- Spor konusunda 20,4b cevap paylaştı.
u +1 yılBu tür bir durum, ilişki içindeki çatışmaları ve farklılıkları ele almanın zorlu bir kısmını temsil eder. İlişkilerde her iki tarafın da karşılıklı saygı, anlayış ve uzlaşma göstermesi önemlidir. Durumu açıkça konuşun. Erkek arkadaşınızın duygularını ve düşüncelerini anlamak için dinleyin ve kendi duygularınızı da paylaşın. Açık iletişim, sorunları anlamak ve çözüm yolları bulmak için önemlidir. Futbolcu olma isteğiniz sizin için ne kadar önemli? Kendi hedeflerinizi ve isteklerinizi değerlendirin. İyi bir ilişki, her iki tarafın da kendi bireysel hedeflerini ve isteklerini dengelemesini gerektirir. İlişkilerde uzlaşma önemlidir. Her iki taraf da birbirinin isteklerine ve ihtiyaçlarına saygı göstermeli ve ortak bir noktada buluşmaya çalışmalıdır. Unutmayın ki bir ilişkide her iki tarafın da istekleri, ihtiyaçları ve değerleri önemlidir. Eğer ilişkinizdeki çatışmalar çözülemiyorsa ve sizin için uyumsuzluklar artıyorsa, ilişkinizi gözden geçirmeniz gerekebilir. Her durum özeldir ve sizin için en iyi kararı vermek için zaman ayırmak önemlidir.
11 Yorumla- +1 yıl
Çok haklısınız, çok teşekkür ederim yazdıklarınız için
En İyi Cevaplar
Aşkın futbola değer mi? Şu mantıklı gibi konuşan insanlar olacak. Futbolu bırakırsan sevgilin de ayrılırsa elinde hiçbir şey kalmaz. Futbola devam edersen seni seven birini bulursun gibi. Bunlar saçmalık. O kadar mantıklıysak aşık olmamak gerekir.
12 Yorumla- +1 yıl
Doğru haklisin teşekkür ederim
- Spor konusunda 984 cevap paylaştı.
+1 yılBaşkası için asla hedefinden ve hobinden vazgeçme. Birgün ayrılırsan eğer pişman olursun vazgeçtiğin şeylere. Seni sevseydi senin sevdiğin şeylere de saygı duyardı zaten sadece istediğimi yaptırıp egosunu tatmin etme derdinde belli ki.
01 Yorumla- +1 yıl
Doğru söylüyorsun teşekkür ederim ayrılıcam :(
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Her iki senaryoda da olabilecek en kötü ihtimalleri inceleyelim.
Futbolu bırakıp linsansından vazgeçer ve sevgilinle devam edersin. Ileride bir şeyler ters gider ve ayrılırsınız. Ikisinden de olmuş olacaksın elinde bir hiç.
Sevgilinle anlaşmaya çalişir bunun senin için ne denli önemli olduğunu anlatirsin yine de anlamak istemez yollarınızı ayırırsın. Ileride hedefine ulaştığında bu seçimi yaptığına mutlu olacak ve belki de seni olduğun gibi sevecek birinin hayatına girmesine imkan sağlayacaksın.31 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel yazmışsınız teşekkür ederim haklısınız. Futbolda devam ☺️
+1 yılKesinlikle seni böyle bir yol ayrımına sokan birini hayatından çıkarmanı öneririm sonuç olarak erkek srkadaşın ile evliliğe kadar gidebileceğinizin bir kesinliği garantisi yok ama futbol lisansın varken hayatına sevdiğin işi yaparak devam et sana verebileceğim en temiz ve net cevap bu umarım doğru olanı görürsün en kısa zamanda
22 Yorumla- +1 yıl
Doğru söylüyorsun teşekkür ederim yarın ayrılmak için onunla konuşacağımm
- +1 yıl
Umarım senin için en iyisi ne ise o olur yapman gerekeni yapman dileğiyle
Böyle birisiyle birlikte olmak hata. Hayallerinden vazgeçme, gelecekte oldukça pişman olursun. O sevgilinin yeri dolar ama yarım kalan hayaller acıtır. O yüzden kariyerine sahip çık, zaten sonrasında seni gerçekten seven ve olduğun gibi kabul eden birisine rastlarsın.
21 Yorumla- +1 yıl
Doğru söylüyorsun teşekkür ederim
Bu erkeklerin saçma sapan tercih yapmaya zorlamalari ne saçma. Tabiki futbolu seç.
İstedgn şeye saygı göstermek yerine bı seçim yapmaya zorlayan insan hayatn boyunca seni hep biseyler yapmaya zorlayacak ve sn bı kere boyun egdkce buna devam edecek sorunu kökünden hallet ve ondan kurtul11 Yorumla- +1 yıl
Haklısın teşekkür ederim öyle yapıcam
Yani erkek arkadaşım bana ya ben ya voleybol deseydi cidden çok üzülür kırılırdım herhalde... Hedefin futbolsa seni futbolcu olarak tanıyıp birlikte sevgili olduysanız hedefinden sapma bana kalırsa, ki lisans da yanmasın cidden önemli
23 Yorumla- +1 yıl
Futbola uğraşırken çıkmaya başladık en başından biliyordu futbola olan ilgimi. Doğru söylüyorsun futbolu seçicem teşekkür ederimm
- +1 yıl
Çok haklısın:))
+1 yılFutbolu seç bence. O zaman da yine peşinde dolaşır kesin bakma sen güçlü olmanı istemiyor çekemiyor bence. Sakın vazgeçme futboldan yeteneklisin.
32 Yorumla- +1 yıl
Doğru söylüyorsun teşekkür ederim öyle yapıcam ☺️
- +1 yıl
👍🥰
Hayellerin besinden git sevgili bulursunda bu genc dinamik zamanı bulamazsin
53 Yorumla- +1 yıl
Haklısın teşekkür ederim öyle yapacağım
- +1 yıl
Teşekkür ederim iyi geceler
+1 yılSeni seven biri herseyini sever böyle davranması çok saygısızca olmuş futbola devam et bırakma hayallerini
22 Yorumla- +1 yıl
Doğru söylüyorsun teşekkür ederim öyle yapıcamm
- +1 yıl
Rica ederim asko
Bana futbol oynayan kızlar çok havalı geliyor. Bence hiçbir zaman bırakma. boş ver manitayı manitamı yok sana
32 Yorumla- +1 yıl
Doğru söylüyorsun teşekkür ederimm
+1 yılKariyerin daha önemli, tabi ki futbolu seçmelisin.
31 Yorumla- +1 yıl
Haklısın teşekkür ederim
- Spor konusunda 479 cevap paylaştı.
+1 yılÇok tebrikler bu başarıya saygı göstermeyen birine kariyerini feda ettiğine değecek mi iyi düşün derim.
14 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ederim bugün onunla konuşup ayrılıcam
- +1 yıl
Lisansın herkesten ve herşeyden değerli yıllar sonra yaş aldığında o lisansla gurur duyacaksın 🍀👏👏
- +1 yıl
İsmin de harika, bu Sancağı yere düşürme 👏👏✨
- +1 yıl
Teşekkür ederim 😊💗
Erkek her zaman bulunur hayatım aşağılık kompleksine girmiş o ucubeyi çıkar hayatından
21 Yorumla- +1 yıl
Hayallerine hedeflerine odaklan erkek arkadaş aile bunlar boş şeyler
21 Yorumla- +1 yıl
Doğru haklisin
+1 yılFanatik olmayan birine denk gelmişsin üstelik şansına 😂😂
11 Yorumla- +1 yıl
Şansımız yok ki :(
+1 yılNe saçma resmen maskülen bulduğu için bu sporu ondan kabul etmiyor
11 Yorumla- +1 yıl
Doğru söylüyorsun
Sevgilini seviyorsun ama o senin sevmiyor öncelikle bunu anlamalısın yoksa senden böyle bir şey istemezdi. Futboldan da bir erkek için vazgeçersen bunca emeğin boşa gider ve elinde kalacak olan sadece koca bi hiç olur.
22 Yorumla- +1 yıl
Galiba haklısın ona son kez anlatmayı denicem anlamazsa ayrılıcam teşekkür ederim..
Sevgili gelip geçici. Kariyere odaklan. Zaten seni gerçekten seviyorsa mesleğini , geleceğini düşünür. Buna rağmen ayrılıyorsa yeterince sevmiyordur. Herseyi geçtim futbolu bıraktın sonra ayrıldınız? Pişman olamayacak mısın?
21 Yorumla- +1 yıl
Olurum tabi küçüklüğümden beri en büyük hayalim. Teşekkür ederim ayrılıcam :(
Hayatını kısıtlayacak biri için geleceğini yakma. Sana her zaman destek olmayacak birnin hayatında yeri olmasın.
21 Yorumla- +1 yıl
Haklısın teşekkür ederim
+1 yılSelamün Aleyküm sende ya ben futbolcu olacağım ya da beni unut de göreyim onun yüzünü
22 Yorumla- +1 yıl
Aleykümselam öyle diyebilirim aslında mantıklı teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılfutbolcu sevgilim olsa daha ileri gitmesi için sürekli gaz veririm dünya kupasına çıksın mfk
22 Yorumla- +1 yıl
Benimki de anca ya ben ya futbol der :(
- +1 yıl
benim sevgilim olcakmışsın sen..
Hiç uğraşma sana değer veren senin sevdiğin şeylerede önem verir salla gitsn
21 Yorumla- +1 yıl
Öyle yapıcam teşekkürlerr
Tabikide kariyerini tercih et senin kimse karışamaz bu güne gelene kadar o mu vardı sanki?
21 Yorumla- +1 yıl
Haklısın teşekkür ederim öyle yapıcam
+1 yılErkek arkadaşını sepetle, gtüne tekmeyi bas. Kadını ideallerini gerçekleştirmesi için desteklemeyen erkekten sevgili/eş olmaz.
02 Yorumla- +1 yıl
Kimsenin seni ya işin/mesleğin ya ben seçimi yapmak zorunda bırakmasına izin verme.
- +1 yıl
Tabiiki birak!
Seni sen oldugun icin sevmeyen biri ile nereye kadar11 Yorumla- +1 yıl
Doğru söylüyorsun
Hayret bide kendilerinin futbola cok ilgisi vardir niye boyle bisey demis hic anlamadim
01 Yorumla- +1 yıl
Bende anlamadım tuhaf
+1 yılSizin seçiminize hayatınıza saygı duymalı
Geleceğiniz hiç kimsenin Elinde olamaz !!01 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru
+1 yılBunu en iyi sen bilirsin buradakiler yaşamıyor senin hayatını herkesin tuzu kuru
01 Yorumla- +1 yıl
Doğru haklısın
+1 yılSenin arkadaşın olurken gözü körmuymus işini görmemiş mi.. bence ona yol ver bunu hak etmiş o
01 Yorumla- +1 yıl
Yol verdim sonunda gerçekleri gördüm. Teşekkür ederim
Sen sınırlarını net bir şekilde baştan belirt ve bu şekilde bir şeye asla müsade gösterme
01 Yorumla- +1 yıl
Belirttim anlamıyor. Ayrılıcam teşekkür ederim
Cevap belli, seni desteklemiyorsa elveda.
31 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle
+1 yılYallah köyüne diyebilirsin bence sevgiline
31 Yorumla- +1 yıl
Öyle yapacağım karar verdim teşekkürlerr
+1 yılFutbolcu olmaya devam bitanem 💪❤️
31 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederimm canim devam 💗💪
+1 yılFutbolu seç yenisini bul
21 Yorumla- +1 yıl
Haklısın futboldan devam
+1 yılkesinlikle gönder erkek arkadaşını kesinlikle bak
22 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
rica ederim
- Spor konusunda 415 cevap paylaştı.
+1 yılFutbol de geç ne uğraşıyor
22 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Sonuçta hayatını şekillendirecek olan futbol
+1 yılÇak röveşatayı doksana görsün
21 Yorumla- +1 yıl
Mantıklı hahsjahshqh
Ayrılmak için bahane arıyor. Tavsiyem böyle cahil birisiyle daha fazla tartışma. Kadın haklarına önem vermeyen erkekten hayır çıkmaz.
21 Yorumla- +1 yıl
Doğru söylüyorsun ayrılmak en mantıklı seçenek gibi duruyor teşekkür ederim
Karşı tarafın erkek olduğundan eminiz dimi :) kesinlikle kariyer hiç düşünme bile
21 Yorumla- +1 yıl
Eminiz eminiz erkek 😂 teşekkür ederim öyle yapıcam
Futbol daha önemli
31 Yorumla- +1 yıl
Kesinliklee
Bence hayallerinin peşinden gitmelisin
31 Yorumla- +1 yıl
Spor konusunda 1,1b cevap paylaştı. ayrıl gitsin
21 Yorumla- +1 yıl
Öyle yapıcamm
Kariyerini tercih et
21 Yorumla- +1 yıl
Ayrıl ablam ayrıl kariyerin daha önemli
23 Yorumla- +1 yıl
Ona beni anlaması için son şans vericem anlamazsa ayrılıcam teşekkür ederim
- +1 yıl
Haklısın sanırım 🥺
+1 yılO zaman seçimini yapıp futbol de gitsin
11 Yorumla- +1 yıl
Öyle yapıcamm
+1 yılRoller değişmiş diye yorumladım 🤣
12 Yorumla- +1 yıl
Haklısın valla ne diyim hdhsjdjsj
saygı göstermesi gerektiğini ona anlat
12 Yorumla- +1 yıl
Anlatıyorum anlamiyor ki ya
+1 yılkonuşup halledin kanka ortak nokta bulun
02 Yorumla- +1 yıl
Anlamıyor, ayrılıcam galiba 😪
- +1 yıl
ayril kanka kariyer daha onemli
Gizli Üye(30-35)+1 yılFutbolu seç
23 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsaygı göstermeyene saygı gösterilmez
- +1 yıl
Cevap sahibi+1 yılrica
Spor konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kendin ol, köle olma. Tabi ki futbolu seçeceksin
11 Yorumla- +1 yıl
Doğru söylüyorsun öyle yapıcam teşekkürlerr
Gizli Üye(36-45)+1 yılCevap belli, futbol.
20 YorumlaSpor konusunda 315 cevap paylaştı. nerde futbolcusun
08 Yorumla- +1 yıl
Beşiktaş altyapı
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
İyi güzel severim Galatasarayı
- +1 yıl
Defansif orta saha
Futbol
10 Yorumla
+1 yılAyirl
10 YorumlaSpor konusunda 355 cevap paylaştı. Ayrıl
00 YorumlaSenın işin bu yanıı
00 YorumlaLezbiyen oluyorlar haklı çocuk
09 Yorumla- +1 yıl
Ne alakası var her futbol oynayan kız lezbiyen mi oluyor
- +1 yıl
Onlar lezbiyen oldular diye herkes olacak diye bir kaide yoktur. Bana çok tiksindirici geliyor eşcinsellik.
- +1 yıl
@Lorensay Can Yücel de, "kadından şair olur mu" sorusuna, "niye olmasın, biz şiiri skimizle mi yazıyoruz" diye cevap vermişti 😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılFutbol diyorum
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne