Evet bazen istisnalar var ama yinede erkegin hareketliligi siniri kibiri hirsi dogal olarak daha fazla misal kapissalar bile arda icinden Ben buna yenik düsemem diyerek daha piskopat bi hale gelir Peki simdi benim sana sorum kizim gece nasil bi kafa yapin var bu soruyu soruyorsun delimisin aklina bu mu geldi yani niye baris huzur varken dövüsmeyi parcalamayi hircinlasmayi tercih ediyorsunuz rivrivci deliler
beyin ve iq sıfır ilkokul cocukları gibi soru. kavga boyla kiloyla olmaz. kadınlar kalıplı olsa bile bi erkeğin kuvveti kadından fazladır.
0
12 Yorumla
Soran
+1 yıl
kavga boyla kiloyla olmaz mı ardanın dövüşte tecrübesi yok kuvvetide pek var sayılmaz zehra bir kız gibi değil yani pek kavga bile olmaz zehra ardayı rezil eder
sporcu adam bütün kasları çalışan zor antremanlar yapan kondüsyonu yüksek biri neye göre zenhra rezil ediyor ne biliyon adamın döğüş tecrübesi olmadıgını 1 grma beyin yok
arda kendi hiç bir spordan anlamadığını söylüyor hayatında sadece 1 ay kardiyo amaçlı kick boks yapmış ve ciddi değil ben çoğu sporcunun hayatını iyi araştırırm
tamam uzatma ardaya sorsan ardada kabul eder sen etmiyorsun madem bu kadar yetişkin taşaklısın ver instagramını sana rakip 15 yaşında çocuk çıkarıcam bakalım dövebilecek misin
hala 10 yaşındaki cocuk iqsu benim babam senin babanı döver 30 yaşındaki adamı dövdüm 15 yaşında coıcuk cıukarcakmış beni dövebilirde görmediğim tanımadığım insan. 37 yaşındayım diye benden küçük herkesi dövcem diye bi kaide yok. yaş ilerledikçe güçlü olunmuyor. seninkisi klasik ilkokul zekası muhabbetleri.
hani ergen diye aşağıladın ya o yüzden dedim 15 yaş diye istersen daha uzatma kapat konuyu veya instagramını ver oradan konuşalım bence en sağlıklısı daha bir şey yazma
coluk cocukla ne instası ya iyi misin sen? ergen bile değilsinki ilkokul cocugusun kendini bi pok sanıyor gibi emirlimi memirli konuşma. ergen diye aşağılamak soru zekasından dolayı fiziksel vs değil