Yapabilir ama bana şu garip geliyor sadece sporda değil gerçi ama bir şey yapılacaksa tam yapılmalı yani fotoya bakıyoruz İslamiyetle alakası bile yok. Yani türbanı kötülemek gibi duruyor. Ya İslama uygun kapansın ya da hiç kapanmasın diye düşünüyorum.
Görseldeki kapalı değil giydiği tayt gptune yapışmış, giydiği üst üstüne yapışmış, yüzünde bir ton makyaj , tabi ki kapalı kızlar spor yapabilir böyle giyinmediği sürece
Görseldeki kadının başı kapalı diye kapalı olmuyor. Kapalı dediğin şey kadının belirgin hatlarını örtmek amaçlı ve bana göre kapanmak saçma bir şey ama madem inanıyor yapıyorsun adam gibi yap demek alakası
Kapanmak diye bir şey yok. Zamanında kum fırtınasından korunmak için üstlerini kapatırmis insanlar. 4 büyük kitap da bir tek İslam da kapanma olması enteresan değil mi? Neyse bu dini konuları tartışmak istemiyorum herkesin inancı kendine. Dediğim gibi bir şeye inanıyorsan doğru düzgün inanıp yapmak lazım. Sorundaki görsel sana göre kapalı demekse sen kapanma hacı :)
Kapalılar her zaman için eyer namusluysa kimse bişey diyemez benim yanımda hele namuslu bı kapalı bayana öyle değişik konuşmalar yaparlarsa orada birimiz birimizi sakat edene kadar kavga ederim sende kapalı ve şerefli namusluysa el âlemin düşüncesini boş ver evinde yapman uygundur ama öyle 10 tane erkek içinde yapman çok yanlış olur
Armutlu'da sahilde oturuyorum. Oğlum yüzüyor onu izliyorum. Bir baktım haşemali yüzen hanımlar gördüm ama 2-3 tanesi öyle bı hasema giymiş ki bütün hatları meydan da yani öyle yapacaksan hiç bişey yapma kapalıysan hakkını ver oranı buranın belli etme
Yapabilir yapamaz değil ama spor yapıp fiziğini gösteriş yapamaz adı üatünde türban kapanma erkek ya da her hangi şevki gözden sakınma ama tesimdeki gibi olunca fantezi haline geliyor