Güncellemeler
+1 yıl
120 kilo bir bodyci vs 70 kilo MMV dövüşçüsü bu bahsi geçen kişiler? Gelsin yorumlar caneler
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Bu iddia ünlü bir sosyal medya fenomeni tarafından atıldı ortaya Fenomen, Ben 120 kiloyum kalkıpta 70 kilo adamdan da dayak yemem dedi ve bu tartışmanin fitilini ateşledi Peki siz ne düşünüyorsunuz.70 kilo bir adam 120 kilo adamı kavgada dovebilir mi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
o kavga oldu bitti 70kg Kaan kazgan savaşı dövdü çok da iyi yaptı
orada bence tehdit vardı sayılmaz adam bitane bile vuramadı sence bu normal mi?
Tehdit mi DHDJDHJDDK Savaş cebeci videonun başında adama ana bacı küfür ediyor ona rağmen adam çok hirpalamadi ve küfür etmedi dövüp bıraktı
yaw zaten 120 kilo yedi dayağı, haberin yokmu😀😀😀
orada bence tehdit vardı sayılmaz adam bitane bile vuramadı sence bu normal mi? diğeer zargana silahla gelmiş oraya belinden savaşa gösteriyor. korktu adam bişey yapamadı
hafif silkelense atardı o zarganayı üstündenn
Erkekler güçlü bizde hiç güç yok bizde dayak yeriz
Vurman gereken püf noktaları bilirsen en ufak darbeyle bile karşındakini bayıltabilirsin, yani elin o ara armut toplamıyorsa.
70 kiloluk adam eğer yakın savunma sporlarından birini biliyorsa, tekniğini kullanıp 120 kiloluk adamı çok rahat döver.
Hemde hiç zorlanmadan döver
Nedir kaynağın?
Bruce Lee
Dövebilir eğer akıllı ve çevikse hiç şansı yok un cuvalı gibi oynar hatta
Döver serilik çeviklikle hafife almamak lazım ha
Dövemez sıkletler bu yüzden var
Hmm üzgünüm ama bu videoyu izledikten sonra utancından evdeki buzdolabıni sırtlamak zorunda kalabilirsin. Beyazlı olan 120 kilo siyahlı 70.. nerde kalmıştık 🤔 ha siklet evet 😅😅
www.youtube.com/watch
@Gizem-Avcisii Ben siklet derken dövüşçülerden bahsettim normal birisi için değil 70 kilo birisi ağırsiklet birisini dövüyorsa ringlerde görelim 70kiloyu ikiye bölüp yarıya yarı yerler ayrıca bahsi geçen şahıs 50 yaşında diğeri genç bir çocuk çok alakasız yerden mevzuya girmişler :D
Kavga ettiler ya xaten
Dövdü ya zaten
orada bence tehdit vardı sayılmaz adam bitane bile vuramadı sence bu normal mi?
70 kilo zarganayı silkelense üstünden atardı istese
Lan zargana dedigin MMA dövüşçüsü tek atar o siskoya yıllarca boks ile uğraşan biri olarak söylüyorum
Link atın merak ettim kavgayı
Al bro bu kavga öncesi başlangıç 130 kiloluk eleman beyazlı olan
https://www.youtube.com/watch?v=O9w3R2yF-Vc
Buda kavga anı
www.youtube.com/watch
Videonun tamamını Instagram kaankazgan sayfasından izleyebilirsin kardeş YouTube dan kaldırılmis şiddet içerdiği için
İzledim kanka
Ama savaş denilen adam çok kendine güvenmiş dier adamı küçük görmüş küfürler etmiş kavgadan önce Kaan iyi yapmış yani zaten adam dövüşçü küçücük gördüğü adama bir kere bile vuramadı
Bilmem soyun bir bakayim