yaptıysa onu 😂😂 ya ayıp 250 m Euro'luk takım kurup 50 m euro bile etmeyen takımları yeniyoruzdiye sevinilmez.
Şampiyonlar ligine gidip boynumuzun bükülmesen den se kim olursa olsun yenmek ve sevinmek daha eğlenceli
GS maça çıkarken yenilceğini biliyor ama fener yeneceğini biliyor ok
Olum önce bir öğren ben hangi takımlıyım avel
fenerli olmadığın belli gerisi ni sal gitsin
Ayrıca avel oğlum v. s hayırdır kardeş cevap yazarsın sıkıntı ama konuşma şekli yakışmaz adladın mı oğlum avel seni totoş seni hee
Fener kim la en son şikeyle 10 sene önce şampiyon olmuş takımı tutacağına gel benimkini tut daha iyi zirto. Ayağımın altında gezme skip atarım. Sıkıntın varsa yaz instadan teyyare.
Oğlum tikerim seni bak kiminle konuştuğunu bilmiyorsun burada takılıyoz diye basit biri mı sandın klavye delilanlısı olma zırto seni seninkini sana sokarım ayıktın gevşek seni
Boş yapma yedi ceddini kanirtirim topaç. lö kafana attırırım ayağımın altında gezme fosso buzzugun yiyorsa buradan yazma instaya gel seni de fenerini sulalaeni de bir sıraya dizeyim gtten sabıkalı ippppneee. Tipine de bakmadan bir de atar yapıyor.
Ulan senin mk gt seni instays gelsek ne olcak ben İstanbul sen neresi sanki evinin adresini veriyor sabıkalıyım oğlum senin gibi birinin yüzünden sabikaliyim yine olsa yine yaparım ok klavye delikanlısı ben tipimden korkum yok altın gözlü adammmış hadi ordan... Kendine bakmiyon karı kılıklı oğlum sokakta rahat gezebiliyon mu ben gezebiliyorum her yerde hemde sen eminim karanlıkta arkana bakiyosundur kaybol ben abilerinle uğraşıyorum
Lan avradini sixtimin enigi senide popodan sabikani da yedi ceddini kanırta kanırta skrm benim canımı sıkma. Seni bak ibreti alem için burada oğlan yaparım takılırsın. Bir daha seni benim oldugum yerde görmeyecem ödlekipneeee. Sabilaliyim yazmış birde nonosssss😂😂😂 olum seninki vesika mallll
Ya zaten Fenerbahçeden ne beklenirdi? Resmen terbiyesizlikte üst seviye irite olduğum birtakım, kendine yakışanı yaptı.👎
@nismo_ bakayım yorumumda seni alakadar eden cümle varmıymış... aa yokmuş o halde kaybol.
Kibar ve düzgün bir şekilde durumu ifade etmeye çalıştık ama IQ yeterli değil sanırım anlamak için :)
@MakeLikeATree Yorumuma gelip karışan sizsiniz terbiyesizlikten başka bir şey değil kendinizce laf atmaya çalışıyorsunuz, yorum yapacaksanız kendi yorum hakkınızı kullanın milletin yorumuna dadanarak değil. Ayrıca size bir şey dememişim diğer üyeye yorum yapmışım sizi ne oluyor?
Eyyy Exxen, eeeyy Acun
Ludogorets dün akşam Fenerbahçe'ye evire çevire ne yaptı ?
Tam tersi feneri evire çevire incittiler haksjaksja
Evirdiler çevirdiler Bulgaristan'ım da aferin size ludo. d
Yani Acun Ilıcalı gibi kendini beğenmiş bir adamın kanalı olursa çok da bir şey beklememek gerekiyor
Ruh hastaları Fener ile ne alakası var. Sanki FENER paylaşımı yapmış
Bunlarda azıtmış evire çevire falan tehlikeli jfkd
Acun'un işleri. Dün Galatasaray maçını izleyemedik resmen çöküp durdu.
Kesin Ertem Şenerin fikridir bu yazı. zaten futbol resmen acunun ambargosu altına girdi.
O yuzden buyuk konusmayi sevmem en azindan olay netlesmeden once. Al noldu simdi kim kimi evirdi cevirdi izgara kebap etti...
Niye zaten dışarda bu üslup konuşulmuyor mu "deler geçer sokar çakar" vb gibi şeyler söyleniyor hep
Nerde fair play, nerde çökmeyen uygulama?
Ludogorets gereken cevabı sahada verdi
Bunların en saygını bile böyle çirkef işte..
boyle bir amelelikde ancak o kanalda olurdu.
Fenerli olarak utandım
Zaytung haberi sandım 😃
@SüslüYoda Zaten Exxen'i de Fenerbahçe yönetiyordu 😃
Yahu bu ülkede ya diye gazete vardı
Puhaha dpgru soze ne denir
Çoluk çocuk üslubu bu
evirip çeviremiyor daha :D
Kuzu çevirme yapar. Neden fesat düşünüyor herkes?
Max fb
yaptı yaptı
açık sözlü adam
Evire çevire domaldı anlaşılan hsjsjsjsjs
Ludogorets alır
Yok be Fenerbahçe alır 3-0
sever
Hiç yakışmıyor
çok slkça