Spor WhatsApptaki kanal işi çok iyi olmadı mı? u Aybuke6 Takip Et Master Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Maçları da unutmuyorum bu sayede🥰💛💙Bu arada Becao ❤️ ben WhatsApptaki kanal işi çok iyi olmadı mı? Cevapla İş Soruları WhatsApp Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 20,4b cevap paylaştı. bence değil yani zaten kullanmıyorum :D 1 0 Yorumla
LALOGLAN Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 61% +1 yıl FB unutulur mu hic.. telefonum bile alarm veriyor bugun mac var anlaminda :) Biz zamaninda kadiköye gömdük bütün sevdalarimizi! 1 14 Yorumla u Aybuke6 +1 yıl Ya lig neyse de Avrupa maçlarını unutuyordum bazen Yorumla LALOGLAN +1 yıl Zaman olsa onlarida yerinde izlerdim ama cok zor :) dün ama kasimpasa maci icin turkiye geldim. Sabah geri belcikadaydim. :) Yorumla u Aybuke6 +1 yıl Vay be fanatikliğin bu kadarı😅 Yorumla LALOGLAN +1 yıl Seviyorum :) Butun haftanin stresini atabiliyorum. Turk holiganlari bir baska :D Birgun senide cagiralim. Yorumla u Aybuke6 +1 yıl Gaziantep maçına gidicem bir aksilik olmazsa😅 Yorumla LALOGLAN +1 yıl AH sende mi Anteplisin? Yorumla u Aybuke6 +1 yıl Urfa 😅 Yorumla LALOGLAN +1 yıl Sira gecesi ordan mi geliyor :) Yorumla u Aybuke6 +1 yıl Tabi😂😂 Yorumla LALOGLAN +1 yıl Memlekette degilsin ama degil mi? Yorumla u Aybuke6 +1 yıl Memleketim Urfa değil, Urfada yaşıyorum 😅 Yorumla LALOGLAN +1 yıl Peki ogretmen hanim kizma :) Yorumla u Aybuke6 +1 yıl Kızmadım ya😅 Yorumla LALOGLAN +1 yıl Sana mesaj atilmiyormus :) Yorumla
Papagandukkani Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 44% +1 yıl Yok ya ben sevmedim hatta durum olayı bile gereksiz saçma geliyor sjsjs 1 1 Yorumla u Aybuke6 +1 yıl Durum gereksiz kanal gerekli 😂😂 Yorumla
Moldovyapapatya Takip Et Master Yaş: 25 , eic 67% +1 yıl Kanal kalabalık olmuş ben milletin durumuna görüldü yapmak istemiyordum üstüne basıp basılı tutuyordum şimdi öyle yapmıyorum 1 0 Yorumla
Wosty Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 88% +1 yıl Guzel kadro fark yapar fener ve rekorunu egale eder.. 1 0 Yorumla
proofstriker38 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 91% +1 yıl Sen baya fanatiksin ha 1 4 Yorumla u Aybuke6 +1 yıl Baya olmasa da😅 Yorumla proofstriker38 +1 yıl Yok yok FB lisin Yorumla u Aybuke6 +1 yıl Tabiki Fenerbahçeliyim💛💙 Yorumla proofstriker38 +1 yıl Sen varya cansın can Yorumla
Serseri_Aşkkk Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Sen fenerlımıydın 1 8 Yorumla u Aybuke6 +1 yıl Günaydın 🙄 Yorumla Serseri_Aşkkk +1 yıl Bilmıyodumkı Yorumla u Aybuke6 +1 yıl Unutmuşsun 😂 Yorumla Serseri_Aşkkk +1 yıl Soylemedınkı nasıl ujutayım Yorumla u Aybuke6 +1 yıl Senin sorunda konusu geçmişti diye hatırlıyorum. Konuşmadan önce Yorumla Serseri_Aşkkk +1 yıl Hosumangıttı bu Yorumla u Aybuke6 +1 yıl 😅😅 Yorumla Serseri_Aşkkk +1 yıl Bu detay onemlı Yorumla
Punisher-34 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 94% +1 yıl ben kanallara bakmadan biliyorum zaten :D 1 9 Yorumla u Aybuke6 +1 yıl Önceden uygulama kullanıyordum ya da Instagram, twitter bildirimlerini açıyordum Yorumla Punisher-34 +1 yıl ben pek kullanmam sosyal medya her akşam spor kanallarına baktığım için biliyorum Yorumla u Aybuke6 +1 yıl E o zaman normal 😅 Yorumla Punisher-34 +1 yıl bide fenerin maçını izlemem avrupa kupası değilse :D Yorumla u Aybuke6 +1 yıl Sen izleme ben izlerim😅 Yorumla Punisher-34 +1 yıl izleme yollarınıda öğretirim sana :D Yorumla u Aybuke6 +1 yıl Biliyorum ki😅 Yorumla Punisher-34 +1 yıl waowww Yorumla u Aybuke6 +1 yıl Sen öğret yinede 😅 Yorumla
Hakan02256 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 89% +1 yıl Becao yu gerçekten beğeniyor musun 1 3 Yorumla u Aybuke6 +1 yıl Görünüş olarak değil Yorumla Hakan02256 +1 yıl ya? Yorumla u Aybuke6 +1 yıl Oynayışı falan. Maçta görünce mutlu oluyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
bence değil yani zaten kullanmıyorum :D
FB unutulur mu hic.. telefonum bile alarm veriyor bugun mac var anlaminda :)
Biz zamaninda kadiköye gömdük bütün sevdalarimizi!
Ya lig neyse de Avrupa maçlarını unutuyordum bazen
Zaman olsa onlarida yerinde izlerdim ama cok zor :) dün ama kasimpasa maci icin turkiye geldim. Sabah geri belcikadaydim. :)
Vay be fanatikliğin bu kadarı😅
Seviyorum :) Butun haftanin stresini atabiliyorum. Turk holiganlari bir baska :D Birgun senide cagiralim.
Gaziantep maçına gidicem bir aksilik olmazsa😅
AH sende mi Anteplisin?
Urfa 😅
Sira gecesi ordan mi geliyor :)
Tabi😂😂
Memlekette degilsin ama degil mi?
Memleketim Urfa değil, Urfada yaşıyorum 😅
Peki ogretmen hanim kizma :)
Kızmadım ya😅
Sana mesaj atilmiyormus :)
Yok ya ben sevmedim hatta durum olayı bile gereksiz saçma geliyor sjsjs
Durum gereksiz kanal gerekli 😂😂
Kanal kalabalık olmuş
ben milletin durumuna görüldü yapmak istemiyordum üstüne basıp basılı tutuyordum şimdi öyle yapmıyorum
Guzel kadro fark yapar fener ve rekorunu egale eder..
Sen baya fanatiksin ha
Baya olmasa da😅
Yok yok FB lisin
Tabiki Fenerbahçeliyim💛💙
Sen varya cansın can
Sen fenerlımıydın
Günaydın 🙄
Bilmıyodumkı
Unutmuşsun 😂
Soylemedınkı nasıl ujutayım
Senin sorunda konusu geçmişti diye hatırlıyorum. Konuşmadan önce
Hosumangıttı bu
😅😅
Bu detay onemlı
ben kanallara bakmadan biliyorum zaten :D
Önceden uygulama kullanıyordum ya da Instagram, twitter bildirimlerini açıyordum
ben pek kullanmam sosyal medya her akşam spor kanallarına baktığım için biliyorum
E o zaman normal 😅
bide fenerin maçını izlemem avrupa kupası değilse :D
Sen izleme ben izlerim😅
izleme yollarınıda öğretirim sana :D
Biliyorum ki😅
waowww
Sen öğret yinede 😅
Becao yu gerçekten beğeniyor musun
Görünüş olarak değil
ya?
Oynayışı falan. Maçta görünce mutlu oluyorum
Pek takip etmiyorum