Arkadaşlar spor salonuna gidiyorum ama gittiğim yer küçük ve özel ders seklinde boks dersi alıyorum yani randevulu hani bana Özel bazen spor bitiminde çay kahve de içiyorum bazen hoca ile dün kaçta geleceksin diye sormuş ama özellikle bir de kahve içeriz demesi 😅 ne ayak yoksa ben mi yanlis anliyorum yoksa her zmana ki kahve içmeyi mi diyor bir de spor salonu cadde üzerinde her yer bar dolu içkili ben içki icmiyorum

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
TC kızı kadar insanı yoran başka bir şey aradım bulamadım
Şimdi ne demek istiyo
Gelinlik seçmeye baslan
Başlaaaa
Bu hocalar hep mi aynı olur
Bu oğlan evlilik düşünmüyor ama ben düşünüyorum ve bunu biliyor
Arkadaş baglaminda söyledi heralde demi
Bilemiyorum güvenme bence
Normalde de kahve içeriz ders bitiminde çünkü
Of ya bu çocuktan olmaz içki var evlilik düşünmüyor evet tatlı biri ama bunlar var ben evlilik düşünüyorum bir de hiç sevgilim olmadi hiç anlamam bu işlerden o yüzden soruyu sordum
Ben de anlamam evlilik için daha çocuk sayılırım
Of TC erkeği
Ahah TC erkeği kadar kafana düşsün
Senin de kaya düşsün tc kızı kadar
TC kızı düşsün sonra beni aşık etsin sksk
Spordan başka her türlü fingirdeme mevcut maşallah
Ne fingirdemesi
Spor hocasının fingirdemesi
Hayır biz zaten ders bitiminde kahve içiyoruz dinleniyorum orada kahve de ikram ediyolar acaba onu mu diyor yoksa sizce ben yanlış mı anlamaliyim
Bence yanlış anlamalısın
Off ama sohbet arasında dedim ben evlilik düşünüyorum o evlilik düşünmeyen birisi ve içki içen biri benle o olmaz yani
İkiniz siyah ile beyaz gibisiniz hanımefendi
Sana yürüyor işte hamde bağıra bağıra
Ama normalde spor bitiminde kahve içiyorum ben ikram ediyorlar onu diyor heralde
Üzümlü kekim sen saf mısın? Normalde ikram etmeleri ayrı hocanın sana eşlik etmek istemesi ayrı yollara çıkar...
Ama özel ders ben hep bu hocadan aliyorum o yüzden kahve de içeriz oturur iki sohbet eder öyle kalkarım heralde aynisini diyor ama özellikle kahve içeriz demesi bir garip geldi
Bunu anlamayacaksında neyi anlayacaksın yanlış
Ama spor bitiminde mola verip kahve içiyorum gerçekten ikram ediyolar onu mu diyor yoksa
Samimî biraz ne çıkacağı belli olmaz