Lisanslı eski sporcu kavga ederse ne olur?

Arkadaşlar benim kafama takılan bir soru var. Benim liseden bir kız arkadaşım var. Kız sorunlu bir tip. Yani böyle kavga etmek için bahane arayan, önüne gelene çatan, sinirli, çirkef, çingene bir tip. Lise zamanı da hiç sevmezdim kızı. Ama dövüşçü diye kimse sesini çıkarmıyordu o kıza. Bu kız hâlâ bana mesaj atıyor. Onunla konuşmak istemiyorum ve konuşmak istemediğimi söylersem kavga çıkaracağına eminim. Anlayışla karşılayacağını hiç zannetmiyorum. Bu yüzden konuşmak istemediğimi söyleyemiyorum. Anlaması için mesajlarına görüldü attım, cevap vermedim ama hâlâ yazmaya devam ediyor. Tam bir yüzsüz. Zaten sorunlu bir tip. 4-5 yıl dövüş sporu yapmış. Lisanslı sporcuymuş. Ama 5 yıl önce sporu bırakmış. Şimdi bu kız benimle kavga edip beni döverse ona sıkıntı olur mu? Yani eski sporcu olduğu için artı olarak bir ceza alır mı?
Güncellemeler
+1 yıl
Yemin ederim hayattan soğudum. Psikolojim bozuldu. Onun olduğu bir gruptan çıktım. Bu sefer de özelden yazmış. Geri*ekalı niye gruptan çıkıyorsun diye. Laftan da anlamıyor. Rahatsız oluyorum. Korkudan konuşmak istemediğimi bile söyleyemiyorum. Çünkü çok kavgacı bir insan. Asla anlayış göstermez. Ne yapacağımı şaşırdım vallahi. Çok rahatsız oluyorum. Sülük gibi yapıştı ruh hastası salmıyor da. 😞
Lisanslı eski sporcu kavga ederse ne olur?