Merhabaa 🌸
Üst vücut çalıştığım için biceps ve triceps (ön kol ve arka kol) kaslarım biraz belirgin. Aşırı bir belirginlik yok ama normal bir kadına göre belirgin diyebilirim. Sizce bu olumsuz bir durum mu?

Merhabaa 🌸
Üst vücut çalıştığım için biceps ve triceps (ön kol ve arka kol) kaslarım biraz belirgin. Aşırı bir belirginlik yok ama normal bir kadına göre belirgin diyebilirim. Sizce bu olumsuz bir durum mu?

Profil resminizdeki sizseniz yakışıyor. Yani çok abartılı olmasa da bence kadınlara bu yakışıyor. Ayrıca bu şekilde fiziklerini uzun süre koruyabiliyorlar. Normalde kadınları izlemem pek inancım gereği aka spor yapan biri olduğum için spor yapan insanlar daha ilgimi çekiyor. O kadar çabaları emekleri güzel bir şey
Teşekkür ederim.
Rica ederim. Erkeklerin ne dediğine aldırmayın. Başarılı emek veren kadının karşısında sorun çıkartmamak lazım. Bizzat yanında durmak lazım. Hatta bu yaptığınız şeyde sizin gibi sporu seven bir partneriniz varsa çok daha iyi oluyor. Spor ve uğraş mutluluk veriyor insana. Verdiği özgüvende bonus :)
Normali iyi, aşırısı kötü. Bazı kadınlar görüyorum. En güçlü erkekten bile kaslı. Hiçbir kadınsı özelliği yok. Dünyanın en çirkin, en abazan erkeği o kadını görse erekte olması mümkün değil.
Senin kas yapın gayet normal @VişneliBrowni_.
Hatta diğer kadınlara nazaran bu kasların sana daha yüksek bir aura, daha ışıltılı ve çekici bir görünüm kazandırdığını söyleyebilirim. Bir site arkadaşın olarak değil. Sana her zaman imrenerek bakan bir erkek olarak...
Teşekkür ederim.
Rica ederim güçlü ve çekici kadın.
Steroid kullanmadığınız sürece yaptığınız doğal kas hiçbir kötü görüntü çıkarmaz
Steroid ve yapaylığa hayır 😊
Teşekkürler 😊🙏🏻
Biraz değil kol kasların baya var ama yakismis bence güzel duruyolar
Teşekkür ederim canım. 🧚🏻♀️
Rica ederim ❤
Cevap
54Cevap
Çok erkeksi bir görünüm
Zaten kas yapmak bana göre boş iş
Fit olmak yeterli
Çok güzel duruyor benceeee ve çok havalı
Böyle hayranlıkla bakıyorum görünce ki sadece bir kere gördüm yolda:(
Çok güzeldiiii ve çok böyle hani mükemmeldi. (ღ˘⌣˘ღ) yapması da bir hayli emek gerektiren bir şey olunca bence büyük saygı duymak gerekir
Çok ciddi bir emek gerekiyor
Yakışıyor aşırı şekilde, Lean Beef Patty mesela çok mükemmel 😍🥺. Bu arada PP'nizde direkt bicepsiniz dikkatimi çekmişti. Cidden bir kıza göre baya iyi büyüklüğü bence. Kaç cm hiç ölçtünüz mü kolunuzu?
Teşekkürler en son 27,5 cm di.
Rica ederimm, güzelmiş valla😁. Genetik de iyi olabilir belki bilmiyorum ya da çok calismanin getirdigi şey de olabilir. Tebrik ederim ayrıca o kadar çalışmışsınız disiplinli olup. Şu zamanda çoğu erkek büyüme yavaşlasın iğneye başvuruyor, kızlarda büyüme daha yavaş ama siz ona rağmen dogal olarak çalışmışsınız. Tekrar tebrik ederim.
Bence spor yapan biriyse partnerin hoş karşılar değilse bilemiyorum 😂
Ama sennn bana çok sempatik geliyorsun hiç tanımıyorum gerçi hiç konuşmadık bile hahah
Ya canım sende öylesin :)
☺️yiaa
Shjsjsh
Kırmak istemem ama kötü duruyor kaslı kadın gözüme erkeksi geliyor bence güzel değil fit ve zarif olmak daha çok kadına yakışıyor bence.
Saygı duyarım tabii.
Hanımefendilere ve vücutları üstündeki hakimiyetlerine saygı duyuyorum. Kim kendine kimi ve neyi yakıştırıyorsa, herkes onunla mutlu olsun. 😊 Ben ince kollu ince ruhlu ve ince bir yalnızlık sahibi biriyim bildiğim budur. 😊
fit olmak bana aynada güzel hissettiriyor ama ağırlık idmanına kadında karşıyım biraz... Kaslar sıktığında belirginleşiyorsa güzel ama dışardan kaslı bir yapıyı tamamen kendimce kadına yakıştırmıyorum
hayıııır bende yapmayı çok istiyorumda malum yks falan zaman kalmıyo
Bende hem yks hem sporu aynı anda yürütme kararı alıp sınava girdim ve 278 puan aldım en azından üç tane sınavdan aldığım en yüksek puandı. 😅
Şahsen değil tam aksi hoşuma gider sonuçta kendisine dikkat eden fit bir kadın var daha ne olsun aksini düşünenin sen den daha ince kolları vardır ve lolipoptur 😂😂
Yakışmaz. Ben öyle bir kadın gördüğümde kafamı başka yöne çeviriyorum. Kadınlar plates yapsın, ip atlasın ama ağırlık çalışmasın hani çalışıyorsa da çok belirgin kas yapmasın.
kadina her şey yakışır.. şimdi gelip yok bu erkeklere özgü 🤡 kadin dedigin zarif ve narin olur diyen cahiller gelmesin de.
Ben pek yakıştıramıyorum fazla belirgin kas kadınlarda. Bu arada kol omuz sırt bölgesi inceltmek için hangi hareketleri önerirsin:)
Yağ yakımı için az beslenip çok egzersiz yapmak gerekir. Çok beslenip az egzersiz yaparsan aksine kolunda büyüme olur. Birçok egzersiz var bunun için YouTubea yazarsan çıkacaktır işe yarar çoğu.
Teşekkür ederim 😊
Sadece aşırı belirgin olmayan karın kası yakışıyor kadınlara, diğer kaslar erkeksi gösteriyor.
Önceleri olsa hayır dersin ama Miranda Cohende bir başka duruyor. Ama o kaslar aşırı şişik ve sert olmayacak yoksa erkek gibi duruyorlar
Bu seviyede kalmalı. Nasıl ayarlarsın bilmiyorum. Fazlası kötü görünür. Karın ve popo çalışmaya devam.
Yakışmazmı kanka bir ara bilek güreşi yapalım ama beni yenme taammı ☹️
Yeneceğim kesin 🙃😂
Karın kası az bişi olursa çok yakışıyor. Ama abartıldığında, kolda bacakta falan olursa itici
bence seninki ideal. Bende şu an kas yapmak için çalişiyorum aşırıya kaçmadan :)
Ben genelde yakıştıramıyorum. Şuana kadar sadece 2 kadına yakıştırdım
Ben çok kas kas görüntüyü beğenmiyorum kadında. Ama herkes başka tercih eder tabi.
Kadın bedeni üzerinden yorum yapmayı çok sevmiyorum ama çoğu zaman hayır
Yapılsa hafif daha iyi, diğer türlü yakıştırmıyorum.
Bu gidişle Türkiye ve avrupa şampiyonluklarına katılabilir😀
Pek de yakışmıyor aslında sadece hafif karın olabilir
kollarda bana biraz erkeksi görünüyor fazla sevmem ama karın kası bence çok ii
Yani çok aşırısı hoş değil ama az belirgin olması hoştur
Hafif belirgin kas güzel bence. Fazlasını ben pek beğenmiyorum.
Yakışmıyor kadınlar narin olur bedenleri yumuşak olur
Tek ekstraları sert popo eline taş gibi geliyor hepsinin zevki ayrı dog pozisyonunda zevk verir.
Ben sana bir tık hayran olabilirim 😍
Teşekkür ederim tatlım 😊🧚🏻♀️
Ben kadınlara kası yakıştırmıyorum.
Sağlıklı ve güçlü olmak güzel lakin görüntü olarak sadece kalça kası olsa yeterli.
Bence kadında hiç hoş durmuyor. Erkeklerede sadece bacak ve göbek kası yakışıyor. Kol kası çok itici duruyor. Heleki üçgen vücut🤮
Bence hoş değil ama sana yakışır bebce
🥰
Bence hiç yakişmiyor bir kadına çok gereksiz ya kadınsı göstermiyor
Hayır bütün dişiliği öldürüyor.
Yok ya çok erkeksi duruyor
Kaslı kadın iyidir. Severim.
kaslı kadın candır
Abartı değilse yakışıyor.
Yakışır ya ama fitlik daha iyi kadınlar için
balt olmadığı sürece sorun etmem
Ben hiç yakıştıramıyorum.
Kaslı kadın benim gözüme hoş gelmiyor
Evet, bazı kaslar çok iyi duruyor.
Çok erkeksi duruyor hoş değil
Ben yakıştıramıyorum fazla erkeksi
Kaslı kadınlar bana erkeksi geliyor
Evet ama toplum balinalara alışmış
Karın kası biraz olmalı gerisi dişilikten çıkıyor
Kadınlarda kas yapısını itici buluyorum
İtici duruyor asker arkadaşım gibi hissediyorum
Dünyanın en itici kadın modeli
Kas kadına yakışmıyor
Çok fazla yakışmıyor ama seninki normal
evet yakışıyor bende de kaslar var
bence pek hoş değil
Görsel olarak çok hoş durduğu söylenemez..
Ben seviyorum aam teşhir işi bana saçma geliyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?