Spor Gece yogası yapmayı sever misiniz? birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 25 Yapay Zekaya Sor Gündüz yogası mı daha keyifli yoksa gece yogası mı? Gündüz Gece Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Gece yogası yapmayı sever misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 20,3b cevap paylaştı. Ben sevmem ama etkili olur 0 0 Yorumla
ALTAYBEY Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 58% +1 yıl Gece yogası değilde eskiden antremanlarimi yetistiremediysem saat gecenin kaçı olursa olsun yapmadan yatmazdim sürekli yoga yapan biri içinde iyi gelebilir mental olarak tabi 0 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Spor konusunda 823 cevap paylaştı. ooo yapmadan gözüme uyku girmez. 😜😂 0 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et Master Yaş: 34 , eic 63% +1 yıl Gece miskinliği diye bir şey var ki kılımı bile kıpırdatasım gelmiyor benim. 0 0 Yorumla
bateristartist Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl gece daha iyi benceortam sessizleşiyor daha iyi odaklanma sağlanır 0 0 Yorumla
raif1923 Takip Et Master Yaş: 50 , eic 100% +1 yıl ya yoganın gecesi mi olur gündüzler çuvalamı girdi gir yatağına uyu en güzel yoga 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl oww sen yogamı yapıyorsun helal bilinçli sağlıklı zinde bir kişilik helal 0 0 Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Spor konusunda 370 cevap paylaştı. Sadece bağdaş kurup hommmmm demişliğim var. 0 0 Yorumla
VolrathTheFallen Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 79% +1 yıl birazdan gıdıcem omuz gogus calısmaya 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Spor konusunda 957 cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Spor konusunda 1,1b cevap paylaştı. sevmem 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Ben sevmem ama etkili olur
Gece yogası değilde eskiden antremanlarimi yetistiremediysem saat gecenin kaçı olursa olsun yapmadan yatmazdim sürekli yoga yapan biri içinde iyi gelebilir mental olarak tabi
ooo yapmadan gözüme uyku girmez. 😜😂
Gece miskinliği diye bir şey var ki kılımı bile kıpırdatasım gelmiyor benim.
gece daha iyi bence
ortam sessizleşiyor daha iyi odaklanma sağlanır
ya yoganın gecesi mi olur gündüzler çuvalamı girdi gir yatağına uyu en güzel yoga
oww sen yogamı yapıyorsun helal bilinçli sağlıklı zinde bir kişilik helal
Sadece bağdaş kurup hommmmm demişliğim var.
Ben yoga yapmıyorum 😄
Gece namazını tercih ederim:)
ergün hemde çok sevetim yoga yı
Yapmam gece uyuması yaparım
Hiç yapmadım.
birazdan gıdıcem omuz gogus calısmaya
sevmem yapmam
Hiç denemedim
Hayır maalesef
Evet
Sevmem
sevmem