Güncellemeler
+1 yıl
Kızmaya gerek yok arkadaşlar düzgünce sordum. Kaldı ki saçma sapan hareketler yapıp sporcu kimliğinin ötesinde Türk kimliğini de dışarıya farklı yansıtıyor Ebrar. İyi voleybolcu olması onu iyi bir vatandaş yapmaz. Mesela Selahaddin Demirtaş Ankara Hukuk mezunu çok iyi bir hukukçudur bu onu iyi bir insan veyahut çok çok iyi birisi yapar mı yapmaz. Neden çünkü kendisi terör destekçisidir.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ilk zamanlar ebrar daha agresifti sonra sempatik olmaya başladı bence tüm sporlculara esit yaklasılmalı mahrem hayatları dısnda
Kimin kimi elleyip dilkediğiyle ne kadar ilgilisiniz ya. Söke söke aldı kupayı. Sonuna kadar hak ediyor
Konu lezbiyen oluşu da değil girdiği tavırlar tripler sosyal medyadaki saçma tavırları dostum. He bende birilerini ellerim ifşalamam o ifşalıyor sorun bu
Lan ne tribine giriyor. Kadına iki senedir demediklerini bırkmadılar. Az bile tepki veriyor
Neden dediklerini az sorgula ondan sonra yaz bu düşüncelerinü herkese kuduz köpek gibi saldırıyor kadın
Kadının hiç öyle bir hali yok. Siz kuduruyorsunuz
Ulan kuduz köpekler ağzından salya saça saça saldırıp kadını haksız yere kadro dışı bırakmaya linç etmeye çalışıyorlar ya ne yapacaktı bu kadın? Yaşı da genç kanı da kaynıyor cevap vermeyip sussa mıydı? Bu yobaz milletine az bile yapıyor
@Donibon valla ebrarla yaşıt sayılırım ben bile ufak sataşmalara öfkeleniyorsam o kız başarısına rağmen bu denli kötülüğe az bile tepki veriyor
Kesinlikle öyle. Bir de sessiz kalınca tepene çıkar bu güruh geri adım atmamasını da destekliyorum sonuna kadar.
@Donibon aynen öyle
Kadın voleybol takımı zaten milli takımlıktan çıkıp siyasi bir parti olmaya doğru gidiyor
Özel hayatı beni ilgilendirmez. Ben oyununa ve hırsına bakarım.
İşte senin gibilerin fikrini sormadığımız için şampiyonuz.
Zehra güneş favorim diğerleriyle ilgilenmiyorum
Bende
Geleceğin yıldızı yetişiyor
Sen ne diyorsun ya
Boş yapıyor. Adı abdulhamit mi acaba