Selam KS!
Sevgiliniz sizinle maça gitmek istiyor ama başka takımın taraftarı...
Sevgiliniz için çok da hoşlanmadığınız bir takımın tribününde maç izlemeyi kabul eder misiniz?
Selam KS!
Sevgiliniz sizinle maça gitmek istiyor ama başka takımın taraftarı...
Sevgiliniz için çok da hoşlanmadığınız bir takımın tribününde maç izlemeyi kabul eder misiniz?
Fenerbahçe olmadığı sürece ederim 😅 şaka bir yana taraftarları hakkında çok olumsuz şeyler duydum takımlarla çok ilgilenmiyorum ki beşiktaşlıyım ama izlemiyorum yani. Bu onun için önemliyse onu mu kıracağım? Kabul ederim
Kusura bakmasın. Kimmiş sevgilim, tutmadığım takım için amigoluk yapamam. Ben baştan GS'li bulurum anlaşırız biz nett. Yabancı takım olur da, yerli takım GS'den şaşmam bu benim için mühim bir sarı kırmızı çizgi😎.
Cevap
16Cevap
Ben takım tutmuyorum zaten
Kabul edemem, Beşiktaş'ın maçına gidip izleyebiliriz oda taraftar görür...🤣
İzlerdim ama o götürür mü emin degilim.(😄Gelecekteki sevgili tabi) Babam hiç istemezdi, tribünlerde çok küfür ediliyor. Kadınların rahatsız olacağı bir ortam..
Hayır tabi ki de kız arkadaşıme Fenerbahçeli olsa ben Galatasaraydan vazgeçmem bir kız için değişmem bu bana yakışmaz.
Tabiki izlerim bütün takımlar bizim hepsini de seviyoruz sadece herkesin Bi takımı var hem belkide aynı takımlı oluruz dimi kimbilir 😊
İzlerim öyle şeyleri sorun etmem, hiçbir sevgilimle aynı takımda olmadım ama paşa paşa hepsiyle maç izledim
Ben zaten maç izlemiyorum takımda tutmuyorum o yüzden giderdim onun hoşlandığı bir aktiviteyi yapmak benim içinde zevktir.
Eeevet ben izlerim maksat onunla vakit geçirmek
Vay, çok düşünceli bir davranış👍
Takım tutmuyorum, her yerde izlerim hiç sorun değil
Sevdiğimiz adam için katlanırız yapacak bir şey yok
karşı taraf benim tuttuğum takım olmadığı sürece giderim.
Abim için yaparım kdndkdbdjbd
benim kardeşim de gelmişti, ne güzel
Hayır ben fanatik beşiktaşlıyım hiç bir güç beni Fenerbahçe ve galatasaryın stadına sokamaz
Evet kabul ederim ama oda benim tuttuğum takımın tribününe gelecek
olur, takım tutmuyorum zaten fghjd ama futbol hiç sevmem
Böyle bi erkekle sevgili olamam zaten
Izlerim
İzlemem 🙃
İzlerim
İzleriz nolcak
Ebett
ederim
Asla olamaz
Tabi katlanabilirim
İzlerim ama karşı takım benim takımımsa ASLA
Olabilir
İzlerim
İzlemem :D
izlemem sıkıcı
Giderim
Gitmem
Tribüne asla gitmem.
Hayır
Ahahahah. İzlerim ama tuttugum takımın formasıyla.
Evet izlerim.
hayır..
Galiba
İzlerim ne olmus 😊
İzlerim ya
İzlemem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?