Spor Kimler sabah sporu yaptı. Düzenli spor yapıyor musunuz? Görüncekadamlar Takip Et Yoda Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Güncel Güncellemeler+1 yıl Güncell Kimler sabah sporu yaptı. Düzenli spor yapıyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 29 +1 yıl Spor konusunda 13,7b cevap paylaştı. Düzenli olarak su yogası yapıyorm 1 3 Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Su yogası mı ilk defa duygum Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Evet ilginc Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Kışın zor değil mi Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 20,4b cevap paylaştı. Yaptım 1 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Spor konusunda 5,3b cevap paylaştı. Sadece yürüyüş yapmaya çalışıyorum 1 1 Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Oda güzel. Hareketli olmak önemli Yorumla
Fuerte_ Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Sabah 6 gibi yürüyüş yaptım. 8 de salona gittim. 11.30 gibi çıktım. 1 0 Yorumla
minatozakiii Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl sabah spor yapmaya güç mü kaldı 😀 1 8 Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Neden bu yaşta😄 Yorumla minatozakiii +1 yıl dün akşamdan dolayı ya yoksa fitim merak etme 🤭 Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Hahaha tamam bir şey demedim. Ne olduki dün? Yorumla minatozakiii +1 yıl alkol koması hahapaha şaka şaka o kadar değil Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Umarım kendi evinde sızmışsındır ajskkfkg Yorumla minatozakiii +1 yıl hayır arkadaşımın, neden ki😬 Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl İstanbul mu Yorumla minatozakiii +1 yıl antalya Yorumla
peuge0t Takip Et Xper 5 Yaş: 20 +1 yıl Yürüyüşe çıkıyorum ya sabahları 1 5 Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Süperrr. Erken yaşta başlaman çok iyi Yorumla peuge0t +1 yıl Bencede Ama spor salonuna gitmeyi düşünüyorum bir kaç ay sonra Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Kış aylarında çok mantıklı. Üniversiteye mi başlıyorsun Yorumla peuge0t +1 yıl Yurt dışında yaşıyorum ben Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl orada 24 saat açık salonlar var burada da olsa süper olur Yorumla
xxirmxxx Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Hayır 1 3 Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Başlamalısın sporaaa Yorumla xxirmxxx +1 yıl Spor yapıyorum ama düzenli değil bazen yapıyorum bazen yapmıyorum Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Önemli olan yapmak tabi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Düzenli olarak su yogası yapıyorm
Su yogası mı ilk defa duygum
Evet ilginc
Kışın zor değil mi
Yaptım
Sadece yürüyüş yapmaya çalışıyorum
Oda güzel. Hareketli olmak önemli
Sabah 6 gibi yürüyüş yaptım. 8 de salona gittim. 11.30 gibi çıktım.
sabah spor yapmaya güç mü kaldı 😀
Neden bu yaşta😄
dün akşamdan dolayı ya yoksa fitim merak etme 🤭
Hahaha tamam bir şey demedim. Ne olduki dün?
alkol koması hahapaha şaka şaka o kadar değil
Umarım kendi evinde sızmışsındır ajskkfkg
hayır arkadaşımın, neden ki😬
İstanbul mu
antalya
Yürüyüşe çıkıyorum ya sabahları
Süperrr. Erken yaşta başlaman çok iyi
Bencede
Ama spor salonuna gitmeyi düşünüyorum bir kaç ay sonra
Kış aylarında çok mantıklı. Üniversiteye mi başlıyorsun
Yurt dışında yaşıyorum ben
orada 24 saat açık salonlar var burada da olsa süper olur