Güncellemeler
+1 yıl
İşe yaradı
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Evet yardımı olur
Cok tesekkurlerrrrrr
Bende bu programi kullanıyorum işe yariyor
Uygulamanin içeriği ne
Genel olarak vucut sekillendirmeyle alakali 3 haftada gözle görülür sonuç aldim ben her gun yaptm, kol bacak karın kalca icin soor programlari var kolaydan zora dogru senin icin plan olusturuyor
Belim 63 cm kilom 45 göbek eriticem olur mu ki
Bu arada ayniyiz 163 um 45 kiloyum, bence gerek yok o kiloda gobek olmaz ki ya, endokrin doktoru kilo aldiran hap verdi bana cok zayifsin diyip ona basladim simdi, biraz sekilli kilo almak icin bu programi indrdim ben de
Yağ yakıp kas yapmak istiyom ben.
Porsiyonlarini arttirarak yapmaya calis bence kilo vermemek adina hastalanirsin Allah korusun
Evet bende porsiyonumu hic kismadim diyet yapmıyorum sadece spor
Chloe thing yaparsan yemin ederim iki haftada gozle gorulur sonuc alirsin. Denenmistir
Uygulamasi var mı ya da videosu
Evet youtube de cok var. bende baslayacagim iyi soktun aklima. Yarin basliyorum hadi bakalim
Kız gaza gel benim gibi bugün başladım bende. Bu arada karnın dümdüz mü
Yok benim dumduz degil ben asiri kilo verdim sporda yaptigim icin hafif sarkma ve, aldirmayi dusunuyorum ama bende siskinlik cok oldugu icin yapiyorum, cok iyi geliyor
Lannn. Göbeğin aşağıdan yukarıya kadar 3 4 cm kalın olması dikkatimi cekiyo
Bundan kurtulmam lazım
Mümkün müdür
Kac kiloydun kac verdin
Sıkı bir programla mumkundur
Ben birden vermek istemiyorum ama. Ayda 1 kilo vermek istiyorum 2ayda 1 kilo vermek istiyorum ki vucutumu zorlamasin yani
Hangi programı uygularsan uygula. Kalori açığı oluşturmadan ve yağ oranını düşünmeden göbek gitmez
Yeme içmemi kısmak istemiyorum asla vücudumu aç bırakmak gibi niyetim yok her haltı yiyim dürüm, cikolata vssss sporla rahat verebiliyorum ama gobusu eritmem gerek gereksiz yağlı görüntüden kurtulmam gerek. Zaten istersem 2 kiloyu rahat veririm alırım da ama yeme içmeyi kismadan istiyorum
Göbek en zor bölge. Yemeden içmeden ve özellikle vücut yağ oranını düşürmeden bunu yapamazsın. Yok öyle ne şiş yansın ne kebap
Spora zaten bağımlı biriyim rahatça günlük 5saat yapabilirim sporu. 1 2 sene kadar da bu programa bağlı kalabilirim. Karnım dümdüz olur mu
Günlük 3saat yapıyorum?
Vücut yağ oranını düşürmen lazım. Şekeri hayatından çıkarmalısın. Sana şöyle anlatıyım. Bir çikolata yesen bunu yakmak için 20,30 dk kardiyo yapman lazım. Vücut yap oranını düşürürsen neden düz olmasın.
Cikolatayi tam birakamam ama günlük 1paket yiyorsam haftada 1pakete dusururum yani. Cikolata disindada sekeri tuketmiyorum zaten
Peki alt gobekteki şişko duran deri falan incelir mi
Deri incelme olayı başka bir konu. Deriyi inceltme olayı ise birtakım suolementlerle sağlanıyor onun haricinde su tüketim miktarının azalmasıyla zamanla olan bir şey
10 gün erkek için olanı yaptım 4 baklava belli oluyodu artık öyle söyliyin
Aaaağğğ sevindimmmmmmmm
Ne güzel
Evet yardımcı oluyor 😅 ben bunun fitness programını kullanmıştım biraz olsun gelişti yani evde olduğu olabileceği kadar
Bogazi kes düzenli ispor tüm gobegi eritir. macera aramayin
Bu uygulamayı kullanıp 3 günü geçen görmedim
Yok spor bağımlısıyım kolay bırakmam
Sakatlıktan dolayı bırakmak zorunda kaldım 5 yıla yakın vücut geliştirmeciydim Ben bile yapmam bunu
Niye ki başlangıç seviye zaten zorlamıyor
Evde spor zor ya
Evet zor dışarda kosarken cabuk yorulup kg verebiliyorum ama evde saatlerce yapsam bi halta yaramıyor.
Zihnini motive etmen lazım Ev ortamı buna müsait değil
Salona gitcek param yok
O kadar haklısın ki bir şey diyemicem 🥲
Evde spor yapcam göbek dumduz olur mu
Olur olur😄 Motivasyonunu kaybetme Ritmi kaçırma beslenmenide düzenli yaptın mı tamamdır
Aaağğğ çok sevindimmmmmmmm zaten çok spor yapıyorum günlük başlangıç seviyesini tekrarlayabilirim bile vücudum alışık sadece göbek derisi falan kötü gözüküyor
Başarıcaksın ben senden o enerjiyi aldım 😄💪🏻
Teşekkür ederimmm
Rica ederimm
Denemenizde faydalı olur
Düzenli yaparsan faydası olur.
Mutlaka faydasını göreceksiniz
Olur
Sanmam
evet oluyor
Yaptın mı