Kadınların kendini koruması taekwondo ve diğer branslarda performans gelidstirme üzerine ders almak isteyenler var mı yazabilir İstanbul içi Not : milli sporcu ve tecrubeliyim
her şey sizin talebiniz doğrultusunda sürüyor normalde haftanin 3 günü toplam 3 saat ayda 12 saat ders 600 TL gibi bi ücret tabi durumunuz iyi değilse ona göre düşünürüz
Ben kendimi savunmak için öğrenmek istiyordum vücut geliştirmeyi denedim evde malzemeler ile olmadı sadecw vucut geliştirmekte bir faydası olmayacağını anladım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Harika ama ben savunma sporlarını cok erkeksi buluyorm
Yani herkesin kendini savunması gerekiyor
Sadece kadınlar için mi bu dersler
Kadın erkek fark etmiyor
İstanbul ne tarafında
İstanbul spor un olduğu her yerde yapabiliyorum ya da sizin talep doğrultusunda koşu parkuru olan açık alanda bir yerde Dr
Ben spor alanınız var sanmıştım 😕 peki Avrupa Yakasında bildiğiniz Avcılara yakın koşu alanı var mı
Spor solunum var fakat bazı sebeplerden dolayı başka bi yerde açmaya çalışıyorum
Bende Küçükçekmece deyim bisuru yer var yer konusu sıkıntı değil
Peki o zaman detaylı bilgi verir misiniz?
Kaç ay ne kadar?
her şey sizin talebiniz doğrultusunda sürüyor normalde haftanin 3 günü toplam 3 saat ayda 12 saat ders 600 TL gibi bi ücret tabi durumunuz iyi değilse ona göre düşünürüz
Fakat sporu severseniz lisans kuşak vs gibi işlemlerinde klubum adına cikartabilirim belli bi süre sonra maclarda girebilrisjiz
Ben kendimi savunmak için öğrenmek istiyordum vücut geliştirmeyi denedim evde malzemeler ile olmadı sadecw vucut geliştirmekte bir faydası olmayacağını anladım
Ben bu konuyu bir düşünüp dönüş yaparım birde bütün savunma sporları içinde mi?
Evet bütün hepsi içinde
Olur tabiki
çok isterdim ama zamanım olmuyor