AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Ortalama olarak 15 yıldır kullanıyorum.
Ama bu markayı tavsiye etmem.
İlla alacaksan Hardline al...
Peki yeni baslayan bir kiz ne kadar kullanmali bu tozlardan amacim sikilasmak
Hg marka onerirsin
Yeni başlayan eski başlayan fark etmez. Protein insanın günlük olarak alması zorunlu olan bir yapı taşıdır. Boy ve kilo hesabına göre günlük alman gereken protein miktarını hesaplayıp, doğal yollarla bu hesabı tamamlayamıyorsan protein tozu alabilirsin. Ancak tamamlayabilecek kadar doğal yolla karşılıyorsan protein tozuna ihtiyacın yok.
Protein tozu sıkılaştırmaz bu arada, kas kütleni büyütmeye yardımcıdır.
Tesekkurler zaten spor icin aldim
Hardline marka öneririm. Bu tarz saçma markaları alma
Trendyolda en çok satan buydu ondan aliyim dedim hardline asiri pahaliymis orta fiyat segmentinde onerebilir misin ogrenciyim malum.
Fiyata göre protein tozu alma. Pişman olursun. İçlerinde ne olduğu belli değil bunların...
Durumun yoksa para biriktir sonra al gerekirse. :)
Yok hesapladim da yurtta iyi beslenemiyorum diye 1 kilo sadece 22 gun gidiyor cunku 44 gr almam lazimmis 1 ay bile gitmiyor ki o da 800 tl🙂
Alma... Alacağın zamanda hardline kendi resmi sitesinden al. Benden sana söylemesi :) Tecrübeye güven
Aslinda trendyoldan ilac almistim orijinaldi. Sen ne kadar aliyorsun protein tozu🙂
Kac gr
Sabah uyanınca 1 ölçek içiyorum, akşam antrenmandan sonra 1 ölçek içiyorum günde 2 ölçek yetiyor.
Sen 1 ölçek antrenmandan sonra içsen yeterli olur.
Ben tüm sporcu supplementlerimi https://www.hardlinenutrition.com/ üzerinden alıyorum.
Peki teşekkurler o zaman 1 ay yetecekse alinir🙂
www.hardlinenutrition.com/whey-3-matrix-908gr-cikolata
Bak şu ürünü alırsan her gün 1 ölçek kullanırsan, 1 ay yeter :)
Peki sence en iyi aramosi hangisi bir suru aroma var🙂
Muz kesinlikle en iyisidir. Kullanırken suyu çok koyma, 1 su bardağı yani 200 ml su yeterli. Çok su kullanırsan tadını bozuyor. ;)
Ben sutle icerim demistim umarim işe yarar. Cok tesekkurler verdigin bilgiler icin🙂
Süt ile kullanırsan şayet sindirimi uzun sürer. Su ile 20-25 dakikada kanına karışırken, süt ile kullanırsan 4 saatten önce fayda göremezsin. Whey proteinin amacı kas yıkımını engellemek olduğundan en mantıklı kullanım sudur. ;)
Oyle yaparim🙂
;) güzel
Bi sey sorucam da bu site tc istiyor garip.
Vermek zorunda değilsin
Ama zorunlu yazmis ki yazmayinca gitkiyor sistem
Rastgele bir şeyler karala yahu :D
11111111111 aha al bunu oraya yaz :D
Iaxjjdjsjs tamam kanka🤣
Hediye de yolluyor mu hep simdi hediye veriyorlar
Sipariş aşamasında belli olur ama shaker yoksa eğer shaker al mutlaka. Bazen hediye olarak shaker veriyor eğer sipariş aşamasında sepette hediye olarak vermezse al bir tane shaker. Bardakta karıştırarak olmuyor haberin olsn. :D
Neden?😊
İyi karışması gerekiyor. Hiçbir protein tozu bardakta karıştırarak karışmıyor. Shaker ile sallaman şart ya da kişisel blender varsa onu kullanabilirsin.
Degisikmis su sisesi koyup karistiririm en kotu iansjdjsjdjd😅
Evet su şişesi de olur ama su şişesinin ağzından içeri tozu dökmek için huni de alman gerekir. Benden söylemesi :D
Ne kadar ayrintili dusunuyorsun🤣. Yaninda olcek de veriyorlar mi
Yaşadığımız tecrübeler bunlar :D Evet tozun içinden ölçek çıkar. Üstte görünmezse tozu az salla altlardan çıkıyor yani. :D
Artik spor sormam gerekirse sana sorucam iyi ki denk geldik😊
Sor tabii ki :)
Bir sey sorucam da ben prtein tozunu nerede saklayabilirim daha acmadim buzdolabi da tavsiye etmiyorlar ama hava baya sicak
Gardrobumun gözlerinden birini boşalttım, orayı supplementlerim için kullanıyorum. :)
Kanka gidisin oldu donusun olmadi 4 gun... Bu arada ne kadar shakerle calkalamak gerekiyor? Scitec ve protrin ocean daha cok ovuyorlsr ne dusunuyorsun?
@Aslı306 Bu aralar işler biraz yoğun giremiyorum, doğrudur. :D Scitec iyidir ama proteinocean dan uzak dur. Ben hardline'ı 15-20 saniye sallayıp içiyorum. Diğerlerini bilemem. :)
Peki 🙂
@Aslı306 Sen hesap mı değiştirdin
Kardesimle ortak 2 hesap kullaniyoruz bir ordan bir burdan isnsnsns
@Aslı306 Anladım :)
Bir sey sorucam da bunun icindeki olcek kac gr uzerinde 75 yaziyor ama anlamadim 30 gr almak icin yarim olcek mi almam lazim?
Ölçek 30 gram :)
Buraya soru soran kızları anlamak çok güç ben arasam denk gelemem nasıl oluyorda her soru soran merdiven altı markalara denk geliyor anlamıyorum
Kardes trendyolda en cok satan buydu ne biliyim ben
Bu tarz ürünler trendyoldan alınmaz.
Orijinal bence ya gecende takviye edici hap almistim orjinaldi
Faturana bak dilersen eczane göndereceği yerde kadın kuaförü felan diye kesiyorlar faturayı ve sahte ürün almış oluyorsun.
Hic bilmiyorum peki sen nereden aliyorsun protein tozunu?
Ben protein tozu kullanmıyorum ama ille alacaksan suplementer. com sitesinden al
Yukarida da bir kisi oyle dedi oradan alirim o zaman
En güvenilir tek yer orası ya da eczaneler
Kanka protein tozu tehlikeli diyorlar. Bilinçsiz kullanma bilen birine danış kesinlikle 🙏🏻🙏🏻
Kanka yurtta beslenemiyorum ki mecburen alip azar azar tuketicem. Aksi halde cidden daha halsiz oluyorum, tesekkurler dusundugun icin😊💕
Kullanmıyorum gereksiz. Proteini gıdalardan almayı tercih ediyorum.
Alma ye bunlar çok para artık
Mecburum yurtta beslenemiyorum ki evde yine yumurta vs yeniyor ama yurtta imkaniz yok ki
Çok pahalı kız bunlar
Kanka aylik 800 tl tutuyormus ama yurtta neslenemiyorum kahvalti bile midem almiyor yurtta kullanicam diye alicam. Bu arada bu marka uygundu 280di ama herkes hatdline 800 al dedi. Pilates yapiyorum ya🙂
Valla canım paran varsa al yani iyi olur tabi gerekli bişey
Kanka ogrenciyim ben de pek param yok ama 1 ay yetiyormus 1 kilo besinsizlikten iyidir.🙂
Sen icmek istiyor musun?😘
Pardon yanlis emoji oldu
Evet ya bende istiyoruum
Kanka ben evde olsam ben de icmem ki yumurta cok iyi ben yumurtayi dokuyorum uzerine lavas kapatip cevirip pisirip yiyorum cok guzel oluyor. Yurtta yumurtalari oyle pisiriyorlar ki yemyesil miden bulanir🙄
Kız yiyemiyorum öyle, böyle toz halinde almak daha kolay geliyor
Ben de yiyemiyordum aşko kokuyor cok kotu diye. Ondan yumurtanin icine maydonoz biber vs koyuyorum en azindan lezzeti cok guzel oluyor ve kokusu gidiyor.
Bunu kullanmadım , içeriklerine bak yeterli ya
Ne onerirsin?
Bigjoy , hardline
Swis nuturition , HIQ
Ne kadar surede sikilasirim sence
Protein tozu alma sen boş ver
Niye ki selulit falan var🙁
Protein tozunun peynirden , tavuktan bir farklı yok kullandiginda seni sikilastirmaz
Tamam farkindayim da yurtta beslenemiyorum ondsn eylulden sonra licam ki endisem oluyor cunku yumurta bile cok kotu pisiriyorlsr
O zaman tamam doğru yoldasın kolay gelsinn:D
Sen kac gr aliyorsun protein tozu?
Kullanmıyorum şuanda
Pp sen degil misin
Benimm
Ama protein tozu kullanmama gerek yok ki böyle olman için 😂 ben beslenebiliyorum
Kanka yumurta vs cok kotu kokuyor ki tatilde zorlayip yiyorum ama yurtta bu imkan da yok ne onune koyarlarsa🙂
Anladım
Protein tozu nasıl yapılıyor baktınız mı 😂
Soru takipteyim
Sende mi sporcusun kardes
Spora yeni başlayacağım. Mide küçültme ameliyatı oldum kilo veriyorum diyetteyim. Büyük bir kilo verdiğim için sarkmak istemiyorum sıkılaşmak benim içinde önemli.
Kanka yalniz sen ameliyat olmussun sakin doktora sormadan tuketme inşallah sikilasiriz. Kac kilodan kac kiloya dustun?
Protein tozu falan benim yararıma doktor zaten iç diyor böyle şeyleri. Collagen de içiyorum. Aman ne sen sor ne ben söyleyeyim ciddi kilom vardı 23 falan verdim şimdilik kendime gelmeye başladım.
Maşallah kardeş daha ne kadar vermek istiyorsun?
50 kilo daha 😂😂😂 bu arada bende merak ettim senin boy kaç? Aslında 35 40 yeterli olurdu ama evliliği dalan düşünerek baya alt sınır yaptım.
Benimki 70 zaten kiloluyum bari siki olsun
Bende 1.75 im boyum uzun olduğundan kilom belli olmuyor 20 25 aşağısını diyorlar ama bu kilom olduğu gerçeğini değiştirmez. Sıkılaşmak çok önemli hele böyle ciddimkilo verirken aşırı insanlar sarkıyor ameliyat oluyorlar ve acılı bir olay onu yaşamak istemem. Peki kaç yaşındasın yaşında önemi var yaş gittikçe her şey daha zor.
Bu ne laa
Okuma yazman vardir
Hayır yok
Ronic nutrition tavsiye ederim 👍🏻
Napcan spor yapiyonmu
Beş para etmez
Hangisini onerirsin?
Bca
O ne yahu
Bcaa diyorsun sen aisjkskd
Evet
Pardon karıştırdım ya 😂