Arkadaşlar mass gainer aldım da 1 ölçek kullanın yaziyor bu ölçekte bir ölçek kaç oluyor ağzına kadar mı doldurucam o zaman çok oluyor da sormak istedim üstündeki sayılara göre kaça kadar doldurucam bilgisi olan var mı?
Ne alaka başladınız yine saçmalamaya millet ömür boyu sigara alkol gibi lanet şeyler içiyor bişey olmuyor 1-2 ay gainer kullanicaz da nolcak abartmayın aq ya
Gıda mezunuyum ben onun içeriği, vücutta bozunma mekanizması gibi önemli şeyleri okudum. Yine de sen bilirsin beden senin. Alkol belli seviyede olursa zarar vermez ama sigaraya karşıyım 39 yaşındayım 1 kere bile denemedim denemeyen birini arıyorum kendime arkadaş olarak.
100 gram kullan, kardeşim. Ben doğru bildiğimden eminim. Diğer yorum atanlar sallıyor. Hatta 200 bile kullanabilirsin bir şey olmaz. Ama tavsiyem 200 kullanacaksan 2 öğüne bölme
Ama şunu söyleyeyim ki yıllardır spor yapan biri olarak gıda mezunu arkadaşa katılıyorum gainer lar çok sağlıklı bir şey değil. Kan şekerini uçurur. Karbonhidrat alacaksan maltodekstrin hammaddeli gainer kullanirsan daha sağlıklı olur. Aldığın marka biraz kalitesiz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kullanma böyle şeyler tabi karaciğer böbrek safra kemik ve beyin sana önemli değilse
Ne alaka başladınız yine saçmalamaya millet ömür boyu sigara alkol gibi lanet şeyler içiyor bişey olmuyor 1-2 ay gainer kullanicaz da nolcak abartmayın aq ya
Gıda mezunuyum ben onun içeriği, vücutta bozunma mekanizması gibi önemli şeyleri okudum. Yine de sen bilirsin beden senin. Alkol belli seviyede olursa zarar vermez ama sigaraya karşıyım 39 yaşındayım 1 kere bile denemedim denemeyen birini arıyorum kendime arkadaş olarak.
Ağzına kadar dolduracaksın, gainer çok kullanilir
75 demiş birisi de emin misiniz ya tereddütle yaklaşmak istemiyorum da fazla koyarsam bişey olur falan diye
Gainer in 100 grami kaç kalori, içerik kısmından bakar mısın
Hayır fazla koyarsan bir şey olmaz. Karbonhidrat tozu bu, yediğin pilavdan farkı yok
366.9 kcal (1540.85kj) 19.30% böyle yazıyor 100 graminda
100 gram kullan, kardeşim. Ben doğru bildiğimden eminim. Diğer yorum atanlar sallıyor. Hatta 200 bile kullanabilirsin bir şey olmaz. Ama tavsiyem 200 kullanacaksan 2 öğüne bölme
Ama tavsiyem 200 kullanacaksan 2 öğüne bölmelisin*
Peki bişey daha sorucam dostum bunun 1 ölçeği kaç kalori bulamadim da hicbiyerde sabah 1 öğlen 1 akşam 1 ölçek kaç kalori yapar onu hesaplicam da
Ama şunu söyleyeyim ki yıllardır spor yapan biri olarak gıda mezunu arkadaşa katılıyorum gainer lar çok sağlıklı bir şey değil. Kan şekerini uçurur. Karbonhidrat alacaksan maltodekstrin hammaddeli gainer kullanirsan daha sağlıklı olur. Aldığın marka biraz kalitesiz
1 ölçek 100 gram olduğuna göre 1 ölçek 366 kalori
Bence 3 kere kullanma günde, fazla olur. Yemek yiyerek tamamla biraz da kaloriyi
Ya zaten 2 ay kullanır bırakırım öyle 1 yıl falan kullanmam yani
Tamam, aşırıya kaçma. Şekerini uçurur
75 tam ölçek oluyor
30 diye biliyorum sütle veya suyla
Protein tozu 30, gainer 100 veya 200 oluyor
Hepsini doldurcan