Yoksa açık alanda mı diye de eklesek fena olmaz sanki 😀
Evde
Spor salonunda
Açık alanda
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Yoksa açık alanda mı diye de eklesek fena olmaz sanki 😀
Spor yapmıyorum. Yazılmak istyiorum çok pahalı evde yapaım gelmiyor dışarı çıkıp yapasım gelmiyor. Hiçbir şey gelmiyor içimden spora yazılsam iyi geleceğini düşünüyorum aslında ama o da opmuyor işte 😔 bu durumuma güzel yorumlarınızı, desteğinizi beklerimmm...
Sen yeter ki destek iste 😀
Hormonların düşük seviyelerde, bu sebeple değil spor hiçbir şey yapasın gelmiyor.
Tam da bu sebeple kendini biraz yormalısın, yorulunca vücudun hormon salgılayacak.
Mesela en basiti; yorulana kadar şınav çek ara ver, sonra yorulana kadar mekik çek ara ver, en son yine yorulana kadar squat yap.
Bunu yapacak bir şey bulamadığın her zaman yap, bakalım ne olacak 🙃
Eyvallah güzel tavsiyen için dostum 🙃 deneyeceğim. İnşallah evdeyken o koca popomu yataktan kaldırabilrisen olur 😅😉 hormon dışında ruhsal olarak da çöküntüde hissediyorum içimden gelmiyor bişey yapamk
Nasıl düzelteceğim peki
Güzel yorumun için teşekkürler o zaman 🤗
Tamamdır çok sağol peki spor olarak başka ne yapabilirim? Sahilde müzikle yürüyüş iyi gelir mi? Yüzmeyi çok seviyorum aslında da dediğim gibi imkan dahilinde değil maalesef şu sıralar:(
Tamamdır. Zaten o harekete bir başlasam düzeleceğime eminim de işte başlayamıyorum 😔 neyse çok sağol tekrardan
İşteyim şu anda yapamam 😅
Günaydın, ben sporu genellikle salonda yapmayı tercih ediyorum.. hatta 1 yıl öncesine kadar da spor salonuna yapıyordum çünkü orada ki imkanlar tabi ki de daha iyi gelişim açısından.. ama şimdilik evde yapmak zorundayım.. zaten genellikle antranör ile ücretli çalışılmadığı zaman klasik standart bir program veriyorlar her zaman.. başlangıç için full body olarak başlamıştım ben. sonra da bölgösel antremanlara geçene kadar da ilerledim geçtikten sonra da üyeliğim bitti :D dedim bende evde de yaparım nasıl olsa şimdi öyle az az sık sık antreman yaparak ilerliyorum günde 30-45 dk.
ama önümüzde tekrar gidebilirim gerçi bu fiyatlarda o da zor.. 2-3 katı kadar zam geliyor her yere.. ama insan yeter ki istesin bence istedikten sonra nerede spor yaptığının hiç bir önemi kalmıyor bence..
🙏😇
Hahaha Eic teşekkür emojilerim için telof hakkı isterim 😂
😂 iste hakkındır ahhsdsdf
Evde yapıyordum. Sonra iş yerinden arkadaşlar birlikte salonda yapalım dediler. Tamam dedim paket açtırdım. Allahım 3 gün dayandım. Leş gibi ter kokuyorlar. Bişey diyemiyorum. En çok burun diregim erimeye başlayınca ve onlardan kaçış olmadıgı için gitmemeye başladım. Paketim de yanıyor yansın canımdan değerli değil 😂
Maske takıp mı gitsem diyorum 😂
O maskeden değil. Şu polislerin taktıgı gaz maskeleri var ya 😂😂
Salona gidiyorum. Pandemi sürecinde kapandığı için evde kendime mini salon ortamı yapmıştım bir o zaman evde devam ettim. Salon daha motive ediyor beni
Eh işte 😃
Cevap
33Cevap
Evde yoga egzerdiz kardio filan
Salonlar cok gürultülü kalabalk ve havasz oluyor
Evde yapıyorum 😄Burda erkek kadın karışık göndermiyor ailem😂gtünemi bakacak millet diyorlar. Diyorum bissürü g. t var baka baka banamı bakacaklar anlamıyorlar 😂
Hahaha çok iyiymiş 😂
Demek ki seninkini beğeniyor ailen bu güzel bir şey 😀
Spor salonuna gidiyorum ama gittiğim günler inanılmaz yoruluyorum
Spor yapmıyorum ama spor antrönörüm beni spora teşvik edecek biliyorum😂
Evde spor yapmak pişmanlıktır. Evde dar alanda hareketleri yapayım derken kendimi sakatladım. Dizimde yırtık oluştu. Ameliyat olmam lazım. Olmakla olmamak arasında kararsızım.
Çevremde bu ameliyatı olup pişman olan çok insan var da bu yüzden.
O sebeple erteledim şimdilik. Sporu da ameliyatı da.
Teşekkür ederim.
Evde yaparım. Pilates ve HITT egzersizleri yapıyorum..
En etkili bunlar bence
Hiç yerde 😃
Ama artık sanırım yürüyüşlere başlama vakti geldi geciyor 😃
Ben dışarı cıkarsam ısınır diye korkuyorum 😂
Spor yapiyorum fakat
Evde de değil salonda da değil
Açık alan hiç değil 😀
https://youtu.be/24dwONPAOC4?si=IbW-7jVKRUbkt3R3
Doğa yürüyüşleri (hiking) benim için yeterli oluyor. Ama yoga için kullandığım ekipmanlarım da var. Bu yüzden spor salonuna gitme gereği duymuyorum.
Önceden spor salonunda yapıyordum şimdilik vakit ayıramıyorum sınavıma çalışıyorum sınavdan sonra tekrar ilgilenmeyi düşünüyorum
Spor salonun yıllık üye oldum, evde yapılmıyor işin yorgunluğundan.
Suanlık evde yapıyorum. Ama spor salonuna yazılmayı düşünüyorum.
Sahile çıkıp yürüyüş yapıyorum. Başka da bir şey yapmıyorum.
Bir hafta falan evde denedim olmadı ben de bıraktım zaten günlük rutini spor yapıyorum gerek yok
Salona gidiyorum erkek kesmek için:) ağırlık basarken bağırmalari, terli vücutları falan çok hoşuma gidiyor
eskiden salona gidiyordum şimdi evde yapıyorum , ekipman tam
Ölene kadar yapmayacağım
Hiçbir yerde. Arada antrenman tutuyorum o kadar
Kesinlikle öyle. Şimdi sadece esneklik kaybetmemek ve vücudu diri tutmak için yapıyorum.
Kasla falan işim yok zaten.
Sabah evde yaptım bişeyler 😬
Yok yok üstüm açılmış gece sabah bi kalktım sırtım tutulmuş rahatlatmak için biraz egzersiz yaptım 😃😃
😌😌😌
Sağnak yağaşli kara kışlarda yürüyüş benimkisi..
Her ikisi de 😊👍 zekisin..
En büyük zevkimdir sokaklar boşken dona dona yürüyüş yapmak 😊
Abiş her yerde
Ev daha iyi ya hem parasız ve kimse taciz etmiyor
Sabah akşam otobüs kovalıyorum.
3 gün salonda 3 gün evde
evde yer yok spor salonda
Evde yapıyordum artık salona gidiyorum
Pilates salonunda ya da açık havada
Ev ve spor salonunda
Evde yoga yapıyorum.
Sporumu evde yapıyorum.
Pek spor yaptığım söylenemez...
İdareten evde yapıyorum
Spor yapmıyorum
Spor salonunda evde sıkıcı oluyor
spor evde yapılmaz
Ev veya açık hava
#Mirliva
Evde yapan tayfadanım
Evde daha iyidir
Spor salonuna giderim genelde.
Kapali alanda spordan nefret ediyorum
Sokakta yapıyorum ben. Yürüyüş merdiven vs.
Salonda yapıyorum.
şu an düzgün bir spor rutinim yok maalesef
Nasil arzu edersem ole yapiyorum
Su anda hic bir yerde😅
Evde kendi odamda yapayrum
Spor yapmiyorum 😂😂
Her üçü de :D
Spor yapasım yok
spor yapmıyorum
Yaptığım zamanlar evde yapıyordum..
spor salonunda
Evde yapıyorum