Spor Sporlar yapıldı mı? battalgazi007 Takip Et Yoda Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor 7-8 saat aç üstüne idman beynim döndü Güncellemeler+1 yıl Şuraya bak ya spor yapmayan bir avuç "obez" gelmiş kafa tutuyor 😂 Sporlar yapıldı mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 20,3b cevap paylaştı. Evet yaptım 1 0 Yorumla
видэви Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl I ııı spor vakti değil dinlenme vakti 0 2 Yorumla battalgazi007 +1 yıl Git kösede agla obez seni Yorumla видэви +1 yıl Bu üslubun bu kabalığın? hayırdır Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 840 cevap paylaştı. Biraz sonra yapacağım. 0 2 Yorumla battalgazi007 +1 yıl ne yapacaksın çok merak ettim Yorumla u DedektifMinnie +1 yıl Yoga. Yorumla
Leptin Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Sabah yürüyüşü yapıyorum sadece 0 1 Yorumla battalgazi007 +1 yıl bende diyorum bu kız niye böyle zargana dolaşıyor Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Spor konusunda 13,7b cevap paylaştı. Yoga yaptm sadece 0 0 Yorumla
Yokgibihersey Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Yürüdum. sadece 0 6 Yorumla battalgazi007 +1 yıl obez seni utanmıyo musun spor postuna yürüdüm yazmaya Yorumla Yokgibihersey +1 yıl Birincisi obez değilim ikincisi spor yapmıyorum Yorumla battalgazi007 +1 yıl Onu git aynadaki tombul yanaklarına anlat Yorumla Yokgibihersey +1 yıl Alla alla Yorumla Yokgibihersey +1 yıl Herkes spor yapacak diye bir kural mı var zayıfım yapmıyorum Yorumla battalgazi007 +1 yıl tamam tamam sen haklısın Yorumla
To_Be_Honestt Takip Et Master Yaş: 20 , eic 97% +1 yıl Yok yapmadım 0 4 Yorumla battalgazi007 +1 yıl tombiş olma yolunda emin adımlarla ilerliyorsun demek Yorumla To_Be_Honestt +1 yıl Vücudum kemikten ibaret 😃 keşke tombik olsam Yorumla battalgazi007 +1 yıl o zaman bol bol tombik döner yiyoruz Yorumla To_Be_Honestt +1 yıl Döner memleketinde yaşıyorum ztn 😀 meşhur burada Yorumla
isabellademirkan Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Vaktim yok 0 3 Yorumla battalgazi007 +1 yıl Spor postunu tombişler bastı Yorumla isabellademirkan +1 yıl Tombiş senin g. tündür Yorumla battalgazi007 +1 yıl nedir sizdeki bu g. t merakı anlamadım gitti Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Evet yaptım
I ııı spor vakti değil dinlenme vakti
Git kösede agla obez seni
Bu üslubun bu kabalığın? hayırdır
Biraz sonra yapacağım.
ne yapacaksın çok merak ettim
Yoga.
Sabah yürüyüşü yapıyorum sadece
bende diyorum bu kız niye böyle zargana dolaşıyor