Bence gogus kası erkeklerden cok kadınlara yakısıyor sızce?

Bence gogus kası erkeklerden cok kadınlara yakısıyor sızce?
Kadınlara göğüs kası yakışmıyor çünkü göğüs bölgesi erkekler için önemli görüntü açısından, kadınlarda o bölgedeki önemli olan şey memeler. (Meme ile göğüs bölgesi farklı şeyler)
Haliyle memeler daha dişi bir görüntü yani kadınsı dururken göğüs kası bunun tam tersi etki yapar. Bunu kendisinde beğenen kadınlar veya başkasında beğenen kadınların hormon dağılımı %100 kadın değildir, testesteronun etkisiyle böyle düşünür ve hisseder.
Dozunda kas tabi ki yakışır çok güzel de durabilir ama miktar çok önemli mesela @sonmohikan71 'in cevabındaki kadın çok güzel duruyor hatta karın kası bir miktar daha az da olabilir ama yine de güzel, fakat sorudaki görseller hiç kadınsı değil...
Memesi olmayan bir kadın ilgimi çekmiyor. Kaldı ki feminen olmayan bir kadınla ilgilenecek pek fazla erkek de yoktur.
Ben yalnız yaşarım diyorsanız devam edin ne diyim, bana sorarsan b'ok gibi duruyor
Cevap
44Cevap
hayır yakışmıyor
Kadınlara hiçbir kas grubunun fazlası yakışmıyor. Zaten normal bir kadın istese de görseldekiler kadar şişik yapamaz. Östrojen hormonu bu kadarına izin vermez. Tabii testosteron basarsa orasını bilemem.
Gorseldekiler igrenc bir goruntu ama bu iyidir
Iyk dedim yani bi an kadın kadın gibi olmalı erkek erkek gibi olmalı kadında kas erkekte küpe değişik değişik haller
Buna güzel diyen erkek ağır yokluktadır hafif sporla ilgilenen kıza yine saygılı olurum tamam ama bu şekil abartılı kas yapmak nedir çoğu erkekten maskülen duruyor
Kasın yakışmadı tek kişi kadın o kadar itici duruyor ki hafif olursa sorun yok da bazıları erkek gibi görünmeye basliyor
Dünyada 4 milyar kadın varsa bu şekil vücut geliştirme ile uğraşan kadın sayısı taş çatlasın 10 bindir zaten. Neyini çekici bulalım Allah aşkına 😃
Biraz kas tamam da aşırısı çok itici duruyor ya. Kadın kadınlık tan çıkıyor artk erkeksi görünüyor bnce çok iti i
@seyda028 sizin gögüsleriniz gibi de çok küçük olmasın o da var. sn fenomen hanım.
Kas fazlaligi testosteronla dogru orantili biraz bu yuzden kasli kadinlarin erkeklere cekici gelmemesi normal. Bana da cekici gelmiyor.
Açıkçası şey gibi duruyor arabaya orjinal parça bulamayıp hurdacıda sac panel kaynağı yapılmış gibi 😂 yoklukta iyi gider 🗼⛲💦
Yalnız bu fotodaki hatun iyi kaba masaj yapar gibi duruyor, şöyle kemiklerimi sök tak yapsa iyi olur saldım iyice
Ondan sonrada taylandlı bir hatuna ince masaj yaptırırm tamamdır 😂
Aynen öyle Kız dediğin güçlü kuvvetli olacak. Erkeğini gerekirse koruyacak..
Erkek arkadasımdan kaslıyım gerekırse korurum yanı problem göremiyorum
Adamsın
Kas erkeğe yakışıyor kadına değil dürüst olalım xjcncb
Bence kadına daha cok yakısıyor
Kadın zarif şekilde güzel bence
Göğüsler kayboluyor. Asla yakıştırmıyorum hemcinslerime…
Benımde gogus Kasım var ve goguslerım kaybolmadı tam aksıne dahada buyudu ust gogusum sert ve kaslı alt gogus meme duruyor ust gogus Kasım sayesınde hareket ettırebılıyorum gogusumu
Ben zerre beğenmiyorum ama şu görsellerde ciddi çalışmalar var saygı duyulası
Kadına bikere kas yakışmıyor. Böyle igrenç bişey olamaz 🤦♂️
Cidden bu kaslı kadını çekici ve güzel bulan erkek var mı burada?🤦♀️
çok itici bütün kadın özelliklerini yok etmiş belki biraz yapısal olur ama bald asla
Hayir aga baksana ne kadar igrenc duruyor hic kadinsi bir yani var mi
Biraz dik durması dik durus için iyi ama bu kadari çok maskulen
Yakışmadığını düşünüyorum hafif karın kası güzellll
kadınlara genel olarak kas zaten yakışmıyor, bi de göğüs kası? ööğğ 🤮
Kas yapan kadın, kadın değildir, başka birşeydir artık...
Evet çok yakışıyor keşke kadınların hepsi kaslı olsa böyle
Çok kötü, evlerden ırak ve ayrıca spor sağlığa zararlıdır.
Peki kas yaptıktan sonra neden kapatıyorlar göğüslerini hgsdfjfg
Bazılarına yakışıyor çekici
Bune yav amerikan gurescisi gibi
İnanılmaz itici olduğunu düşünüyorum
ay çok korkunç
kas erkek kadar kadına yakısıyor gayet seksi.
Bunlar beni döver mk
Kangal gibi göğüs atar bunlar kavgada ajsjsjsj
Bu kadınlara verecek kadınlar var.
Kesinlikle yakışmıyor.
Kadınlara kas yakışmıyor
Yakışmıyor erkeksi geliyor
Hiç yakışmıyor
Kasli kadinlara zaafim olmasi normal mi
jartiyerli kaslı kadın. CD ye benziyor
Hiç iç açıcı görünmüyorlar maalesef
Bence yakışmıyor ama herksin kendi tercihi
Fitness yapan kadın candır