Spor Bugün neler yaptınız KS halkı? KaanArducc Takip Et Guru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bugün şu şekil terliklerimle spor salonuna gittim 😅 sonra LoL oynadım biraz sonra iş ilanlarına baktım, arkadaşlara muhabbet ve gün bitti.. Bugün neler yaptınız KS halkı? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Benchbas Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl İş bitti saglam bi bacak idmani attik duşu aldik yatiyoz aga 0 12 Yorumla KaanArducc +1 yıl Bacak ☠️☠️ Yorumla Benchbas +1 yıl Kanka agirlik artinca sariyo ya squ zorluyor ama olsun Yorumla KaanArducc +1 yıl Bacagi sevmiyorum valla ama yapıyorum Yorumla Benchbas +1 yıl Formun cok iyi maşallah kanka allah sakatliktan korusun inşallah Yorumla KaanArducc +1 yıl Sakatlıktan Allah korumadi valla ağa djdkdk Yorumla KaanArducc +1 yıl Sakatim djdkdkd Yorumla Benchbas +1 yıl Hayirdir bro omuzmu en korktuğum adele 🥹 Yorumla KaanArducc +1 yıl Yok aga dirsek tendom ☠️ Yorumla Benchbas +1 yıl Aga benfe dirseklerde boşluk hissi oluyor seninkixe o tarzdami başliyodu Yorumla KaanArducc +1 yıl Boşluk jdjdjd ne knk benim direk ağrı oldu sonra doktor bir süre spor yapma dedi Yorumla Benchbas +1 yıl Naşil anlatim biceps curl atarken dirseklerde çok hafif böyle agri oluyo ama farkli bi hissiyat neyse aga geçmis olsun tekrardan Yorumla KaanArducc +1 yıl Sağol ağa , dikkatli ol Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Spor konusunda 13,7b cevap paylaştı. Yoga yapıcam sadece 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl okuldan eve geldim canım çıktı 0 16 Yorumla KaanArducc +1 yıl Neden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl okula gitmem 2 saat gelmem de öyle Yorumla KaanArducc +1 yıl Woow anlıyorum , dinlen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sağol yarın gene gidicem off bide seminer varmış Yorumla KaanArducc +1 yıl Bölümünle ilgimi mi? ne semineri Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kanaat ders içeriği hakkında bilgi falan Yorumla KaanArducc +1 yıl çok sıkıcı olurr şimdi... Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sorma seminer 2 de bitiyo otobüsün gelmesi 4 55 eve gitmem 7 Yorumla KaanArducc +1 yıl Sen İstanbul serverinde mi yasiyorsun demi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl evet Yorumla KaanArducc +1 yıl Seni anlıyorum... Yorumla Cevap sahibi +1 yıl senin üniversiten bitti mi Yorumla KaanArducc +1 yıl Evet yeni Bitti Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ne okudun spor mu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl benim 2 yıllık tgt 3 gün okul var ama sanki 5 gün gidiyomuşum gibi yorgunluk var Yorumla KaanArducc +1 yıl Lojistik okudum , İstanbul'da yol yoruyor çünkü anlıyorum... Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
İş bitti saglam bi bacak idmani attik duşu aldik yatiyoz aga
Bacak ☠️☠️
Kanka agirlik artinca sariyo ya squ zorluyor ama olsun
Bacagi sevmiyorum valla ama yapıyorum
Formun cok iyi maşallah kanka allah sakatliktan korusun inşallah
Sakatlıktan Allah korumadi valla ağa djdkdk
Sakatim djdkdkd
Hayirdir bro omuzmu en korktuğum adele 🥹
Yok aga dirsek tendom ☠️
Aga benfe dirseklerde boşluk hissi oluyor seninkixe o tarzdami başliyodu
Boşluk jdjdjd ne knk benim direk ağrı oldu sonra doktor bir süre spor yapma dedi
Naşil anlatim biceps curl atarken dirseklerde çok hafif böyle agri oluyo ama farkli bi hissiyat neyse aga geçmis olsun tekrardan
Sağol ağa , dikkatli ol
Yoga yapıcam sadece
okuldan eve geldim canım çıktı
Neden
okula gitmem 2 saat gelmem de öyle
Woow anlıyorum , dinlen
sağol yarın gene gidicem off bide seminer varmış
Bölümünle ilgimi mi? ne semineri
kanaat ders içeriği hakkında bilgi falan
çok sıkıcı olurr şimdi...
sorma seminer 2 de bitiyo otobüsün gelmesi 4 55 eve gitmem 7
Sen İstanbul serverinde mi yasiyorsun demi
evet
Seni anlıyorum...
senin üniversiten bitti mi
Evet yeni Bitti
ne okudun spor mu
benim 2 yıllık tgt 3 gün okul var ama sanki 5 gün gidiyomuşum gibi yorgunluk var
Lojistik okudum , İstanbul'da yol yoruyor çünkü anlıyorum...