Onun gelmeyeceği zaten belliydi bize çünkü sürekli fiyat arttırma çabasında idi ve yok eşim İstanbul'u istemiyor diye diye süreci uzattı ve en sonunda Fenerbahçe masadan kalktı ayrıca hayırlı olsun diyorum fakat o adam bizim ligimizde hiç bir şey yapamaz çok bencil ve bireysel bunu Galatasaray'a geldiği için değil genel olarak söylüyorum ve 30 yaşındaki bir adam hayatında ilk defa şampiyonlar Ligi'nde oynayacak 🤣 şimdi Fred ile Zaha'yı kimse hiç bir şekilde kıyaslayamaz işin doğrusu bu yani
Sizlere kalsa İcardi, Dzeko'dan daha iyidir. Şunu da unutma Okan Buruk sezon orasını zor görür daha ilk maçtan başladı ağlamaya tıpkı geçen sezon olduğu gibi yakında yine çıkar Erden Timur ligi bitirtmeyiz diye bağırmaya 🤣
Mesut Özil'in kariyerine kimse hiç bir şey diyemez ama Türkiye'de olmadı zaten kafasında bitirmiş futbolu ve sadece hayalini gerçekleştirmek için geldi ve kısa bir süre de olsa çubukluyu giydi ve gitti.
Zaten sizin gibilerde futbol bilgisi olsa şunu diyebilirdi. Birisi 37 yaşında şampiyonlar ligi finalinde oynadı diğeri ise 29 yaşında süper lige düştü birisi final oynarken diğeri TV'den izledi İcardi'de bu sezon elinizde kalacak bu yorum kalsın burada
Nasıl da kıvırıyorsun 🤣 acaba şu ülkede Fenerbahçe'nin başına gelenler Galatasaray'ın başına gelseydi nolurdu. 🤔 Otobüs kurşunlandı suçlular hala ortada yok şike davası açıldı Aziz Yıldırım ne futbolu ülke elden gidiyor diye bas bas bağırdı dönemin TFF başkanı da utanmadan çıktı Fenerbahçe maçlara çıkmazsa sonuçlarına katlanırlar dedi 🤣 hadi onu da geçtim bu sezon Süper kupa finali neden ligin devre arasına alındı bunu da acikla 🤣
Ben daha dün Fenerbahçe'li olmadım elhamdülillah doğuştan Fenerbahçe'liyim çok şükür siz değil misiniz önceki şampiyonluklarda olan futbolcuların resimlerini kaldıran posterlerde resimleri bile kalmadı gerisini sen düşün artık 🤣
He ya he nede olsa hepsi size çalışıyor TFF MHk aklına gelen ne varsa artık 🤣 biz boşuna demiyoruz ya Fenerbahçe'lisindir ya da Fenerbahçe düşmanısındır diye hepinizde Fenerbahçe kompleksi var yıllardır ama
adamın birisi yazmış sarıma lacivert ol demiş.. ama wallahi tutulacak takımdeğik.. ne fb, ne bjk.. şükür iyi başkanımız ve iyi teknik direktörümüzwsr.. birde vezirimiz erden timur..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Messi tabi ki de
Iyyy 🤮
Ayrı mevkiler ama futbol bilen biri bilir ki Zaha ayrı bir mevzudur.
Tabi ki aynn
💛❤💛❤
ikisini de bizim takımlardan önce bilmiyodum ama zaha daha iyiymiş
Güya Fred Galatasaray'a geliyordu imza falan atmıştı falanlar filanlar 🤣🤣🤣
Zaha da fenere geliyodu 1 ay ugrastiniz alamadiniz 4 günde aldik
Onun gelmeyeceği zaten belliydi bize çünkü sürekli fiyat arttırma çabasında idi ve yok eşim İstanbul'u istemiyor diye diye süreci uzattı ve en sonunda Fenerbahçe masadan kalktı ayrıca hayırlı olsun diyorum fakat o adam bizim ligimizde hiç bir şey yapamaz çok bencil ve bireysel bunu Galatasaray'a geldiği için değil genel olarak söylüyorum ve 30 yaşındaki bir adam hayatında ilk defa şampiyonlar Ligi'nde oynayacak 🤣 şimdi Fred ile Zaha'yı kimse hiç bir şekilde kıyaslayamaz işin doğrusu bu yani
En azından şampiyonlar Ligi'nde oynicak siz ona da gidemediniz
Ayrıca dünya yıldızı diyerek Mesut Özili aldınız balon gibi patladi
Sizlere kalsa İcardi, Dzeko'dan daha iyidir. Şunu da unutma Okan Buruk sezon orasını zor görür daha ilk maçtan başladı ağlamaya tıpkı geçen sezon olduğu gibi yakında yine çıkar Erden Timur ligi bitirtmeyiz diye bağırmaya 🤣
Bize kalsa değil gerçektede icardi daha iyi size nasıl cakiyodu ama
Mesut Özil'in kariyerine kimse hiç bir şey diyemez ama Türkiye'de olmadı zaten kafasında bitirmiş futbolu ve sadece hayalini gerçekleştirmek için geldi ve kısa bir süre de olsa çubukluyu giydi ve gitti.
Ali Koç un veya fener taraftarlarinin her gün yaptığı gibi aglamiyoruz
Ne ümitlerle almıştınız ama Mesut Özil i kendi takımında bile oynayamadi başka takımlarada gidemedi mecburen size kaldi
Zaten sizin gibilerde futbol bilgisi olsa şunu diyebilirdi. Birisi 37 yaşında şampiyonlar ligi finalinde oynadı diğeri ise 29 yaşında süper lige düştü birisi final oynarken diğeri TV'den izledi İcardi'de bu sezon elinizde kalacak bu yorum kalsın burada
Sizinde futbol bilginiz olsa feneri tutmazdiniz diye düşünüyorum
Çoğu zmnda futbolcu almak için futbolcu aliyosunuz
Nasıl da kıvırıyorsun 🤣 acaba şu ülkede Fenerbahçe'nin başına gelenler Galatasaray'ın başına gelseydi nolurdu. 🤔 Otobüs kurşunlandı suçlular hala ortada yok şike davası açıldı Aziz Yıldırım ne futbolu ülke elden gidiyor diye bas bas bağırdı dönemin TFF başkanı da utanmadan çıktı Fenerbahçe maçlara çıkmazsa sonuçlarına katlanırlar dedi 🤣 hadi onu da geçtim bu sezon Süper kupa finali neden ligin devre arasına alındı bunu da acikla 🤣
Sizin gibi şike yapsaydik bizide taslarlardi ayrıca TFF başkanı da iyi demis
Ben daha dün Fenerbahçe'li olmadım elhamdülillah doğuştan Fenerbahçe'liyim çok şükür siz değil misiniz önceki şampiyonluklarda olan futbolcuların resimlerini kaldıran posterlerde resimleri bile kalmadı gerisini sen düşün artık 🤣
İyi ki de fenerli değilim her gün oturup aglayamam
He ya he nede olsa hepsi size çalışıyor TFF MHk aklına gelen ne varsa artık 🤣 biz boşuna demiyoruz ya Fenerbahçe'lisindir ya da Fenerbahçe düşmanısındır diye hepinizde Fenerbahçe kompleksi var yıllardır ama
Yıllardır kazandığınız kirli şampiyonluklarda ortada zaten bunu görmeyen de kördür uzun lafın kısası
Aynn aynn demiyosun her zmn şike yapiyoz diye hepsi sizin yanciniz diyon aynn
Hadi 3 diyince inanıyoz 1 2 4
Biz şike yapmış olsaydık 10 yılda en az 5 şampiyonluğumuz olurdu tabi anlayana seninle futbol konuşmayacağım çünkü senin futbol bilgin bana sökmez
Eğer hak etseydiniz ne olursa olsun sezon sonunda o kupayı siz kaldirirdiniz
Ama yapamiyosunuz
O şampiyonlukları haketmediginiz için alamiyonuz
Tabii ki de Zaha
Kesinlikle sana katılıyorum :)
Fred topçu mu çingene herif
Mevkileri farklı mevkilerinde ikiside değerli
İkisi farklı mevkilerin futbolcusu yanlış karşılaştırma
Zaha yok eder fredi
Ayneeeennnn
Zahahhaha
görecez
Şu anlık kim diyosun
zaha derim..
sence fb mi - gs mi..
Tabi ki de Galatasaray
Ağlamak isteseydim feneri tutardim
sana derin bir muçk..
Sen de mi Galatasaray
adamın birisi yazmış
sarıma lacivert ol demiş..
ama wallahi tutulacak takımdeğik..
ne fb, ne bjk.. şükür iyi başkanımız ve iyi teknik direktörümüzwsr.. birde vezirimiz erden timur..
1 ayda fenerin alamayıp 4 günde Galatasaray'ın aldığı Zaha ;)
Zahahahhaha
bnde Galatasaray.
Aynn bence de
Güneş bile sarı doğup kırmızı batiyo neyin muhabbetini yapiyolar
işte takım ruhu denen bir şey
Kesinlikle
jesusa çok sevindim
aslanlar gibi geldi
sinekler gibi uçtu..
Yazık gariplerim şampiyon olcaz diye sevinmislerdi
hemde kaç senedir
bunlar aziz yıldırım ın günahlaronın bedelini çekiyorlar
Mesut Özili de dünya yıldızı diye getirdiler 😂
Aynn aynn dünya yildizi
3 diyince inanıyoz 1 2 4
öok şükğr onlarla
neraber yoll gitmiyoruz
Valla çok şükür
Feneri tutsaydim bu yaşımda her gün ağzıma emzik verirlerdi😂
İstanbul'da msnz
Yok değilim
ağlayanlar çokk..
kaç senddir bi ziraat kupasını alabildiler..
kaç sene son maçra şanpiyonluğu werdiker
Ama İstanbul'da olmayı isterdim
nerdesin ki
O Ziraat kupasınida kim bilir nasıl aldilar
İzmir
memnun oldum
ziraat kupası
iyi reselli oldu..
o kadar pedro gustsvo geldiki
Süper Lig kupasıni bı 10 yıl daha beklesinler
1 ay zaha için uğraştılar Galatasaray alinca çıkıp diyolar biz vazgcetik. Knk daha kötü o zmn 1 aydır alamadığın adamı 3 4 günde aldik
Bu büyüklük halis mi yaa
büyük konuşma,
büyğk konuşmak bize yakışmaz..
emin ol batmada dırlar
İşte benim Cimbomum
forman warmı
Yok ya alicaktim alamadım ama şu an kesin alicam inşallah paramı biriktirdim
geçen balmıştım 800 tl idi
çiçek sepetinde 300 tl
Yaa
Baya fark varmis
Ama ben GSstore ye gidicem
ama çiçekteki nasıl bilemeiyorum
öbürü gs store de idi
nerdekine
Konağa giderim
Senin var mi
hmm kemer altına yane
kaç senedir İzmir'e gelemedim
Hıhi aynn orası
Normalde nerede oturuyosun
benim war ama alacam yine
bazısını dağıtıyorum..
iki sene önce de ts formaso aşmıştım
mardinliyim
işim istenbul da
Mardin mi
Çok severim
Güneydoğu sehirlerini
En çok gitmek istediğim sehirler
mardin harika dır
gelsen haber wer
Evet bence de
Mardin'e mi
çokk saoll..
senin güselliğin dirr
İnşallah gelirim ya çok istiyorum
yolın düşerse
İnşallah bakalım nasip
inşallah gelirsen haber werr
Olur tamam
Sağ ol
adn nedir
Meryem
aa ne güsell
Senin
benim şeyhmus
Güzelmiş
mardinde bu isimden çok war
birde diyarbakırda
Güzel ama
Kaç yıldır İstanbul'dasin
10 senedir
Oo baya olmus
oyle ya
İşin ne
turizm işleri
büyğk otobüz kaotanıyım
Yaa iyiymis
çok şükğr
otobüs * dicektim..
Yok sorun degil
tkpp attm
burdan yazmak zorr
Fred
Talisca
Şıklarim arasinda yok
angaragücü
İkisi de farklı mevkilerde oynayan topçular.
Fredd
Zahaa
Tabii ki de
ZAHA daha iyidir
Fred Çakmaktaş