music.youtube.com/watch
Güzelliklerle dolu bir gün olsun🎈
Çok önemli
Farketmez
Hiç ilgim yok spor’a
He bir de bu detay var 😂
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
music.youtube.com/watch
Güzelliklerle dolu bir gün olsun🎈
Hareket kabiliyetini kısıtlamayacak derecede rahat kıyafetler olmalı. Teri iyice emmesi ve spor yapan kişiyi rahatsız etmemesi için de pamuk oranı yüksek kumaşlar tercih edilmeli.
Ve sorumu anlayan biri daha teşekkür ederim 🙏
Spor yaparken giyilen kıyafet çok önemli. Çünkü bu sporun etkisinden sağlık durumuna kadar pek çok şeyi etkileyebilir. E tabi bir de kişinin etraftaki imajını, abiye ile spor yapan kişiye farklı bakılacaktır 😂
Temel etkilerden bir tanesi eğer kişiyi kıyafet rahatsız ediyorsa kafasını spora tamamen veremez ve verim düşer.
Diğeri terleme miktarı artarsa su kaybı daha fazla olur. Vücuttan çıkan tuz vs. yerine koyulmazsa sağlık sistemi etkilenir.
Bazı kıyafetler spor anlarında sürtünme, tahriş etme vs. sebepli ciltte istenmeyen etkiler yapabiliyor ve bu da sıkıntı.
O yüzden kişi kendisi için en uygun kıyafeti seçmeli 🙃
Abiyesiz asla spor yapmam 😃
Şakası bir yana harika yorum teşekkürler 🙏
Önemli sporda naylon gibi teri cekmeyecek koku yayacak tayt ve büstiyerler yerine daha pamuklu rahat dikişsiz ürünler tercih edilmeli , ben kullandığım mataraya kadar dikkat ederim açıkçası , geçen sene çok yapıyordum bu ara biraz saldım sporu ama en kısa sürede tekrar başlayacağım
%100 pamuk olan ürünler tercih edilmeli polyesterden kaçınılmalı bence
Sonunda sorumu anlayan biri teşekkürler 🙏
ne demek 🫶🏻
Cevap
24Cevap
Motivasyonu arttırmak adına iyi bir yol ancak şartı da yok.
Elbette önemlidir çünkü giyilen kıyafetin rahat olması sporun yapılabilmesi açısından bir de spor yaparken terlemeyi de göz önünde bulundurduğumuz zaman rahat kıyafetler ve aşırı derecede yakmayacak kıyafetlerin olması gerekir.
Spor yaparken giydiğim bir kıyafet göğüs uçlarımı tahriş edip kanatmıştı. İlk olarak nedenini anlamadığım için google da araştırma yaptım ve meme kanseri olduğumu düşündüm. Fakat dördüncü veya beşinci sayfada aradığım haberi buldum, giydiğim polyester spor kıyafetindenmiş. Erkek olmama rağmen hassas bir bölge olduğu için baya canımı yakmıştı.
Spor yaparken giyilen kıyafet tabii ki çok çok önemli sporun kalitesine etki eder rahat spor yapabilmek için yapacağınız spora göre giyinmek her zaman verimi daha çok arttıracaktır
Spor salonuna gidiliyor ise düzgün giyinilmeli qma evde yapıyorsan don atlet olup da spor yapabilirsin rahat yani 😄🤷♂️
Şahsen daha ter atıcı ve biraz daha bedenime oturan canlı renkler daha verim almama neden oluyorken, paspal tarzı ve soluk renk kötü hissettiriyor
İnsan içine çıkıldıği için kıyafetime dikkat ederim.
Spora uygun olması ve kendimi güzel görmem önemliii
Tayt crop yapışmış kızların üstüne tek fabrika çıkışı gibi geziyor bizim salondakiler
Önemlidir, her anlamda rahat bir kıyafet olmalıdır...
Çok önemli, beni teşvik etmesi gerekiyor kendi adıma konuşayım.
Konforlu olmalı spor yaparken rahatlık önemli çünkü, teri çekmeli…
Hedefe ve spor salonuna bağlı:)
Hedef? 😃
Anladın işte niye soruyorsun:)
Anlamadımda anlamış gibi yapayım😂
Aynen öyle yapman daha mantıklı gibi:)
Sanırım iyi ki spor salonuna gitmiyorum öyle hissettim
Neden? :)
His işte
Hahhahaa güldüm:)
Ne güzel işte 😃
Çok incesin teşekkür ederim:)
Rica ederim:)
Abiye ve takım elbise giyecek haliniz yok 😂
Tüh beee abiye bakıyordum 😃
Spor yaparken rahat giymeyi tercih ederim...
Önem gösterirdim
Rahatlık açısından önemli
Rahatlıkla alakalı sadece bence
Ben çok önemsemiyorum sonuçta podyuma çıkmıyorum
Rahat olmalı kâfi
Rahat olsun yeterli.
Fazla önemli
Çokkk önemli
Rahat olmasi lazim
rahat olmalı sadece
Hic.
Hiç ilgim yok spora