Ben hiç beğenmedim. Okan hocada dahil
Beğendim
Beğenmedim
Sakat çok
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hemen hemen her sene aynı başlangıcı yapıyoruz. ilk maçlarda galibiyet aldığımız takımlar ise genellikle küme düşüyordu. Artık eski hocalar yerini yenilerine bıraktı. Takıma göre kadro, oyuncu vs. oynuyorlar. Kayseri'nin taktik analizini yapabileceği bir maçı olmadı. Ama Kayseri bunu fazlası yaptı, bunu bilerek ona göre futbol oynattı. Üstüne bir de eksik kadro olunca sonuç doğal oldu. Galatasaray hep oynayan takım, diğerleri oynatmamak için oynuyor. Süper ligte hep böyle. Galatasaray'ı oynatmadı. Galatasaray iyi top oynuyor, 460+ pasla oynamış. 17 şut atılmış daha ne olsun :) çok iyi bir 8 ve 10 lazım. Transfer yapılması şart değil, Sergio'nun yerine bunu yapabilecek Kerem Demirbay var, 10 numaraya zaha, Tete çok rahat oynar.
Takım oturması lazım, eksiklerin gelmesi lazım. Süper ligteki hiçbir takım kötü birtakım değil. Kayseri de yıllarca süper ligden düşmeyen ve banko takımlardan biri. Hafife alınacak bir hoca yok başlarında :) Şahsen değerlendirirken ona göre değerlendiriyorum.
Cevap
6Cevap
Kesinlikle begenmedim. Okan hocanın her sene kotu baslangiclarindan bir tanesini daha izledik. Tamam sezon sonunda sonuc aliyor ama ağır siklet ile tüy siklet rakip arasında gözle görülür bir sonuc gormeliyiz. Galatasaray sampiyonlar ligi haricinde puan kaybı yasiyor ise sonucu begenmem tabi. Seviyemize aykiri.
Yanlış kadro ile sahaya çıkıldı. Barış Berkan ve kerem gibi formsuz oyuncular saç baş yoldurttu. Zaha icardi kerem demirbay ilk 11 başlamalı.
Her sene böyleyiz. Moralim elbette bozuk ama icardi söz veriyorum duzelcez dedi babaya güveniyorum çok 2 aya bu takim uçacak
GS’lı değilim, maç fanatiğimde yok; iyi oynayan kazansın bu kadar
Bu sene verim yok
düzelecez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?