En azından kırıcı değil, ihanet etmiyor her zaman mutlu ediyor. En zor zamanımda yanımda oluyor. Aldatilma derdi falan da yok. Efsane bir şey. Hem motivasyon kaynağı da oluyor benim için.

En azından kırıcı değil, ihanet etmiyor her zaman mutlu ediyor. En zor zamanımda yanımda oluyor. Aldatilma derdi falan da yok. Efsane bir şey. Hem motivasyon kaynağı da oluyor benim için.

Bir keko, hapçı, gaspçı ve Suriyeli birisine gönül verip ayrılınca ve hastaneden darp raporu alınca tüm erkekler aynı, erkolar kapatılsın ya da bir erkeğe sevgimi vermektense diye ağlıyorlar..
Genelleme yapan kezbanları biz alfa erkekler zaten istemeyiz aferim çocuk git topunla oyna şimdi
Benim canımı da geçmişte çok yaktılar ama kötünün olduğu yerde iyiyi aramak lazım.
Bu tarz kacinmalar acıdan korunmak için yapılan şeyler. Halbuki hayatın kendisi bir acı, nereye kadar kaçarsın?
Bu soruda bile bir umut olmasa sen burada bunu sormazdın. Çünkü kafasında karşı cinsi bitiren biri nettir. Tekrar cümlelere dökmez, ihtiyaç duymaz.
Acıdan korunmak için bugün karşı cinsten uzak durursun, yarın iş hayatina girer patronlardan uzak durursun derken gitgide küçücük bir dunyan olur. orada da mutlu olamazsın.
Yeni insanlar birgün gidecek olsalar bile orada verdikleri acı bizim içimizde aslında, kendi içimizde olan o acıya dayandigimiz zaman yeni acılar bizi o kadar yormayacak aslında.
İhanet iki cinsiyette de vardır. Hem kızda da olur , hem erkekte de. Ama şu bir gerçektir : Gördüğünüz her insan size ihanet etmez.
Yani örneğin on erkek veya kızdan ikisi ihanet etti diyelim. geriye kalan sekizi ihanet etmeyebilir. Ben bu yüzden böyle konularda genel konuşmuyorum. Üç insan ihanet ettiği zaman dördüncü insan ihanet edecek diye saçma düşünceler olmamalı.
Cevap
62Cevap
Harika ama boş kafalar
spora furbola düskün erkekler ihanet etmez diye bir kural yok
soran ne demiş ne cevap vermişsin ne alaka ki anlamadım
Evet bence çok güzel yapıyorsunuz tebrik ederim...
ya futbolla hani basketi tennisi kıyaslar insan. ekreklerle ne alaka. yarın büyürsün ana olcam dersin o zaman hatırlatırım sana. yarın kocam olsun bende koluna gireyim gururla. aile yanında nereye kadar biri sevsin 14 subatta cicek gelsin dersin.
Öyle bir şey desem veya diyecek olsam böyle demezdim zaten
Ne
Böyle devam et.. OK
Sende KÜRESELCİLERİN , aile yapısını bozup kadın-erkeğin arasına fitne sokup insan nüfusu planlaması yapma projelerine destek ol :-)
Sen şimdi Küreselciler de nedemek onlarda kim diyeceksin?
işte o çoooooooooooook uzun bir hikaye ve bu ülkenin son dönemde bu hale gelmesinin ana nedeni O konu diyeceğim sana.. fakrlı projjelerle ülkeyi içten çökertmek için çalışan dünya devletlerinin hükümetler üstü yöneten bir Şeytan tarikatı. Şaka değil gerçekl..
Soruyu yazan kişinin canını geçmişte acıtmışlar. Bunu anlamak çokta zor değil. Yorumunuz yorum olmaktan çıkıp bir saldırı gibi. Kadın-erkeğin arasına fitne sokanlar böyle insanlar değil. İnsani ilişkileri gelişmemiş, bir hevesle başlayıp sonunu getiremeyen hemcinsleriniz. Saygılar.
Adam olsanız böyle olmazdı
Sorunda ordaya erkekler her zaman ki gibi hiçbir zaman hatalarını kabullenmez hep bir suçlu arar. Bu yüzden yalnız gebrecekler!
Forever #antinatalizm
Nedense bir agac ile evlilik yapmak istiyen kadin aklima geldi.
https://www.yourtango.com/entertainment/meet-woman-who-plans-marry-tree
Hayatınıza birini almak yapacağız en son şey olsun. Ben 4 yıllık evliyim, deli gibi pişmanım. O dönem evlenen insanlar evlenme pişman olursun demişti ama siz pişman oldunuz diye herkes pişman mı olacak demiştim. Arkadaşlar evlenmeyin gidin işinize gücünüze bakın. Hayatınıza hiç bir şekilde erkek almayın. Ne sevgili ne eş. Yalnız kalın. Bu tavsiyeme kulak verin pişman olacaksiniz
İnsanları negatif etkilemeyin, deneyiminiz kötü oldu diye olumsuz düşünce saçmayın. Pişman olduğunuz, anlıyorum. Seçimi yaparken şunları dikkate aldım hata ettim diyebilirsiniz. Böylelikle seçim yapılırken deneyim aktarısınız. Umarım boşanıp, başka bir erkek sizi çok daha mutlu eder.
Metaya aşık olan insan, hüsrana uğrayacaktır. Aşık olman gereken şey, bir erkek. Sevgini doğru ve yerinde kullanırsan her zaman verim alırsın. Öküze çok verme, bir şey anlamaz
Böyle böyle doğru yolu buluyorsunuz diyorum ama tam tamam bu kiz akıllandı artık diyecekken Bi bakıyorum işler tersine dönmüş 😅😂🤣🤣
Hayvanlar okuma yazma öğrenir ama siz kadınlar akıllanmaz.
Kadinlari küçümseme öyle zeki kadinlar varki ama zorunuza gidiyor
@simgee_yuuna Kadınları küçümseme değilde sevilme isteğiniz yüzünden kendinizi rezil etmenizi eleştirdim 👍 dün gece İstanbulun iyi bir semtinde adam karısını çevire çevire dövdü. Kadın bağıra bağıra yoruldu hiç kimsede bir şey diyemedi çünkü adam zengin ve daha önce defalarca dövdü kadını ve sonuçta gene o adamla birlikte çünkü adamın parasına tamah ediyor. İşte o kadının zekası 😎😎
O kadar boş yapmışsin ki. Futbola sevgi veriyorum diye zekasız mi oluyorum harbi değişik bu bizim millet
Sadece değişik değil aynı zamanda bilgi yoksunu, cahil ve kibir abidesi. Yazdıklarında ne bir parça mantık ne bir parça bağdaştırma bulabildim. Sadece saçmalamış o kadar.😒
Birde gerçekleri duymaya katlanamıyorsunuz. =))
aynı duyguları taşıyoruz bende kadınlara değer vereceğime kendime ayırıyorum zamanımı benimde canım yandı eski sevgilimden doğum günümde terk edildim evlendi
sadece kendini avutuyorsun. ömrünün sonuna kadar böyle gidemez. karşına aşık olacağın biri çıktığında futbol aklına bile gelmeyecek.
Kendi travman ve dramatik bakış açınla kendini zehirlediğin yetmedi ben insanları da zehirleyim mi dedin kuzum?
Nasıl zehirlemisim. Realist bakış açısı ile yaklaşıyorum olaylara daha fazla üzülmemek için bu da zehirleme değil kendini korumadir
"En azından kırıcı değil, ihanet etmiyor her zaman mutlu ediyor. En zor zamanımda yanımda oluyor. Aldatilma derdi falan da yok."
Hı hı haklısın!
Çok haklısın spor la müzik le ilgilen en iyisi ben evlendim 2 günlük pişmanım adam muhabbet arasında eski sevgilisinin adıyla seslendi bugece o kadar mutsuz oldum ki evlenme evlenmek iyi bir şey değil böyle giderse bosanacagim
Çok yakında benim sonum da böyle olacak erkekler şaşırtmıyor çünkü
Hayatta bağ kurmak herkesin hakkı. Futbol başka şey partner başka şey doğru ilişki nasip olur inşallah
"olmayan bir şeyin hayatımızı bu kadar etkilemesi şizofrenlik olmaz mıdır o zaman?" sorusuyla çürütmeye çalışacağım iddia olabilir kendisi.
Genelleme yapmak yetersiz insanların yapacağı bir şeydir. Diğerleri bu durumun üstesinden duygusal kontrol ile gelebilir
Bu aslında üzüntümüzü perdelemek gibi oluyor. Her erkekte böyle değil. Karşınıza çıkacaktır o insan
Herkesin kendi tercihi saygı duymak lazım ama biraz da realist olmak gerek. Evlenmek istediğiniz zaman futbol sizinle evlenemez..
Futbol kadar izlemesi sıkıcı bir şey yok. Öyle efsane eksik olsun bana
Sevgini muhabbet kuşlarına da verebilirsin. Onlar da insanı çok mutlu ediyor. 😍😍
bizde 6 tane var bizim kuşun aynısı profildeki mavi ismi :D
6 tanesinin de fotoğrafını istiyorum. Bir arada var mı🥰🥰
nazar değer diye şimdi paylaşmadım bu zamana kadar kuşlarımı :D
Bana yolla özelden o zaman çatlarım 🙄🙄
Bende sevgimi spora vermeyi tercih ettim doğru yapmışsın
Sevgilim dediğin adam ayrı bir birey sende nikahlı karısı falan değilsin farkındasın değil mi İstediği kız ile yiyip içip gezebilir Bu onun en doğal ve özgür hakkı
@AritzAdurizz ne anlatıyorsun hiç anlamadım
Sanki kedi köpek evcil hayvanınmış gibi sahiplenmişsin çocuğu ya kafasına göre her istediğini yapabilir senin bir karışma etme yetkin yok zaten dedim
@AritzAdurizz hangi dediğimden bunu çıkardın acaba?
sevgilimi spora vermeyi tercih ettim demişsin ya sanki çocuğunu liseye yazdırıyorsun işte yok öyle bir dünya diyorum
@AritzAdurizz sevgimi spora vermeyi tercih ederim dedim Türkçe öğrenmek bu kadar zor olmamalı
Anağğğğ harbi Türkçe bilmiyormuşum gıığ bennn =)
Böyle bir rezalet kepazelik yok ya
Ne saçma bir soru Evet efsane, harika yapıyorsun mükemmel kararlılıkta ve prensipli birisin bunun için sana KS’den bir altın madalya ve dikkatli ol bunu kimseye vermezler normalde üfle ilk de üzerindeki tozlar kalksın
Hey Allahım ya
Çok güzelmiş sevginizin karşılığını bulabilirseniz eğer...
Aynen efsane.
Ders 1-Ölü yaprak vuruşu nedir? Adını kim koymuştur?
Aferin sana aslansın, hangi takım cimbom tabi dimi🙂
Futbol aşktır ama içinde kadın varsa efsane olur bu aşk
Güzel de şikecilere denk gelirsen ondan da ihanet görmüş olursun.
Bencede iyi bir şey bizde sevgimizi Kıza verceğimizr İcardiye veriyoruz 😄
Helal sanaaaa 💙 umarım hedeflerine ulaşırsın. Ben yapamasım bazı sebeplerden 😥
Küçük çocuklar harici erkekler sevilmeyi hak etmiyor. On numara karar, tam yerinde. 👌
Değil çok arabesk, kuş. köpek vs de besleyebilirsin
Futbol yerine topluma yararlı biseyler yap futbol ne futbol
iyiymiş
mevkin nedir ne zamandır oynuyorsun futbol
Top güzelmiş 2000 tl var mıdır fiyatı yoksa daga mı pahalı 🤔
En büyük motivasyonunu nedir? ( ben biliyorum)
sizin adınıza sevindim neyse ki yukarda yazanlardan neredeyse hiçbiri bana uymuyor :D
Kime veriyorsan ver, top aşkın da bir gün biter.
Harika paylaşım. Katılıyorum. Maç izleme ve halı saha ile enerjisini boşaltsın.😊
Sacmalik. Futbol seni cinsel olarak nasil tatmin edicek acaba?
Cinsellik olmasa da olur benim için hayati bir önemi yok bende
Kanka oyle bir düşünürsün iki düşünürsün. Bedeninin doğasında var o. Gelir seni bir tetikler, bir yükselirsin karşıma bir erkek çıksaydı da tatmin olsaydım artık dersin. Hayat oyle birkac günlük degil. Yillarca erkeksiz ya pa maz sın. Doğamıza aykırı bu. Seni kim kırdıysa da kınıyorum onu. Her erkek aynı değil bunu da bil isterim💐
Eee cinsellik için illa bir adama bağlanmak zorunda mı? Belki lezbiyen, belki tek gecelik ilişki yaşamak istiyor?
@cvcvnfjfkfk bu arkadasin beklentisi farkli ama okuma engelli arkadas. Kesin Türkcende 30 yanlisin cikti senin son girdigin sinavda. İhanet etmeyen, kirici olmayamn, zor zamanlarinda yaninda olan ve aldatmayan bir karakter ariyor tek gecelik iliski degil. Kör
En iyisini yapmışsın
Bende bu aralar futbola sarmak istiyorum
Hem spor için hem sağlık için ve kilo vermek için ideal...💯
Erkekler aldatyor diye saçma bir algı var ama unutulan her erkeğin aldatmak için bir kadına ihtiyacı olması bu durumda onlar ne oluyor?
kafaya bak kafaya her erkek mi aldatıyor asıl kızlar paracı ve dksına satıyor onu ne yapacaz madem öyle
bu arada galatasaray dün icardiyle ne sapladı be:P
Çoğu insandan bahsediyorum yazdığım şeyde zaten. İcardi Kral Modric ile yıllanmış şarap gibi
aynen icardi başka ya dün adamlar düzgün oynamadı adam sapladı bir pas verdi oyun döndü o değil de berkan ısrarı neden acaba hocanın kasedi falanmı var elinde her maçta oynatıyor:P
şu ihanet diyip duruyonuzda sanki kizlar aldatmiyor😅 ayar oluyorum şoyle sorulara.
Yanlis kişiler Yanlis seçimler maalesef yanlis kararlar aldırıyor ve yine malesefki kendini avutuyorsun
Zaten tüm sevgini hayatına kariyerine vermelisin hayatın geleceğin her şeyden herkesten önemli olmalı senin icin ve ayrica bu devirde duzgun insan kalmadı ahir zamandayiz bu zamanda evlenmemek sevgili yapmamak hatta flortleşmemek en doğru olan
Allaha versen hem imanini guclendirir hem icin huzurla dolar, kalpler ancak Allahi anmakla huzur bulur
1 hafta önce evlendim, asla ama asla evlenmeyin cok pisman olacaksınız hatta sevgilide yapmayın inanın hepsi boş. Kazanın, gelişin, yiyin için keyfinize bakın.
Ne beklentin vardı ve ne oldu?
Daha bir hafta olmuş Sorun ne Ayakları mı kokuyor
Sevgini bi erkeğe vermelisin bence. Karşılığını alabilirsin.
Bir kere yaptım o hatayı bir daha yapacağımı düşünmüyorum. Ben ona sevgimi verdim o kalbimi paramparça etmekten çekinmedi bile
Takılmalık ilişkiler bana göre değil. Aslinda aşk meşk işleri bana göre değil bunu anladım. İyi niyetli yaklaşıyorum ya dalgaya alıyorlar ya da cepte görüyorlar. Cidden zaten şu an bir ilişki yaşayacak psikolojide değilim
Fanatik adamdan zarar gelmez. Maç günü rahat bırak yeterli.
futbol harika bir şey of hele futbol ve davulu aynı anda yürütmek efsane oluyo
Bnece iyi bile yapıyorsun bu devirde insan kime güvenecek cidden bende anlamıyorum
Futbol seyrederken daha çok geriliyorum ben bence doğru yol değilde
En güzeli. Hayat erkeklerden ibaret değil..
Yenilince nasıl oluyor
Üzülüyorsun ama o kadar travma etkisi bırakmıyor.
galatasarlıysan mutlu eder
Beşiktaşliyim
Bu neyin kafasıysa jskxllal
En güzeli aynı kafadaniz
Futbolda aşk da karın doyurmuyor.
İddaada tüm takımlar ihanet ediyor :D
Aklın yolu bir, futbol en büyük aşktır.
Çiçeğe böceğe de ver 😂 aynı duygu olamaz asla.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?