Nasıl öğrenicem bu zımbırtıyı.. herşeyi bilip bunu bilmemek koyuyor 😄
#Morp ❣

Nasıl öğrenicem bu zımbırtıyı.. herşeyi bilip bunu bilmemek koyuyor 😄
#Morp ❣
O zımbırtıyı yani yüzmeyi kursta da öğrenebilirsin, kendin de öğrenebilirsin. Hangisini tercih edeceğin aslında ne yapmak istediğine göre değişir.
Eğer sadece yüzmek istiyorsan bunu kendin de ögrenebilirsin ki aslında çoğumuz bunu biliriz fakat aktif etmeyiz çünkü ana karnında da bir havuzdaydık 😀
Eğer dalmak falan gibi niyetin veya merağın varsa bununla ilgili kursa gitmelisin çünkü bu kendi başına öğrenilebilecek bir şey değil, eğitim almak gerekli.
Kendi başına yüzmeyi öğrenmek istiyorsan ilk yapman gereken korkmamak ve suyla sürekli temas etmek, suya alışınca suyun seni yukarı kaldırmasına izin vermek. Bunu yaptığında yani suya kendini bırakabildiğinde zaten önemli kısmı hallolmuş olacak gerisi keyfi olanlar 🙃
Normal boyutlarda bir havuzda bile başlayabilirsin denemelere 😇
Cevap
23Cevap
Yüzmeyi bilmiyorum 🥺 hani şu senin gülmekten haykırdığın hikayemi biliyon tek suyla temasımın olduğu yani 😂😂
Sen bidaha suya temas etme 🤣🤣🤣
Tam bilmiyorum zaten. çok açılırsam belki de boğulurum iyi fikir aslında ssj
Yok yok boğulma sen jshdh
Teşekkür ederim sdjsdj
Bizim kurslar genelde yaşam mücadelesiydi. Bizi fırlattılar bizde havada kalmaya çalıştık. Etkili bi sistem ama ya yüzersin ya da boğulursun.😂
Ölmeme challenge gibi o ne öyle 😄
E öyle ama ki bence başarılı bir durum sonuç öğrendim yani başarı oranı %100😂 seni de atalım suya gel
Ben çırpınmaktan değil korkumdan ölürüm yok sağol 😄
Zaten sıkıntı kardeşim batarsın rahat olmak lazım 😂 ayrıca senin boğulmanı izleyecek kadar vicdansız mı sandın beni 😱😱
Sen gelmeden ben gitmiş olurum hahah
O kadar hızlıyım diyorsun yani eyvah eyvah 😂😂 arayın 112 yi 😂😂
5 yaşında boğulma tehlikesi atlattım ve sonra hırs yaptım.. Kendim öğrendim..
Kendim öğrendim önce ve yıllardır yüzmeye gidiyorum.
Kursta öğrendim. Sadece korkmayın öğrenirsiniz. Havuzda veya denizde yeni öğrenen boğulurken izlemiyorlar emin olun. Max 2 hafta da belki daha kısa zamanda öğrenirsiniz
koca koca demirden gemiler suyun üstünde duruyor da şuncağızlık vücudumuz suda duramıyor ne kadar değişik bir durum
Biz de okullarda öğretiyorlardı beden eğitimi dersine giriyordu, her hafta perşembe günü bizim sınıfın sırasıydı.
Kendim öğrendim denebilir abalmdan öğrenmiştim. Şimdi ben öğretiyorum minnaklara :D
Özel hoca tutup öğrendim.. (daha doğrusu tutmuşlardı bebeyken..😏😅
5 yasinda denizde ogrendim sise bulmaca ile bogula bogula 😂
Çocukluğumun yaz tatillerinde köyde sulama havuzunsa öğrendim :)
Kursa giderek öğrendim.
Tek başıma havuzda öğrendim
Öğrenmenin su fobim var😅
Kendim öğrendim kurslarda hiçbir şey öğretmiyorlar
Çocukken eniştem öğretmişti
kendi kendime öğrendim
Babam öğretmişti küçükken
Küçükken babam öğretti
Kendime
Bata çıka öğrendim..
Yüzmeyi bilmiyorum
Kursa gittim