Fanatik bir Galatasaraylı olarak söylüyorum gerçekten korkuyorum fener bu yıl şampiyon olacak gibi adamlar 8de 8 yaptı gsye oranla averajı da yüksek baya ama ben Halil umut meler, Ali şansalan, Ali Palabıyık özellikle de Zorbay küçüğün fener için çabaladığını düşünüyorum oyuncularımızın hakkı yeniliyor bundan da emimim Galatasaray zoru çok rahat alıyo kolaylarda zorlanıyo bunun sebebini de çözemedim oyuncularda genel olarak problem olmaya başladı muslera bazen kendini orta saha oyuncusu sanıp orta sahaya gidiyor kaleyi terk ediyor çok boş bırakıyor keremi de bu sezon çözemiyorum adam bi mükemmel bi batırıyo noluyo anlamadım neyse hakkımızda hayırlısı olsun
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Fenerden bir cacik olmaz
Rahat ol derbiler belirleyecek bu seneyi ve biz yine hepsine koyup alacağız kupayı 💛♥️
Umarım böyle olur gerçekten
Derbiler + adana demir… diğer takımlar çok güçsüz bu sene. Sen bakma fenere gelince kasımpaşa, Karagümrük , Rize top oynamaz ama bize geldiklerinde düşman var sanki karşılarında. Dün Antalya’yı görmedin mi? Bir de geçen hafta Rize ye ve bugün Kasımpaşa’ya bak. Neyse ben rahatım sende rahat ol bence
Dünkü maçta sinirden kafayı yedim ya zorbay küçük bizde herkese sarı kart verdi bir taraftarlarımız kaldı musleraya yapılan harekette net sarı kart verilmeliydi karşı takıma adam geldi sarı kartı musleraya verdi mala bak ya
Haklısın ama hatta bence kaptana yapılan hareket kırmızıydı. Direk bileğine bastı kontrolsüzce. Ama ne hikmetse VAR bize gelince üç maymunu oynuyor.
Hepsi böyle
Türk takımlarında hakemlerin yabancı olması gerekiyor
VAR zaten var ya aşırı sinir bozuyor lan biz görüyoruz sen nasıl görmüyon sahada kaç hakem var görmüyor VARda mı görmüyor çıldırıcam artık ya
Bence de öyle olsa daha güzel olur. Ama emin ol Ali Koç ve Fenerliler onlarada bir şey bulup yine mağdura yatarlar. Adamları geçen sene pas pas ettik hem içeride hem dışarıda ama utanmaları yok hala hakemdi tff bilmem ne
Vallaha küfür edicem diye ödüm kopuyor ama hakediyorlar sonuna kadar
Sistematik olarak bize kardeşim yapıyorlar. Geçen seneden beri ittirmeler ile geldi hep fener. Biz güçlü oyun oynamasaydık çoktan ayağımızı kaydırmışlardı emin ol buna
Ben ediyorum ama küfürümü değiştirip aptalca kelimeye çeviriyor burası sjsjsjsj
Kesinlikle öyle zaten bunlar yakında ayakla oynamayı bırakır elleriyle de oynarlar VAR yine 3 maymuna devam tabiki
Evet burası öyle
Maçlara gidiyor musun arenaya
Hiç gitmedim öyle bir fırsatım olmadı
beşiktaş yenebilir sizi
Arkadaşim bir gs li olarak yakismadi sana
Kral korkuyorum
Ben galatasarayım her gol yediğinde ağlıyorum bunu yazarken ne acılar çektim sen düşün
Aglamak abartıda takim yorgun antalya deplasmanina gitti hakem üstüne doğradı ve 2-0 net skorla dönmüşüz bu takim daha napsin
Takım çok yorgun evet
Ama oyuncularımızda bazen hatalı davranışlarda bulunuyo
Zaten o hakemler var ya😡
Evet ama kerem hiç iyi değil bu sezon basindan beri insallah düzelir, muslerada igrenc oyun baslatmasiyla takimi batiriyo bu sene son herhalde
Adam 37 yaşında 8 kez şampiyonlar ligi gördü fener bile bu kadarını görmedi yoruldu muslera
Ahahha evet orasi öylede yeterli artik perfonmansinda ciddi düşüş var saglik olsun
Düşüş var evet ama musleramın yerini kimse dolduramazki
Dolduramazmi arkadasim takima gelen yildizlardan haberin yok herhalde 😂
Bana göre kral orası tabiki öyle alıştım musleraya be
Orasi öyle tabi kac yildir takimda ama sövdürtücegine kaleci antrenörü olsun en azindan yani
Doğru vallaha